Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Na sikanie bokiem musi być idealnie dobrany pampers. Jak jest za duży albo za mały to siku ucieka.
Kic, odpoczywaj, wrócisz jak nabierzesz sił.
Zulu a na Kopernika nie dają? Ja miałam na Kopernika rozpuszalne ale na Bożence
Na Bozenke daja chyba już wszedzie ale do cc właśnie nie, a nasza położna mówiła, że w krk to nigdzie, co bardzo mnie zdziwiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 20:29
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ounai ale słodkie te Twoje dzieciaczki!!!
Inga, istny sztos! Jesteś taka piękna 😍😍😍😍
A sukienke byłam pewna, że masz od Kopczyńskiej albo innej drogiej projektantki, przepiękna! I faktycznie- Twój mąż też bardzo przystojny jest! Piękną parą jesteście!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 20:38
Lalia, Inga28, Ounai lubią tę wiadomość
-
Mojej historia weselnej nie przebijecie na moim weselu dokładnie o 23.30 wysiadł prąd. Dokładnie od budynku w którym było wesele połowa miasta nie miała prądu. Nawet w gazecie byliśmy 😆🤣.
Lalia, Ania81, kar_oliv, kic83, Wik89, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anetko, albo stres przed jutrem albo Polcia się ustawia e kanał rodny i może Cię w nocy zaskoczy ♥️ życzę Ci duuużo spokoju i siły 😘
Inga, po tym co pisałaś o swoim mężu wcześniej, to nie mam wątpliwości, że jest wspaniałym człowiekiem 😊 Gucio ma pięknych i dobrych rodziców 💙Inga28 lubi tę wiadomość
-
Jesteście kochane! ❤️❤️❤️
Aneta myślę, że to stresik przed jutrem! Mój organizm działa na stres podobnie 💩😅
Mam nadzieje, że uda Ci się zasnąć, żeby noc minęła Ci jak najszybciej. Ale domyślam się, że przez emocje może być ciężko. Tak blisko do poznania Poli 🥰🥰🥰 -
Inga, nie mam w otoczeniu ładniejszej kobiety od Ciebie! A stylizacja ślubna sztos, masz świetny zmysł modowo-artystyczny ♥️
Anetka, jutro o tej porze możesz już tulić Polusięwiem że to stres ale przed Wami najpiękniejsza przygoda 😍 odpocznij na ile dasz radę, będziesz w końcu na innej sali niż dziewczyna z hipotrofią? Trzymam kciuki za Ciebie!
Ja też mam 28 lata w dniu ślubu nie przyjechała moja fryzjerka. Pamiętam jak dziś jak stałam pod salonem a jej nie ma, wszystko wyzamykane...w końcu zadzwoniłam a ona do mnie, że myślała że mnie nie będzie. Nosz ku*wa przecież bym odwołała jakby mnie miało nie być 🙈 skończyło się tak że przyjechała po kolejnych 10 minutach, w międzyczasie odwołała dwie kolejne klientki żeby się wyrobić. A jak pojechałam na makijaż to dostałam zjebkę za opryszczkę i jeździłam na szybkości po plasterki do apteki.
Suknię miałam księżniczkę, mąż miał łzy w oczach na mój widok i nawet widać to na filmiku
Muszę z nim poważnie porozmawiać czy on chce być przy porodzie czy nie. Pytałam już kilka razy i za każdym razem zapewnia że tak. A z drugiej strony nadal jest zaziębiony (na szczęście już bez gorączki) a leków nie chce brać "bo nie". Jakby mi na złość chciał zrobić.
Jeszcze mi wywaliło puls 115 znowu. Leżę z nogami do góry, muszę jutro spytać położną czy to normalne czy trzeba interweniować.kic83 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Anet.kaa wrote:A ja sie czuje tak fatalnie.
Pola dostała jakiegoś kociokwiku, mam zgagę, boli mnie brzuch, plecy i zbiera mi się na biegunkę.
Kochana to stres przed jutrem, postaraj się wyspać dziś i zbierać siły na poród 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wy wszystkie takie młode to mi na starość dziecka się zachciało 🤷🙈Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Wy wszystkie takie młode to mi na starość dziecka się zachciało 🤷🙈
kic83, Lalia, Stokrotka027, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka wrote:Ounai, super sesja 😍
My planujemy zrobić sobie mini świąteczną sesję brzuszkową przy choinceWik89, Lalia lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:A ja sie czuje tak fatalnie.
Pola dostała jakiegoś kociokwiku, mam zgagę, boli mnie brzuch, plecy i zbiera mi się na biegunkę.Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Anetka, powodzenia jutro ✊
Kic , jak się czujesz ?
Bardzo osłabiona, kulminację objawów miałam w zeszłym tygodniu. Węchu wciąż nie mam, głowa już nie boli, bólu mięśni też nie mam.
Jutro córka robi powtórkę wymazu.
A Ty jak, lepiej?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Kicku, oby bylo juz u Ciebie tylko lepiej,m. Trzymaj sie 😘
Ounai, jakie slodkie 🥰
Inga, przepieknie!
Anetkoc hmm a moze cos sie powoli samo zaczyna... tak czy siak juz wkrotce bedziecie sie tuliłykic83 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023