Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie
Cieszę się że wyniki Córci wyszły dobre!Angie1985 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Inga pokoj meeeega az zbieram szczene z podłogi, poleciałam mężowi pokazać tez mu się bardzo podobal. Gdzie kupiłaś ta zielona komode?
Ounai, Marta rosnie jak na drożdżach 🤩
Aneta, ogolnie mi się wydawało od początku ze czekają do 38t. Chyba ze ktg lub usg byłyby fatalne. Dla lekarzy bezpieczny termin wywoływania i wspomagania porodu to skończony 38t. Ze mną tez czekali jak umierałam z bolu bo lepiej dla dziecka jak wyjdzie w skończonym 38t tak slyszalam od nich i paru położnych. Dobrze ze maja plan na Ciebie i dzięki temu jestes spokojniejsza.
Motylku jaki maly okruszek cudowny a Ty jak zawsze na wysokich obrotach i pozałatwiane masz wszystko.
Domi jaki Kapi jest slodziakowy, ślicznie wyglądasz.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Lalila co jeadasz na ostatni posiłek? Mi dzisiaj cukier na czczzo zaszalał a zjdlama ogórka kiszonego i kromke chleba zytniego z sałataStarania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Domi to zdjęcie jest super. Bije od Ciebie ciepłem, spokojem, miłością. Fantastyczna pamiątka ☺️
Angie bardzo się cieszę że córeczka zdrowa 🤗👍
Inga, pokój super zaplanowany! Wspaniałą przestrzeń, w którym można rozwijać wyobraźnię 😌Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 18:51
Angie1985, Inga28 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Angie, cieszę się, że córcia zdrowa 😍 macie już imię? 😘
Kicku, oby był negatywny i to tylko infekcja, zdrówka dla Ciebie ✊😘
Nadzieja, jeśli jem kolację późno, np. ok. 20 to zazwyczaj nie jem już nic. Jeśli jem kolację ok. 18-19 to później przed spaniem najczęściej kromkę chleba żytniego z masłem orzechowym, albo kromkę chleba i kabanosa i ogórka kiszonego, albo kromkę chleba z szynką i ogórka kiszonego.
Zyzia mi kiedyś doradziła, żeby do każdego posiłku zjadać jakiś tłuszcz, bo tłuszcze redukują cukier w produktach. Więc jak jem chleb z masłem orzechowym, to jem węglowodany z tłuszczami.
I to się sprawdza dość często, bo nawet jak zjem naleśnika z jabłkami a naleśnika z jabłkami i masłem orzechowym, to za pierwszym razem wywala mi cukier a za drugim nie.
A nie jesz czasem późno owoców albo nie pijesz soku lub kawy inki?? Ja jak wypije kakao rozpuszczalne z mlekiem to cukier rano super, a jak inkę z mlekiem to mi rano wywala 🤦♀️Angie1985, kic83 lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Będzie Jagoda.
Piękne!Angie1985 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Będzie Jagoda.
Angie, w takim razie Jagoda jest zdrową dziewczynką ♥️♥️♥️Angie1985 lubi tę wiadomość
-
Angie! Bardzo się cieszę! Moja córka to Jagoda
13 lat temu tez czekałam na jej wyniki amniopunkcji i tez wyszły dobre
! Jagody to fajne dziewczyny ale z silnym charakterkiem, jak będzie taką szefową jak moja to będziecie mieć ciekawie
kic83, Wik89, Angie1985, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Hej, próbuję Was nadrobić po całym dniu, ale ciężko
Ounai, ale śliczna i słodka córeczka!
Kic, mam nadzieję, że wynik testu będzie negatywny, a u Ciebie to przeziębienie i szybko wydobrzejesz. Zdrówka! :*
Inga, super pokój dla Gucia
Zulu, super, że udało się już zaliczyć pierwszy spacer! Powiem Wam, że ja codziennie jestem na spacerze z Guciem, on super sypia w wózku, a mi milej mija dzień w ten sposób. No i w wózku nie męczą go gazy... A ogólnie od wczoraj od 14.30 jest prawie non stop przy piersi, no trochę przesadzam, ale generalnie wczoraj mieliśmy bardzo kiepskie popołudnie i wieczór, noc ok (pobudki co 1,5 h ale znośne) a od 7 do 13 znowu straszne stękanie, prężenie się i płacz. Teraz lepiej póki co, oby noc była lepsza
Byłam dziś u fizjoterapeutki uroginekologicznej, generalnie wszystko ok z moją blizną, mięśniami dna i brzuchem, ale fajna była ta wizyta, fizjoterapeutka pokazała mi jak pracować z blizną i jak ćwiczyć mięśnie oraz jak nosić dziecko, jak wstawać. Polecam Wam taką wizytę w połogu, podobno im wcześniej tym lepiej
Inaa, ja mialam na skierowaniu do szpitala na indukcje porodu (z którego w końcu nie zdążyłam skorzystać) wpisany szpital, wiec myślę, ze to w tym celu Twoja lekarka chce wiedzieć, jaki jest Twój wybor. Choc zapewne nie jest to konieczne
Motylku, Ty to masz dużo energii. Podziwiam! Fajnie, ze wszystko u Was dobrze
Angie, super wieści, możesz w spokoju cieszyć się ciążą!
La Belle, mam nadzieje, ze nie bedzie to dalej postępować, głowa do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 21:24
Inaa89, Angie1985, Ounai, SzalonaOna, kic83, Zulugula lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikaa92 wrote:Inga pokoj meeeega az zbieram szczene z podłogi, poleciałam mężowi pokazać tez mu się bardzo podobal. Gdzie kupiłaś ta zielona komode?
Ounai, Marta rosnie jak na drożdżach 🤩
Aneta, ogolnie mi się wydawało od początku ze czekają do 38t. Chyba ze ktg lub usg byłyby fatalne. Dla lekarzy bezpieczny termin wywoływania i wspomagania porodu to skończony 38t. Ze mną tez czekali jak umierałam z bolu bo lepiej dla dziecka jak wyjdzie w skończonym 38t tak slyszalam od nich i paru położnych. Dobrze ze maja plan na Ciebie i dzięki temu jestes spokojniejsza.
Motylku jaki maly okruszek cudowny a Ty jak zawsze na wysokich obrotach i pozałatwiane masz wszystko.
Domi jaki Kapi jest slodziakowy, ślicznie wyglądasz.
Dobrze się stało, niech sobie mają mnie za panikarę - bo nią jestem jak nie wiem tego co chcę wiedzieć.
Zresztą, jestem tu prawie 2 tygodnie w zamknięciu i taka niewiedza jest po prostu na maxa dobijająca, szczególnie że wg USG Polcia nie rośnie
Z mężem śmiejemy się, że oni podjeli taką decyzję aby się mnie jak najszybciej pozbyć
Kicku, powiedz przed badaniem że masz często krwotoki nosa i aby byli delikatni. Ja tak powiedziałam i wymaz był na prawdę do zniesienia a praktycznie wszystkie dziewczyny z którymi tu się spotkają nie wspominają go dobrze.
kic83 lubi tę wiadomość
-
Domi, Motylku ślicznie wam razem 😍😍
Angie, gratuluję zdrowej córeczki ❤ mój mąż też na początku chciał Jagódkę, ale teraz stanęło na Maji, nie wiem jak za 4 miesiące, ale już się przyzwyczailiśmy do tego imienia, mówimy do niej tak 😍
Inga, super pokój 😍 ja myślę o motywie leśnym z sarenkami, zielenią i drewnem
Ounai, śliczna Martusia 😍 czas baardzo szybko leci...
Kic, trzymam kciuki za negatyw ✊
Ja czuje się lepiej niż w weekend, ale zatoki, zatkany nos i kaszel nie odpuszczają i chyba tracę wech i smak...jeszcze krew z nosa do tego...
Policja mnie "odwiedza", dzwoni miły pan i się pyta czy wszystko Ok, a na pytanie czy mam się pojawić w oknie słyszę "nie, nie będę Pani z łóżka wyciągał ", a mąż ma aplikację, gdzie musi robić selfie (jakby to był dowód, że jest w domu..)
Czasami dopada mnie panika, czy z dzidzią będzie wszystko ok...bardzo się boję, bo oczywiście się naczytałam...jeśli nie przedłuża mi izolacji, to chyba w następnym tygodniu od razu pójdę do lekarza, bo nie wytrzymam do 09.12 (połówkowe)..A wizyta czwartkowa przepada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 22:11
Ounai, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
I wydaje mi się, że wczoraj poczułam pierwsze kopy 😍😍 A mąż jak przystawia ucho, to mówi, że słyszy ruchy 😍
Puszczacie swoim dzidziom w brzuszku muzykę relaksasyjna/kołysanki?bo Ja wczoraj zaczęłam i tak godzinkę sobie leżymy i słuchamy:)