Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Lalia a mi nic nie leci, ani siara ani nic i cycki jak flaki, nie wiem czy coś tam w ogóle będzie 😱
Brzuch mnie coś kręci 💩 i jakoś tak dziwnie się czuję.
Co do cyckow to też tak mialam, że małe, nic nie leci, a teraz normalnie karmię i nadal nie są jakies spektakularne, tyle że takie nabitekar_oliv, Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Zulugula wrote:Co do cyckow to też tak mialam, że małe, nic nie leci, a teraz normalnie karmię i nadal nie są jakies spektakularne, tyle że takie nabite
Może na rozmiar nie narzekam bo przed też miałam duże do swojej sylwetki ale te flaki mnie zastanowily 😁 takie puste się wydają 😁 -
Lalia wrote:Dziewczyny, tak w ogóle to witam się w kolejnym tygodniu 😍 ciąża jest już donoszona 💪 myślę, że max za 2 tygodnie szpital 😅 mój synek jest długości selera naciowego 💙 u mnie na plusie ok. 10 kg 👌
W tym tygodniu planuję skończyć sprzątać mieszkanie z mężem, ubrać choinkę i udekorować mieszkanie oraz upiec pierniki 😁 za tydzień bardzo chcę już rodzić! ♥️
Gratuluję nowych tygodni innym mamusiom w dwupaku 😘
Trzymam kciuki za dobre wieści z dzisiejszych wizyt ✊
Mamusiom z maluchami życzę spokojnego dnia 😊
Jakie macie plany na dzisiaj, kochane? Ja właśnie zbieram się do laboratorium na ostatnie (chyba) już badania, a później będziemy z mężem kontunować porządki w mieszkaniu 😂
Gratuluję donoszonej ciąży 😚 ale to zleciało, juz niedlugo poznacie się z Malenstwem 💙
U nas dzis na spokojnie, wczoraj byl ciekawszy dzien, bylismy na spacerze, upieklam pierniki i je dokorowalismy z mężem, ubralismy choinke i narobilam schaboszczakow mężowi na ładnych kilka dni😀 on gotuje praktycznie codziennie , tylko czasem cos lzejszego ja:) porobilismy z mezem i synkiem takie mikolajkowe zdjęcia przy choince, każdy z nas w stroju z świątecznym motywem 🎅🎅Lalia, Suszarka, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Tez pakuję swoją córkę do auta codziennie
partner odwozi synka do żłobka a ja go odbieram. Codziennie tez jestem na spacerze bo chodze z psem na spacer. Czasem zdarzy mi się ze na spacer z psem ide z wózkiem i synkiem. Mam labradora
-
Cześć Mamusie w ten piękny poniedziałek
ja na weekend się wyłączyłam z forum, z internetu, spędzałam czas z rodzinka, chociaż w sumie wieczorami podczytywałem Was, jednak byłam ciekawa co słychać
a teraz zbieram się na wizytę do gin, mam na 9.30, zobaczymy co tam słychać! Po miesiącu przerwy jestem bardzo ciekawa! Chociaż w sobotę chyba zaczęłam czuć pierwsze delikatne ruchy! Niby szybko, ale mając porównanie do pierwszej ciazy myśle ze to to, dosłownie jakby tam jakaś rybka pływała w brzuchu i muskala mnie ogonkiem 😍
kar_oliv, Zulugula, Ounai, Suszarka, dmg111, Ania81, Stokrotka027, Belie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka!
My już po wizycie. Waga 2670 💪 przybrała 170g w tydzień, lekarka się nie czepia. Wyniki z krwi i moczu super, więc też ok. Dalej się karmić tak jak teraz i już. Za tydzień znów kontrolaufffffff.....
Zaraz kończę karmić i chyba lecę na drzemkę póki dzieci nie ma w domku. Może trochę odeśpię noc, bo Matylda od 3 do 5 w ogóle nie spała. Wisiała na cycu, a jak odłożyłam to płacz 🤔
A później zabieram się za resztę zadań z listy
Miłego dnia! ❤️kar_oliv, Iryska, Inaa89, Lalia, Zulugula, Ounai, Suszarka, kic83, Ania81, Stokrotka027, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Ja do tej pory mam tą bułę, ale dużo mniejszą już, takie spuchnięte jakby. Kiedy idziesz do fizjoterapeuty?🙂
W czwartektrochę się stresuje co tam wymaca.. wczoraj tak bardziej dotknelam tej blizny i pod spodem jest cała taka twarda, tez tak masz/mialas?
💙
💗 -
Zulugula wrote:W czwartek
trochę się stresuje co tam wymaca.. wczoraj tak bardziej dotknelam tej blizny i pod spodem jest cała taka twarda, tez tak masz/mialas?
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Ogólnie ta buła nie jest troszkę twardsza od otoczenia... Ale ja jeszcze mam zrosty, kilka takich twardych kulek, one są twarde prawie jak kamień. To super , że tak szybko się wybierasz do fizykoterapeuty🙂
I te zrosty jakoś się rozejda czy co teraz z nimi?💙
💗 -
Zulugula wrote:Motylku zniknęła Ci ta buła nad blizna? Bo mi jeszcze nie😕
Annia kiedy Ci się to rozeszlo?
Lalia gratuluję nowego tygodnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 09:23
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Ja wożę dzieci, bo chce. A on... No taki trochę typ niereformowalny mi się trafił. Mamy małe zgrzyty, nie chce mi się nawet kłócić, więc robię co do mnie należy...
Niestety zniżki na Nowy Rok nie są tak spektakularne jak na 11.11 i za nawilżacz dałam 310zl. Ale za to z wysyłką z Polski, więc do 3 dni będzie u mnie. I tak udało mi się zbić 37zl kuponem 10$/60$SzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Rozumiem. Mam nadzieję, że przejdziecie kryzys i będzie lepiej. U nas powoli się zaczynamy dogadywać, ale do ideału jeszcze trochę brakuje.
Niestety zniżki na Nowy Rok nie są tak spektakularne jak na 11.11 i za nawilżacz dałam 310zl. Ale za to z wysyłką z Polski, więc do 3 dni będzie u mnie. I tak udało mi się zbić 37zl kuponem 10$/60$
Mój mąż na dodatkowe kupony tutaj jeszcze poluje
https://www.pepper.pl/
Ale to też trzeba trafićOunai lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Julik wrote:No cóż jednak parą Patrycji nie będę.
Mam beznadziejny humor.wiem, że Cię to denerwuje, ale pokazałabym Ciebie mój salon po weekendzie z synem img mężem w domu to byś się zaryczała. I tak samo jak wyglądał i w ciąży jak była i teraz. A nawet w ciąży chyba gorzej bo nie miałam tyle sił żeby ogarniać i do tego chłopaków nie miałam tak wychowanych jak teraz
Nie pocieszę Cię niestety, pewnie będziecie sie kłócić po porodzie, bo będziesz miała jeszcze mniej czasu. Ale jak hormony sie ustabilizują, Wy się nauczycie nowej roli rodziców to będzie lepiej
Julik lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Jestem po wizycie, mam 1.5cm rozwarcia i krótką szyjkę, główka "już powoli przyparta". Lekarz zadowolony, mówi że jest duża szansa na poród przed 40 tygodniem, więc jego radosne nastawienie udziela się też mnie 🥰 dostałam instrukcje kiedy jechać do szpitala. Zrobił mi dokładne USG, sprawdził zastawki, przepływy, pomierzył wymiary i podobno Mała ma 3 kg. To by potwierdzało że ostatnio trochę go poniosło z mierzeniem 😁 sprawdził też czy na bank dziewczynka bo po moich dziwnych snach wolałam się upewnić 🤣
W sobotę rano idę jeszcze na ktg. Kolejna wizyta - do której zdaniem doktora powinnam jeszcze dotrwać - będzie 22.12
Teraz mam dylemat, czy kupować Staremu prezent pod choinkę, czy lepiej urodzić 😂
Nie wiem czemu obróciło znów zdjęcie, ale to moja panienka
Zulugula, kar_oliv, Iryska, Annia, Lalia, KarolinaMaria, Inaa89, SzalonaOna, kic83, dmg111, Ania81, Lulu83, Stokrotka027, Julik, Belie lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022