Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik
Słodziak Gucio 💙🎄🎅🎁😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2020, 22:08
Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas dziś też dzień pełen emocji, bo babcia skończyła kwarantanne i przywiozła dzieciom prezenty od Mikołaja! No szał był przez pół dnia.
Jakie plany dziewczyny na jutro? Bo u mnie dość intensywnie.
Koło 7.30 zawożę synka do przedszkola (jutro ma Mikołajki, więc szybko poszedł spać), a na 7.50 jadę na kontrol do naszej przychodni z tą waga Matyldy i zobaczyć jak wyniki z krwi i moczu.
Później muszę ogarnąć mieszkanie, zrobić obiadek, przystroić swiatecznie mieszkanie, poskładać i zrobić pranie.
Koło 14 lecę spacerkiem po syna do przedszkola, a wracając odbieram Kornele ze żłobka.
I koło 16 wpada do nas moja koleżanka w krótkie odwiedzinytakże mam co robić jutro!
Kornela na tą wysypkę, która nie schodzi dostała znów jakiś inny syrop oraz maść ze sterydem. Mam nadzieję, że teraz jej pomoże. Bo zaczyna się drapać biedna.
Ja nadal mam plamienie?! Nawet nie wiem jak to nazwać, bo ma to kolor brązowy. Sporo tego, normalnie podpaski lecą jak podczas okresu. Dzwoniłam do poloznej, mówiła, że niby może tak być, ale ze jeśli do soboty nie minie, to do lekarza. No jeszcze teraz mi problemów brakuje! Mam nadzieję, że zaraz się to skończy po prostu.
Dziewczyny, które ubranka, z jakich firm są dość wąskie? Ta moja glizda się wydłuża, ale jest nadal chudziutka i wszystkie ubrania na niej wiszą albo bym ją owinęła ze 2 razy... 🤔
Matylda ma ponad miesiąc. Dziś waga 2650, 50 cm. Nadal nosimy rozmiar 50 (jest akurat), a jak braknie to 56 (podwijam rękawy). Pampersy nadal 1 bo jeszcze ma sporo zapasuWik89, Ounai, Lalia, Ania81, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Motylku, ja nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz, to jest niesamowite dla mnie! Ja mam jedno dziecko i ledwo ogarniam..
Nowastaraczka, SzalonaOna, Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lalia wrote:
Kar, wybacz, ominęłam Cię 🙈 Co powiesz na to, że Ty zaczynasz rodzić np. 3 dni przed terminem a ja do Ciebie z Suszarka dołączamy? Chcemy być na święta w domu 😍🎄
Ja to się obawiam, że będę po terminie 🙆♀️ Ale spróbuję wygonić troszkę małą jak się uda 😁😁😁Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Motylku, ja nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz, to jest niesamowite dla mnie! Ja mam jedno dziecko i ledwo ogarniam..
P. S. Sądzę, że jak P wróci do pracy, to będę się lepiej jednak organizować 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2020, 22:39
Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Lalia a masz stroj Elfa dla synka? 😀
Takiego typowo elfowego (zielonego) nie mam, ale mam sporo takich typowo świątecznych ubranek 🎄😁🎅
Body w biało-czerwone pasy, z Mikołajem i reniferem, czerwone ogrodniczki z motywem świątecznym, pajaca świątecznego, świąteczne skarpetki itd 😂 ja uwielbiam święta 😍
Dlatego baaardzo bym chciała urodzić i wrócić do domu na święta ♥️♥️♥️ a jeśli będziemy musieli zostać na oddziale, to te wszystkie świąteczne wdzianka są złożone i odłożone w jednym miejscu tak żeby mąż je bez problemu znalazł i przywiózł nam do szpitala 🤭🤦♀️ a co, wystroję małego świątecznie nawet jeśli ja będę w piżamie 😂Wik89, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Motylek, weź Ty go pogoń. Siedzi w domu a Ty wozisz dzieci do przedszkola? Ty masz teraz odpocząć, bo jak będziesz przemęczona i padniesz albo coś Ci się stanie to dopiero będą jaja! Ja myslalam że on wrócił do pracy i dlatego Ty odwozisz dzieci.
Kic, Wik, ale macie cudnych przystojniaków 😍😍😍 Zakochałam się. Nie chce któraś zeswatać z moją Martą? Tylko od razu ostrzegam, gaduła z niej straszna 😂
Mój mąż dziś hit. Pojechali z synem do sali zabaw po zaproszenia. Wracają zadowoleni że wszystko omówili, że zahaczyli o Pepco i pytam ile zaproszeń kupili. A mąż na to - zapomniałem! Musiał jechać jeszcze raz. W zamian wrócił z pączkami. Ale upiekł za to Brownie z fasoli, ugotował obiad na jutro i przygotował śniadanie więc nie muszę juto nic robić, jedynie pranie i prasowanie
Ja wypisałam zaproszenia, a jutro intensywnie. O 9:00 poluję na nawilżacz bo mam kody i wyszedł by mi z wysyłką z Polski tak jak Meggi za 280zl. Potem zamawiam kartonowy tort dla syna, dzwonię umówić teściową na usg tarczycy i Martę na usg bioderek. Później umawiam nas na oglądanie działki. A w południe idziemy na spacerek, mama musi spalić te paczki
kar_oliv, Suszarka, Wik89, kic83, Annia, Ania81, SzalonaOna, Ewa88 , Lalia, Inaa89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Boże, napisałam już dwa razy długi post i za każdym razem się kasuje. Zaraz mnie trafi 🤦 więc napiszę tylko szybko że bardzo proszę o kciuki za moją jutrzejszą wizytę - mam z samego rana, o 7. Jakoś się dziwnie denerwuję mimo że jestem pod stałą kontrolą lekarza i nie dzieje się nic nadzwyczajnego jak na ten etap. Jak wrócimy od lekarza to może zdążymy jechać do Lidla na większe zakupy.
W tygodniu mam zamiar piec pierniczki żeby trochę zająć czas i się odciąć od myśli o porodzie 🙈Ania81, SzalonaOna, kar_oliv, KarolinaMaria, dmg111, Ewa88 , Lalia, Inaa89, Stokrotka027, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko wszystko na pewno będzie dobrze. 😘
Co do Edyty, ja nie mam z nią kontaktu. Ale chyba nas podczytuje bo widziałam, że czasami jakiś post jak któraś urodziła to Edytka polubiła. Edyciak mam nadzieję, że nadal jesteś w dwupaku!Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wik89 wrote:Motylku, ja nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz, to jest niesamowite dla mnie! Ja mam jedno dziecko i ledwo ogarniam..
Podpisuję się pod tym, co prawda mam dwójkę, ale ja tylko siedzę w domu, a i tak jest ciężko.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność