Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Piszą mi się jakieś skurcze, w miare regularne ale nie bolą.
Natomiast to jak mnie bolało przed tym jak mnie przeczyściło (pozbyłam się z jelit chyba pół jedzenia które w ciągu życia zjadłam) to jakiś armageddon.
Anetko masz parę do rodzenia na jutro? 😁 Właśnie siedzę na tronie i też mam konkretne czyszczenie 😳 🚾 Od paru dni dziwnie się czuję, spina mi się mocno i często brzuch, jutro mam KTG i okuliste, boję się że zacznę rodzić w taksówce zanim dotrę na te wizyty 😂Lalia, KarolinaMaria, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ja wiedziałam, że Annia to Gosia 🤭 Anniu, pierwsze co mi przyszło na myśl, że jesteście z mężem niesamowicie podobni do siebie, jak bliźnięta 😁 a po drugie, nie wiem czemu wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynkę 😅
Świetny teledysk ♥️
Anetka, ale miałaś oryginalną suknie, pierwszy raz widzę takie listki 😍 i te piękne plecy ♥️kar_oliv, Annia, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ja wiedziałam, że Annia to Gosia 🤭 Anniu, pierwsze co mi przyszło na myśl, że jesteście z mężem niesamowicie podobni do siebie, jak bliźnięta 😁 a po drugie, nie wiem czemu wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynkę 😅
Świetny teledysk ♥️
Anetka, ale miałaś oryginalną suknie, pierwszy raz widzę takie listki 😍 i te piękne plecy ♥️Dzięki kochana. 🥰
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Lalia dobrze sobie wyobrażałaś, najlepiej się czuję i najczęściej mam taki ciemny naturalny blond. Ale do ślubu za radą mamy i fryzjerki przyciemniłam do w miarę naturalnego mojego, czego zawsze żałuję. 😂 Teraz już robią ładniejsze teledyski, ale to było prawie 5 lat temu.
Dzięki kochana. 🥰
Annia lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Ja też mam rozpuszczalne, tyle że zalecają nawet te zdjąć po 7 dobie zeby lepiej się goiło i druga kwestia to dla komfortu bo jednak one kłuja i ciągną, a same mogą rozpuszczać się nawet do miesiąca... Ja bym o szalała przez tyle czasu z nimi.
Annia jak to? Zepsuł as mi wizję Ciebie, jak to Gosia???
Ej laski, ale Wy wszystkie piękne jesteście, bez jaj! -
Annia wrote:Lalia dobrze sobie wyobrażałaś, najlepiej się czuję i najczęściej mam taki ciemny naturalny blond. Ale do ślubu za radą mamy i fryzjerki przyciemniłam do w miarę naturalnego mojego, czego zawsze żałuję. 😂 Teraz już robią ładniejsze teledyski, ale to było prawie 5 lat temu.
Dzięki kochana. 🥰
O to intuicja dobrze mi podpowiedziała 😍
Ja od pierwszego roku studiów już ani razu nie farbowałam włosów, więc od 7 lat mam naturalny kolor 😅
Na ślubie miałam spięte włosy 👌 tu mąż mi dawał tort wielką drewnianą łyżką, jeśli tak samo będzie karmił nasze dzieci to zapowiada się ciekawie 😂
A na plener czesałam się i malowałam sama 😅 Jejku, na tym zdjęciu mam prawie 17 kg mniej niż obecnie 🙈
Nie cytujcie 😘😘kar_oliv, Angie1985, Julik, Annia, KarolinaMaria, kic83, Zulugula, SzalonaOna, Nowastaraczka, dmg111, Ladyo, Inaa89, Suszarka, Karenira, Stokrotka027, Enigvaa, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Jestem na porodówce
skurcze się wyciszyły, ale sączą mi się wody. Jak do rana się nie rozkręci to oxy bo jakieś tam rozwarcie jest.
Tylko ja mogłam rozpocząć poród od porządnej kupy, i nie być pewna czy to zatrucie czy akcja się rozpoczyna 🤣🤣🤣
Boje się, że to potrwa strasznie długo skoro jest aktualnie cisza.
Pola przed chwilą miała ważyć 2600gkar_oliv, Lalia, Angie1985, Ounai, Julik, Annia, KarolinaMaria, kic83, Zulugula, Wik89, casteam, Fragaria, SzalonaOna, Nowastaraczka, Inga28, dmg111, Inaa89, Suszarka, Karenira, Stokrotka027, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Anetko, myślę, że nikt nie jest w takiej sytuacji pewny czy to na pewno poród 😅
Polcia pięknie podrosła 😍 na ostatnim usg wychodziło 2200 g z tego co pamiętam??😘
A usg może się mylić w obie strony, więc może się jeszcze okazać, że Twoja Calineczka dobiła do 3 kg 💪 -
Ale powiem Wam, że ja najlepiej bawiłam się na naszej sesji zdjęciowej, zwłaszcza z samochodem wujka, choć zdjęcia w komorze bezechowej, wł
kopalni czy ogrodzie fotografki też były super. Uwielbiam do nich wracać. Filmu nie mamy, niestety musieliśmy coś wybrać, budżet nie pozwolił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 20:47
Lalia, kar_oliv, Julik, Annia, KarolinaMaria, kic83, Zulugula, SzalonaOna, Nowastaraczka, dmg111, Inaa89, Suszarka, Karenira, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Ounai, o wow 😲😲😲 ale robią wrażenie te zdjęcia 😲😲😲 jak z katalogu ślubnego!!
Ounai lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Jestem na porodówce
skurcze się wyciszyły, ale sączą mi się wody. Jak do rana się nie rozkręci to oxy bo jakieś tam rozwarcie jest.
Tylko ja mogłam rozpocząć poród od porządnej kupy, i nie być pewna czy to zatrucie czy akcja się rozpoczyna 🤣🤣🤣
Boje się, że to potrwa strasznie długo skoro jest aktualnie cisza.
Pola przed chwilą miała ważyć 2600g
Ja dalej wychodzę z szoku, że Ania to Gosia...
Gosiu... Już wiem czemu nasi mężowie są tacy sami. Oni mają tak samo na imię!
Laila, kolejna piękna, no nie mogę!
Anetka, jestem zachwycona nie tylko Twoja urodą ale ta suknia, boska po prostu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 00:26
Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ounai, o wow 😲😲😲 ale robią wrażenie te zdjęcia 😲😲😲 jak z katalogu ślubnego!!
po nas jeszcze 3 znajomych ją wzięło jak zobaczyli nasze zdjęcia
no i w sumie to kilka naszych zdjęć było w katalogu "Wesele". W zamian za zgodę na publikację dostaliśmy na pamiątkę wydania w których jesteśmy
Mieliśmy jeszcze porobić kilka zdjęć na miasteczku studenckim AGH, ale już zabrakło nam sił i odpuściliśmy. Tak czy siak uwielbiam do nich wracać, bo dzięki Ewie naprawdę fajna sesja plenerowa nam wyszła i myślę że taka trochę inna niż wszystkietak że jak ktoś szuka fotografa w Krakowie to polecam Ewę Janicką z czystym sumieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 00:27
kar_oliv, Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Wszystkie wygladalyscie pięknie, każda inna i każda piękna. 😍 Suknie też, wszystkie bez wyjątku. Aneta jakie plecy... miejsce na plener piękne. 🤩 Ladyo dekolt , w tańcu chyba mąż w niego wpatrzony. 😁 Inga, po tych zdjęciach które wrzucałas brzuszka, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, 🤩 super stylówka. 😁 Annia oczywiście pięknie wyglądacie, ale rzeczywiście i mnie najbardziej zaskoczyło imię. Chociaż sama też nie nazywam się tak jakby nick na to wskazywał. 🤣 Lalia piękna, a patrząc na Ciebie mam wrażenie jak bym Cię znała. Tak samo mialam jak karoliv wstawiała zdjęcia. 🙂 Ounai sesja pomysłowa, taka inna, wyjątkowa. ☺️
Annia, Lalia lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800