Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Piszą mi się jakieś skurcze, w miare regularne ale nie bolą.
Natomiast to jak mnie bolało przed tym jak mnie przeczyściło (pozbyłam się z jelit chyba pół jedzenia które w ciągu życia zjadłam) to jakiś armageddon. Po 3 skurczach uznałam że umre, wyskoczę zaraz przez okno i nie wiem co jeszcze.
Nie wiem co to było, ale jeśli to przedsmak pprodu to masakra.
Dziewczynie od hipotrofii przed chwilą lekarz ppwiedział, że powinna mieć w nocy CC bo już wszystko się psujenie zgodziła się bo jutro rano chce porozmawiać ze swoim lekarzem i profesorem, także jutro chyba będą jej rozwiązywać ciąże i niestety ale szanse są strasznie małe na dobry finał
doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anetka, skoro organizm tak solidnie się oczyścił, to myślę, że daje Ci znać, że Polcia jest gotowa do wyjścia 😍
Ja o ile miałam przez ostatni miesiąc jakieś zaparcia, tak od tygodnia codziennie 💩, a czasem nawet dwie 😅👌 mam nadzieję, że to synek sobie powoli toruje drogę 😂
Suszareczko, pogadaj z mężem, bo na naszym etapie to już nie ma żartów 😘 -
Zulugula wrote:Dziewczyny jutro jadę na zdjęcie szwów, czy jest to jakies bolesne lub nieprzyjemne? W sumie to tam jest zdretwiale , więc chyba nie powinnam czuć bolu?
Jak logistycznie to zorganizowalyscie?
Ja raczej pojadę taxi, mąż będzie miał odciagniete mleko. W trójkę nie pojedziemy, bo nie wiadomo ile to zejdzie, a diesel nie grzeje nie jadąc 😄
Zastanawiam się czy sama nie pojechać autem ale trochę się boję. Jak było u Was?
Ja sie podpytałam swojej położnej środowiskowej czy podejmuje się ściąganie szwów i na całe szczęście powiedziała że może zdjąć bez problemu i we wtorek bd zdejmować. Na ip jechać też mi się nie uśmiechało bo to faktycznie może trwać. -
Nowastaraczka wrote:Co do mlecznych zwisow, spicie w stanikach czy bez karmiac?:d
Ounai ale promienialas na slubie ❤
Zulu, zbankrutuje :p chyba niewiedza byla lepsza :d
Hmm.. tylko ja mam rozpuszalne te szwy? 😱
Ja też mam rozpuszczalne, tyle że zalecają nawet te zdjąć po 7 dobie zeby lepiej się goiło i druga kwestia to dla komfortu bo jednak one kłuja i ciągną, a same mogą rozpuszczać się nawet do miesiąca... Ja bym o szalała przez tyle czasu z nimi. -
Inga28 wrote:Piękne zdjęcia! ❤️ Super, że robisz takie miesięczne, też mam w planach właśnie tak uwiecznić pierwszy rok 😊
Na ślubie wyglądałaś obłędnie😍
Ja moją suknie kupiłam za 600zl na Asos😅
[]
Jesteś za piękna zeby być prawdziwa kobieto! 😁😂❤️ -
nick nieaktualny
-
Nowastaraczka wrote:Ja tez
w grudniu bedzie 28
Mój rocznik 😁 ✌️
Tyle że ja z marca więc za 4 miesiące wskoczy już 29 na licznik.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Ounai, Doomi, Inga wszystkie jesteście przepiękne! 💖
Doomi, Ounai przeslodkie zdjęcia Waszych maluszków.
Anetko przykro się czyta o twojej współlokatorce... 😔 Pozostaje tylko wierzyć w cuda... Mam nadzieję, że u Ciebie akcja sama się rozkręci przed indukcja dzisiaj w nocy.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Piszą mi się jakieś skurcze, w miare regularne ale nie bolą.
Natomiast to jak mnie bolało przed tym jak mnie przeczyściło (pozbyłam się z jelit chyba pół jedzenia które w ciągu życia zjadłam) to jakiś armageddon. Po 3 skurczach uznałam że umre, wyskoczę zaraz przez okno i nie wiem co jeszcze.
Nie wiem co to było, ale jeśli to przedsmak pprodu to masakra.
Dziewczynie od hipotrofii przed chwilą lekarz ppwiedział, że powinna mieć w nocy CC bo już wszystko się psujenie zgodziła się bo jutro rano chce porozmawiać ze swoim lekarzem i profesorem, także jutro chyba będą jej rozwiązywać ciąże i niestety ale szanse są strasznie małe na dobry finał
W sumie u mnie dzień przed porodem też się pisały caly dzień regularne skurcze które odczuwałam tyle o ile a na ktg pokazywały się w wartościach 60-105. Jakieś takie przygotowujące to były, więc może u Ciebie też się coś samo szykuje. -
Edit
To jak się chwalimy to nasz teledysk ślubny. 🥰Oczywiście nie cytujcie.
Ladyo ale ty piękna jesteś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 03:33
kar_oliv, Lalia, Belie, Belie, Ounai, kic83, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria wrote:Ale, że Annia jest...Gosią?? 🙄🙄🙄🙄🙄 zaskoczenie roku! 😂😂
KarolinaMaria, kar_oliv, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
To i ja się pochwalę teledyskiem z wesela. Dzięki Wam wróciłam do niego i przypomniałam sobie te
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 21:54
Lalia, Annia, kar_oliv, Ounai, Julik, SzalonaOna, dmg111, Inaa89, Suszarka, Stokrotka027 lubią tę wiadomość