Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Ounai super sesja dzieciaczków 😁 Rodzeństwo idealne hehe 😁 Na ślubie byłaś petardą, w ogóle jakie my tu wszystkie jesteśmy laski... hot 😁😁
Inga Ty ślicznotko 😁
Wy wszystkie wyglądacie na takie starsze, czuje się jak dzieciak przy Was 😂😂😂😂
Suwaczek mi mówi, że mam już donoszoną?! 🤔😱
Ile masz lat? -
Inga28 wrote:Piękne zdjęcia! ❤️ Super, że robisz takie miesięczne, też mam w planach właśnie tak uwiecznić pierwszy rok 😊
Na ślubie wyglądałaś obłędnie😍
Ja moją suknie kupiłam za 600zl na Asos😅
]
Inga
prawdziwa piękność!!! Dawno tak ślicznej kobiety nie widziałam!
Inga28 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nowastaraczka wrote:Co do mlecznych zwisow, spicie w stanikach czy bez karmiac?:d
Ounai ale promienialas na slubie ❤
Zulu, zbankrutuje :p chyba niewiedza byla lepsza :d
Hmm.. tylko ja mam rozpuszalne te szwy? 😱
Zalecają "z" dlatego żeby kanaliki nie blokowały się.
Ramiączka mają być wysoko podciągnięte.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai, cudne te Twoje pociechy 😍😍😍
Inga, jesteś przepiękna ♥️♥️♥️ ale przyznam, że Twój mąż też przystojniak 🤭 obłędnie wyglądaliście na ślubie 💙
Kar_oliv, ja mam 26 ✌️😁 chyba tak jak Suzi i Nadzieja 😅
Z tego co kojarzę, to Enigva jest chyba z nas najmłodsza, czy coś mi się pomieszało? 🙈Ounai, Nowastaraczka, Inga28, Suszarka, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Ounai
mega sesja dzieci, bardzo ładne te zdjęcia!
Szacun, że Ci się chce tak to szykować.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Ounai, cudne te Twoje pociechy 😍😍😍
Inga, jesteś przepiękna ♥️♥️♥️ ale przyznam, że Twój mąż też przystojniak 🤭 obłędnie wyglądaliście na ślubie 💙
Kar_oliv, ja mam 26 ✌️😁 chyba tak jak Suzi i Nadzieja 😅
Z tego co kojarzę, to Enigva jest chyba z nas najmłodsza, czy coś mi się pomieszało? 🙈
Tez mi sie wydaje ze jestem najmlodsza 😁Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Co do historii o sukniach ślubnych to ja moją będę wspominać do końca życia, kilka siwych włosów na pewno przybyło. Miałam wymarzony krój i miała szyć krawcowa, we Wro i moich rodzinnych stronach wycenili mi tak samo, a ze w rodzinnych stronach ta krawcowa to przyszła teściowa kuzyna to stwierdziłam, ze wesprę jej biznes (tutaj już się powinna zapalić czerwona lampka) 😅 jak pojechałam na przymiarkę to miałam ochotę wyć do księżyca, ale usłyszałam „to wszystko będzie pięknie, Pani jest zdenerwowana przed ślubem, proszę nam zaufać”. 3 tygodnie przed ślubem zerwałem umowę, straciłam zaliczkę, zostałam znienawidzona przez kuzyna i jego matkę, czyli moją chrzestną (bo to wstyd!, jak mogłam coś takiego zrobić). Zamowilam z zalando i innych sklepów internetowych 14 białych sukni, kompletnie nic nie pasowało... przypomniała mi się koleżanka, ze miała piękna suknie gotowa z salonu i znałam nazwę, obdzwonilam całą Polskę, jechałam 100 km, żeby ją przymierzyć, jak Pani usłyszała, ze potrzebuje ją za 2 tygodnie to powiedziala, ze nic nie może obiecać. Uwierzcie, stresu co nie miara, wiec w niedziele mąż mnie spakował na obiad do Opola i siedząc nad tym daniem zadzwoniła babeczka, ze dadzą radę 💪🏼 Popłakałam się ze szczęścia, biedny kelner nie wiedział co ma robić 😅 Ps: restauracja Starka w Opolu do dziś to moja ulubiona 😜 i tym sposobem dwa dni przed ślubem odebrałam idealnie pasującą suknie, a Panie dostały wódeczkęWik89 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Zalecają "z" dlatego żeby kanaliki nie blokowały się.
Ramiączka mają być wysoko podciągnięte.
Kurcze ja mialam obolale i "wietrzyłam" i wkladalam tetre na przecieki :p a macie spraqdzone wygodne modele? -
Dziewczyny, ślicznie wyglądałyście w tym najpiękniejszym dniu 😍
Ja bardzo tęsknię za tym dniem, było idealnie ❤ później przez pół roku chyba jeszcze przeżywałam i miałam tyle emocji, teraz też bardzo lubię wracać do zdjęć i filmu, ale minęło dopiero 1.5 rokuja miałam rybkę i czułam się super
jeszcze wisi w szafie
Inga28, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ounai, super sesja 😍
My planujemy zrobić sobie mini świąteczną sesję brzuszkową przy choinceNowastaraczka, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość