Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:No faktycznie mocno widzę u siebie po buzi ze zeszło
i dobrze bo głównie mi o tej buzi gadali wszyscy ze pełniejsza była.
Hehe no moj S faktycznie ma taką "miękka" młoda urodęa na wigilię kończy własnie 30 lat 😛
Jak ostatnio jeczalam l, że się boję, że poddam się z dietą to przyjaciółka męża podesłała mi zdjęcie z mojego ślubu i mówi "w razie czego patrz na to i niech będzie Twoja motywacja". Do takiej wagi chciałabym wrócić. A taka chuda byłam 6 lat temu (matko, dramat co małżeństwo o dwie ciąże ze mnie zrobiły)
Nie cytujcieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 23:21
Annia, Fragaria, Inga28, Ladyo, Lalia, kic83, Iryska, Suszarka, kar_oliv, Enigvaa, SzalonaOna, Wik89, Nowastaraczka, Belie, Stokrotka027, Snowflake, Inaa89, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Fragaria wrote:Ounai sztos, jesteś piękną kobieta 🔥 moim zdaniem jednak nie chodzi o to żeby waga pokazywała jak najmniejsza wartość. Liczą się proporcje i to jak się kto czuje ze sobą.
P. S. Teraz zapamiętałam że masz piękny pełny biust!
😂 -
Ounai, przepiękna suknia ślubna 😍😍😍
Piękno nie zależy od wagi, piękno nosi się w sobie 😘 jeżeli utrata kilku kilogramów sprawi6, że poczujesz się lepiej, to będziemy Cię tu wspierać i dopingować ✊ ale nie pozwól żeby waga była wyznacznikiem Twojej wartości, pewności siebie i kobiecości!Zulugula, Anet.kaa, Ladyo, Suszarka, kar_oliv, Enigvaa, Ounai, Annia, Nowastaraczka, Gagatka, Inaa89, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jutro jadę na zdjęcie szwów, czy jest to jakies bolesne lub nieprzyjemne? W sumie to tam jest zdretwiale , więc chyba nie powinnam czuć bolu?
Jak logistycznie to zorganizowalyscie?
Ja raczej pojadę taxi, mąż będzie miał odciagniete mleko. W trójkę nie pojedziemy, bo nie wiadomo ile to zejdzie, a diesel nie grzeje nie jadąc 😄
Zastanawiam się czy sama nie pojechać autem ale trochę się boję. Jak było u Was?💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Dziewczyny jutro jadę na zdjęcie szwów, czy jest to jakies bolesne lub nieprzyjemne? W sumie to tam jest zdretwiale , więc chyba nie powinnam czuć bolu?
Jak logistycznie to zorganizowalyscie?
Ja raczej pojadę taxi, mąż będzie miał odciagniete mleko. W trójkę nie pojedziemy, bo nie wiadomo ile to zejdzie, a diesel nie grzeje nie jadąc 😄
Zastanawiam się czy sama nie pojechać autem ale trochę się boję. Jak było u Was?
Ja miałam na określoną godzinę, nakarmiłam małego i poszłam, nie musiałam brać auta bo przychodnię mam pod blokiem zaraz 😉 Jak się czujesz na siłach i nie masz daleko to może weź auto? Ale jak piszesz że się boisz to ja bym pojechała taxi 🙂Zulugula lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai! Dokładnie tak jak pisze Lalia - kilogramy nie są wyznacznikiem piękna. Wiadomo, że jesteśmy kobietami i jest nam lepiej gdy waga pokazuje mniejsze wartości, ale Twoje ciało jest piękne - bo wydało dwa cudy na świat i to jest najważniejsze.
Do wymarzonej wagi niebawem dojdziesz, ważne żeby zdrowo
Czy fizjouro pozwoliła Ci cokolwiek ćwiczyć?
Ja planuje zacząć ćwiczyć z tymi ćwiczeniami, aktualnie są w promocji więc warto wydać na nie 19 zł
https://whatannawears.com/produkt/videobook-trenuj-ze-mna-po-ciazy/
A jeśli chodzi o aktywność to miałam dziś piękny sen - biegałam tak lekko i przyjemnie niczym aniołek w chmurkach👼. Było mi w tym śnie na maxa dobrze, po czym przypomniałam sobie, że jestem dwa dni po porodzie i nie mam na sobie podkładu, zatrzymałam się przerażona i sen się skończył 🤣🤣🤣
P.s. pięknie wyglądałaś na ślubieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 15:11
Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ounai! Dokładnie tak jak pisze Lalia - kilogramy nie są wyznacznikiem piękna. Wiadomo, że jesteśmy kobietami i jest nam lepiej gdy waga pokazuje mniejsze wartości, ale Twoje ciało jest piękne - bo wydało dwa cudy na świat i to jest najważniejsze.
Ja planuje zacząć ćwiczyć z tymi ćwiczeniami, aktualnie są w promocji więc warto wydać na nie 19 zł
A jeśli chodzi o aktywność to miałam dziś piękny sen - biegałam tak lekko i przyjemnie niczym aniołek w chmurkach👼. Było mi w tym śnie na maxa dobrze, po czym przypomniałam sobie, że jestem dwa dni po porodzie i nie mam na sobie podkładu, zatrzymałam się przerażona i sen się skończył 🤣🤣🤣
P.s. pięknie wyglądałaś na ślubieLalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGagatka wrote:Motylku, obserwuj się, może to baby blues a może schodzi z Ciebie napięcie ostatnich tygodni. Daj znać koniecznie jak po wizycie położnej.
Myślę m. in. o Tobie i LaBellePerle, takie jesteście dzielne, a ja tu się rozsypuje, bo nie wiem, czego się spodziewać...
Wiem, że leżenie tam dobija.. Byłam tam "tylko" 3 tygodnie, a w ostatnim tyg płakałam codziennie za domem.
Będzie dobrze, bądź myśli, że tylko Cię poobserwuja i wypuszczą. Nie widzę tu innej opcji ❤️Gagatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Ja mam jeszcze 5kg do wagi początkowej, ale do wagi sprzed 1 ciąży jeszcze 16kg. Dziś sukces, 76kg na wadze. Taki miałam target na ten tydzień, więc się udało 💪 target na kolejny tydzień to 🎯 75,5kg
-
nick nieaktualny
-
Fragaria wrote:Mówiłam o Twoim biuscie teraz
Laila, moim marzeniem była inna suknia, ale nie było mnie stać, więc szyła mi krawcowa. Suknia była z Francuskiej koronki i muslinu, kształt rybki. Niestety zawaliła i zamówiła za mało koronki i górę obszyla inna. Zła byłam ale nie miałam wyboru, bo do ślubu juz mało czasu zostało. Była trochę niedopracowana ale za te pieniądze w salonach były tylko takie jak sprzed 15 lat 😂 Najlepsze było jak moja teściowa się dowiedziała, że nie będzie biała tylko w kolorze kości słoniowej. Ona myślała że ja to w takiej prawie żółtej pójdę. Ale biadoliła. A teściowa mojej siostry jak zobaczyła jej prawie biezowa suknie się załamała, nawet nie powiedziała jej ze ładnie wygląda 😂😂😂😂Lalia lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Nic się nie bój, ja byłam przerażona zdjęciem szwów, położna która mi je zdejmowała śmiała się ze mnie, że nie mam czego się bać i faktycznie nic nie bolało, nie czułam nawet kiedy wyciągnęła tą nitkę 😜
Ja miałam na określoną godzinę, nakarmiłam małego i poszłam, nie musiałam brać auta bo przychodnię mam pod blokiem zaraz 😉 Jak się czujesz na siłach i nie masz daleko to może weź auto? Ale jak piszesz że się boisz to ja bym pojechała taxi 🙂
Dzięki , ułożyło mi😀 no właśnie jadę do szpitala na drugi koniec miasta. Nakarmię Małego i szybciutko. Pytalam przez telefon to babeczka mowila, że staraja się sprawnie wywoływać kobitki na szwy, a mam byc miedzy 9 a 11💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anet.kaa wrote:Ounai! Dokładnie tak jak pisze Lalia - kilogramy nie są wyznacznikiem piękna. Wiadomo, że jesteśmy kobietami i jest nam lepiej gdy waga pokazuje mniejsze wartości, ale Twoje ciało jest piękne - bo wydało dwa cudy na świat i to jest najważniejsze.
P.s. pięknie wyglądałaś na ślubie
Oo dzięki za info też zamowilam💙 11.2020
💗 11.2023