Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Przyjaciółka męża mówi dziś, że rozważają ślub na Zanzibarze. Powiedziałam jej, że pakujemy walizki i lecimy z nimi 😂
Ja dzisiaj dowiadywałam się o chrzest. Póki co ze względu na koronę są uproszczone chrzty. Księża się umawiają na godzinę, przychodzą rodzice i chrzestni, dziecko jest chrzczone i do domu, bez mszy. Ale prawdopodobnie w styczniu będą już normalne chrzty. W przyszłym tygodniu mamy przyjść z aktem urodzenia do księdza klepnąć datę. Jak zaklepię u księdza to pójdziemy zrobić to samo w restauracji. Fryzjera i paznokcie mam umówione, zostaje tort i fotograf. Ubranko wypożyczę bo dużo taniej, jeszcze poprosić chrzestnych i wszystkich zaprosić. No i temat będzie ogarniętyoczywiście jeszcze zostanie sukienka dla mnie, garnitur dla syna i oddać garnitur męża do czyszczenia.
A w ogóle to dzisiaj przyszła mi kurtka zimowa z Ali. Jak co roku lepsza niż z niejednej sieciowki.
U mnie na obiad dzisiaj krewetki z warzywami po chińsku i muszę na spacerze dokupić makaron ryżowy, a jak się nie uda to będzie z ryżem.Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:SzalonaOna, ja 500+ dostałam bardzo szybko, ale to becikowe i rodzinne... koszmar. Podobno to zależy od gminy, ale u mnie tak się z tym babrzą. Jeszcze przez koronę straciłam pracę i w ciąży byłam na zasiłju dla bezrobotnych, także by otrzymać kosiniakowe musiałam jeszcze w urzędzie pracy składać masę pism odnośnie zasiłku, zeby w ogóle chcieli udostępnić dane dla MOPRu... mordęga kuźwa.
-
SzalonaOna wrote:Nooo 500+ dostaniemy pewnie już w grudniu, myślę, że becikowe tak samo wypłaca (2 lata temu tak właśnie zrobili). Takze zobaczymy
oni maja miesiąc na decyzję... i u nas wykorzystali dokładnie cały miesiąc na przyznanie decyzji
Wczoraj był znów okulista u Wiki, niestety retinopatia postępuje... na razie 2 stopien, wciąż do obserwacji, kontrola znów w poniedziałek... od 3+ laseroterapia. Na razie nie ma tragedii, w dodatku ta laseroterapia też ma ogromną skuteczność nawet jak dojdzie do takiego pogorszenia... ale szczerze to sram w gacie już...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 14:36
-
Stokrotka027 wrote:Uposledzona ja znowu musze was pomęczyć i zapytać o skurcze przepowiadajace , ucisk na krzyż mam juz od dawna.. Ale od wczoraj wieczorem po całym dniu niewiem czy to zmęczenie po całym dniu czy dziecko tak uciska nerwy główką ale mialam ogromny bol krzyża promieniujący na odbyt az tak mnie bolalo ze az kucałam z bólu. Przeszlo jak się położyłam ucisk był ale boo ustąpił. Dzis od rana znowu ten ból juz nie tak silny ale pojawia.sie on przy jakiekolwiek ruchu dopiero siedząc czy leżąc przechodzi i się zastanawiam teraz czy to są już skurcze przepowiadajace nieregularne oczywiście czy wina leży w położeniu malucha.. Jak myslicie..
Taki bol promieniujący tylko tak silny ze nie bylam wstanie siedzieć i stać, były tez w miarę regularne to mialam jak mialam skurcze krzyżowe które zgładziły mi szyjke i zaczynały ja rozwierac. Życzę Ci abyś nie była jedna z niewielu osób które doswiadczaja skurczy krzyżowych w trakcie porodu. Raz ze sie nie pisza na ktg (caly porod skurcze pisały się od 12 do max 60) to jeszcze sa tak bolesne (przynajmniej dla mnie) ze nawet nie mogłam skorzystać z toalety. No a zaczęły mi się po 37t ale odrazu silne.Stokrotka027 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:oni maja miesiąc na decyzję... i u nas wykorzystali dokładnie cały miesiąc na przyznanie decyzji
Wczoraj był znów okulista u Wiki, niestety retinopatia postępuje... na razie 2 stopien, wciąż do obserwacji, kontrola znów w poniedziałek... od 3+ laseroterapia. Na razie nie ma tragedii, w dodatku ta laseroterapia też ma ogromną skuteczność nawet jak dojdzie do takiego pogorszenia... ale szczerze to sram w gacie już...
Ale. Tak jak piszesz, nawet jeśli (tfu tfu) miałoby to postępować, to tak jak piszesz, czytałam o laseroterapii, jest wysoce skuteczna. Głowa do góry, chociaż wiem, że i tak się będziesz martwić :*.LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Ta Kluseczka już jutro skończy 3 miesiące
[
Czas leci zbyt szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2020, 07:12
Inaa89, Ania81, KarolinaMaria, Ladyo, Suszarka, Inga28, LaBellePerle, SzalonaOna, Zulugula, kar_oliv, patrycja92, Sylwucha, kic83, Lalia, Fragaria, Stokrotka027, Enigvaa, Angie1985, Nikaa92, Gagatka, Karenira, Belie, Nadzieja94, Nowastaraczka, madziulix3, calanthe, Wik89, Tajka, Ewa88 , dmg111, Julik, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Przyjaciółka męża mówi dziś, że rozważają ślub na Zanzibarze. Powiedziałam jej, że pakujemy walizki i lecimy z nimi 😂
Ja dzisiaj dowiadywałam się o chrzest. Póki co ze względu na koronę są uproszczone chrzty. Księża się umawiają na godzinę, przychodzą rodzice i chrzestni, dziecko jest chrzczone i do domu, bez mszy. Ale prawdopodobnie w styczniu będą już normalne chrzty. W przyszłym tygodniu mamy przyjść z aktem urodzenia do księdza klepnąć datę. Jak zaklepię u księdza to pójdziemy zrobić to samo w restauracji. Fryzjera i paznokcie mam umówione, zostaje tort i fotograf. Ubranko wypożyczę bo dużo taniej, jeszcze poprosić chrzestnych i wszystkich zaprosić. No i temat będzie ogarniętyoczywiście jeszcze zostanie sukienka dla mnie, garnitur dla syna i oddać garnitur męża do czyszczenia.
A w ogóle to dzisiaj przyszła mi kurtka zimowa z Ali. Jak co roku lepsza niż z niejednej sieciowki.
U mnie na obiad dzisiaj krewetki z warzywami po chińsku i muszę na spacerze dokupić makaron ryżowy, a jak się nie uda to będzie z ryżem.
Obiadek zapowiada się przepysznie 😍 ja uwielbiam zupe krewetkowa na mleku kokosowym, obłędna jest ale tylko maz umie zrobić taka dobra 🙈02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai wrote:Ta Kluseczka już jutro skończy 3 miesiące
Czas leci zbyt szybko02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja dostałam właśnie sms od mojej Pani doktor że następną wizytę życzy sobie krzywą cukrzycową. Bleeeee. Chcę już teraz bo od strony taty mam genetyczne obciążenie cukrzycą i ona chce dmuchać na zimne.
W ogóle jestem już teraz trochę podłamana bo nasz ordynator to gość starej daty i niechętnie godzi się na sn po cc nawet jak nie ma żadnych przeciwskazań do sn, ale podobno nie ma prawa w razie czego zmusić mnie do cc jak będę się upierać rodzić normalnieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Nam w końcu przyszła komoda do pokoju synka 😊 brakuje jeszcze kilku detali ale już jest całkiem przyjemnie 🥰
KarolinaMaria, LaBellePerle, SzalonaOna, Zulugula, kar_oliv, patrycja92, Suszarka, kic83, Lalia, Ladyo, Ania81, Fragaria, Angie1985, Nikaa92, Enigvaa, Inaa89, Karenira, Nadzieja94, Nowastaraczka, calanthe, Wik89, Tajka, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Inga, przepiękny pokoik
dosłownie nie mogę się naaptrzeć. W końcu coś takiego innego
Inga28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai jaka juz duża 😲
Inga przepiękny pokój, taki stylowy🤩
Laski.. mam już mleczko a nie siare!! Normalnie jak młody ssie to az leci bokiem 🙏🍶🐄🐄kar_oliv, Inga28, Suszarka, kic83, Lalia, Nikaa92, Inaa89, Ounai, Karenira, Belie, Fragaria, Nowastaraczka, SzalonaOna, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Inga ale piękny pokój, zamurowało mnie 😱😱😱😱 Bardzo lubię taki styl ale sama nie mam do tego głowy, no takie ciepłe wnętrze!!!😁
Ounai, Martusia już taka duża! Nie mogę w ogóle uwierzyć, że będę miała takiego bobasa niebawem, jakoś to do mnie nie dociera 😁😁😁Inga28 lubi tę wiadomość