Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, ja sama nie wiem co wpłynęło na to że mam już te 1.5cm, myślę że najbardziej 🐝, bo ostatnio sobie nie żałujemy 🤫 zastanawiam się czy wjeżdżać z ananasem i wiesiołkiem czy czekać na samoistny rozwój wydarzeń 🙈
Anniu, staram się na nic nie nastawiać. Jeszcze wczoraj sobie myślałam że dobrze byłoby być jeszcze w święta w dwupaku, spędzić je ostatni raz tak jak zawsze zanim wszystko się wywróci do góry nogami. Ale z drugiej strony jakoś mam w sobie dużo spokoju i ufam naturze, że wybierze odpowiedni moment do tego żeby Mała przywitała świat.
Twój Mikołaj to niezły przystojniak 😍
W ogóle powiem Wam że początek ciąży tak strasznie mnie przeorał że na końcówce czuję się naprawdę dobrze, jestem aktywna, dużo robię w domu itd. Sto razy bardziej wolę podpuchnięte nogi i uczucie ciężaru które mi teraz towarzyszy niż atrakcje pierwszej połowy ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 13:27
Annia, kic83, kar_oliv, Lalia, Ladyo, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Laila
Gratuluje donoszonej ciąży!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anniu
Ale ten czas leci!
Mikołaj śliczny 💙
Mata rewelacyjna!Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Suszarko, świetne wieści 😍
Jak ja bym chciała w piątek usłyszeć, że coś mi się tam już rozwarło i skróciło 😂🙏
Kar, czyli bobasek się jeszcze nie wybiera na świat 😅 grunt, że wszystko dobrze 😘
Motylku, super że Matylda się tak pięknie rozwija ♥️
Nikaa, my dostaliśmy tą wyderke od teściowej, cieszę się, że Ci się sprawdza, to dodaje otuchy 😁👌
Ja umylam połowę frontów w kuchni, teraz leżę na narożniku i patrzę jak mąż myje na kolanach szczotką płytki na podłodze 😍 i jakoś nie mam wyrzutów sumienia 🤭
Mi po umyciu połowy frontów w szafkach w nocy odeszły wody😅 drugiej połowy nie zdążyłam umyć🤭kar_oliv, Lalia, KarolinaMaria, Karenira, Wik89, Ania81, Suszarka, dmg111, Nowastaraczka, Annia lubią tę wiadomość
-
My jutro może wyjdziemy już do domu! Byłoby cudownie❤️
Gucio jest kochany i daje dojść mamie do sił. Po cc nie jest najgorzej, dzisiaj już funkcjonuje bez przeciwbólowych.
Ale wiadomo, że widać różnice w kobietach które rodziły naturalnie a tych po cc
casteam, KarolinaMaria, Enigvaa, Karenira, Wik89, Ounai, Zulugula, Ania81, Suszarka, Snowflake, kar_oliv, dmg111, Nadzieja94, Nowastaraczka, Ewa88 , Lalia, Ladyo, Annia, SzalonaOna, Stokrotka027, Nikaa92, Tajka, Inaa89, Belie, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
Kicuś, cieszę się, że masz lepsze samopoczucie 😘
Anniu, jak to 3 miesiące 🤭kiedy Twój chłopczyk tak wyrósł? 💙
Inga, ale historia 😂 ja swoje zdążę umyć, bo zaraz się za to biorę 😂 nie miałabym nic przeciwko gdyby synek się zmotywował i postanowił wyprowadzić z brzuszka 😅ale byłabym spokojniejsza, gdyby poczekał do kolejnego poniedziałku (38+0), bo jakoś tak bezpieczniej to mi wygląda 😅a ja akurat zdążę wszystko zrobić 😂 wystarczy mi, jak te moje porządki pomogą mu się ustawić w kanale rodnym, bo na razie mam wrażenie, że nie dość, że siedzi bardzo wysoko, to pleckami do moich pleców 😅
Suszareczko, bzyki na pewno robią robotę! No i to, że jesteś aktywna 💪 u nas nie pamiętam kiedy był bzyk 🙈 mąż jakoś się nie wyrywa, a ja go nie przymuszam, bo się ciągle przytulamy itd 😁 u mnie wiesiołek i liście malin wjechały tydzień temu, zobaczę w piątek czy przyniosły jakikolwiek efekt 😁jeśli nie, to może namowie męża w weekend na jakiś bzyk 👌Ania81, Suszarka, Annia lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny na informacje.
A jeszcze mam pytanie do mam czy prałyście kokon w pralce? Nic się nie stało?Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:Mogłoby się zacząć ale niech Maja poczeka moze do jutra bo 19-21 mamy dostawę z leclerca 😁😂 😂😂
Ja już szykuję się na wizytę, Suszarko kciuki za Twoją ✊✊
Ewa, masz jeszcze zgagę? A brzuszek wysoko? Mi odkąd się obniżył bo jest git 👌
Brzuszek nadal wysoko i przez to zgaga nie daje mi żyć a raczej spać 😯
Bo tego doszły mi ostatnio mdłości...12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Nikaa92 wrote:A co do szum misia to ja mam wyderke z Fisher price i jest mega. Ma szum i melodyjki i mogę wybrać zależne co uspokoi Kubusia bo raz szum a raz melodyjka. Wiem ze długo byla w smyku w promocji.
Dzisiaj do końca dnia jest na babyhit.pl za 119zl i przesyłka gratis 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 21:15
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
dmg111 wrote:Co do szumisiow ja mam królika whisbear, jest przeslodki, ale ostatnio dostałam od koleżanek senną chmurkę z Fischer Price i wydaje mi się, że jest lepsza niż whisbear a połowę tańsza (100 zł kontra prawie 200zl), ma bicie serca i inne melodyjki, teraz szumiś krolik jest już tylko ozdobą i rekwizytem do zdjęć 🙈
Co do proszku ja mam lovele, ale ostatnio młoda zrobiła taka kupę u mojej babci, że całe plecy brudne. Ja oczywiście zapomniałam ciuszkow na zmianę i moja siostra na szybko leciała do Pepco, bo jest obok, założyłam bez prania i też nic jej nie było, więc chyba czasem za bardzo się ze wszystkim panikuje 🙈
Właśnie dzisiaj zamówiłam tą chmurkę 😊dmg111 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
Inga6, ale Gucio to słodziak 😍😍😍
Trzymam kciuki, żeby Was jutro wypuścili do domku 😘✊ -
Mamuski
mielismy do tej pory musztardowe kupki takie, że były w konsystencji poplynnej, czyli były tez jakies farfocle stałe, a od wczoraj jest ta kupa taka wodnista, niby czytam , że jest ok ale podpytam jeszcze jak to u Was wygląda? Normalnie taka rzadsza zupa krem z dyni..🤔💙
💗 -
Byłam na tym ktg i są góry i doliny, dziecko dobrze reaguje na skurcze, dostałam info, że sex sex sex 😂 herbatka z liści malin i spacer po schodach 😂😂😂
Suszarka, Zulugula, Stokrotka027, Iryska, Annia, Nikaa92, Inaa89, dmg111, Ewa88 , SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Mamuski
mielismy do tej pory musztardowe kupki takie, że były w konsystencji poplynnej, czyli były tez jakies farfocle stałe, a od wczoraj jest ta kupa taka wodnista, niby czytam , że jest ok ale podpytam jeszcze jak to u Was wygląda? Normalnie taka rzadsza zupa krem z dyni..🤔
Kiedyś położna tłumaczyła te kupy i pamiętam jak mówiła że najpierw idzie smoła, później taki szpinak (jak do makaronu tyle że bez fety😜), a później taka jajecznica rzadka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 16:38
Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️