Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Gagatko wszystkiego najlepszego. Przede wszystkim dużo zdrowia dla Ciebie i córeczki oraz szybkiego powrotu do domku. 😘
Ounai fajnie, że masz sensownego CDL! Czyli co, dziecko nie budzi się z głodu w nocy tylko z nudów i chce cyckać?SzalonaOna, Nikaa92 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Suzi super i świetny salon👍
Co macie na podłodze?
Mnie ruszyły skurcze 2razy po seksie. Raz tylko skurcze, a potem skurcze, które skończyły się porodem. Ale tak jak pisze Suszarka, to dziecko decyduje i daje sygnał, że chce wyjść
U nas cała ciąże zero seksu to może tez coś pomoże haha jeśli odważę się spróbować .. podobno sperma ma coś w sobie co działa na to wszystko .. na podłodze mamy dywan bo mały się ciagle przewraca po podłogach a tak to białe marmurkowe płytkiDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Annia wrote:Dziewczyny mam jakiś kryzys. Siedzę i płaczę, bo od 3 miesięcy dwa razy udało mi się przespać ciągiem 5 godzin. Mam dość, ja nie wyrabiam fizycznie, za stara na to jestem. 😭
A może spróbuj rad które dostała dziś Ounai ? Żeby jednak małego przetrzymywać trochę z tym cyckiem .. musi się nauczyć ..Ounai lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Zulugula wrote:Bardzo fajnie to tez wygląda, dzięki 😚
Mój mąż niedawno mówił, że chce sobie zrobic kolekcje gier także prezenty mam z głowy, wszystkie Wasze propozycje zapisane😁
Kurcze, dziś co któraś stronę czytałam. Mam nadzieję że się nie obrazicie. Połowę wątków zgubiłam.
Uciekam spać bo od razu wysłali ten nawilżacz img już jutro ma być, jaram się jak pochodnia
Gagatko, życzę Ci spokoju, żeby stres wreszcie odpuścił Ci i dał się całkowicie i zupełnie cieszyć ciążą na tej końcówce, a potem radości, że masz to już za sobą :*
Mąż ugotował obiad na jutro. Na 1 śniadanie serek wiejski, na 2 śniadanie Brownie z fasoli, na obiad grillowany kurczak z kaszą i warzywami, jeszcze muszę przekąskę i kolacje wymyślić. Tym razem schudnę, ale zdrowo
Ojciec kolegi Tymka mi mówił dziś że mój syn skarży się kolegom że odkąd ma siostrę mama zabrania mu oglądać bajki. Hahaha, ta mama niedobraLalia, Suszarka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
suzi1994 wrote:A może spróbuj rad które dostała dziś Ounai ? Żeby jednak małego przetrzymywać trochę z tym cyckiem .. musi się nauczyć ..Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dziewczyny mam jakiś kryzys. Siedzę i płaczę, bo od 3 miesięcy dwa razy udało mi się przespać ciągiem 5 godzin. Mam dość, ja nie wyrabiam fizycznie, za stara na to jestem. 😭
Annia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Ania, biedna jesteś. A może spróbuj tak jak moja położna mówiła? Ona mówiła że dziecko w wieku naszych powinno mieć 7-8 karmien na dobę już. Ale musi się tata zaangażować. Że pierwsze dwie noce tata będzie wył ze zmęczenia ale potem sobie podziękuje. Ja jej ufam bo do tej pory z wszystkim bardzo dobrze mi doradzała. Nawet z tymi wlewkami, zrobiłam tak jak kazała choć miałam mieszane uczucia i Marta nauczyła się robić kupy bez pomocy w 3 tygodnie niecałeMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Czy matkom nie śmierdzi kupa dziecka?
Mój mąż przebiera i mówi "uooo ale śmierdzi!" a ja wacham i nic😅
Te początkowe u nas gdzie prawie nie bylo mm to tez mi nie śmierdziały, miały taki specyficzny zapach strawionego mleka xD teraz takie smierdzace kupy wali, ze ciesze się ze sa tak rzadko. A właśnie pochwale się ze syn dzis sam trzasnął kupę bez żadnej pomocy ale czekałam na nią 6dni 😁Zulugula, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Czy matkom nie śmierdzi kupa dziecka?
Mój mąż przebiera i mówi "uooo ale śmierdzi!" a ja wacham i nic😅
przyzwyczajenie to się nazywa 🙈 ale jak mowi Nika po mm tez inaczej pachną, a jak zacznie Ci jeść normalne rzeczy to dopiero wow zapachu !!! 😳😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 03:18
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyAnnia wiem co przeżywasz. Ja nie spie od 2 lat i prawie 9mcy.
Moj synek jak byl malusi mial to samo. Nie spal w nocy, wybudzal sie, lozeczko go parzylo. Jak mial 4mce coś sie zaczelo dziac, ze w nocy naprawdę w ogole nie spal. Ja do pracy jezdzilam na 6ta ok 25km to modlilam sie żeby dojechać bo zasypialam za kierownicą. Byliśmy u lekarza, u osteopaty i nic nie pomagalo. Niestety problem zostal do dzisiaj. Wybudza sie w nocy, płacze. Aktualnie śpimy osobno z partnerem. On ogarnia Aleksandra a ja córkę.
Od 2 tygodni jest na samym mm i w nocy mam pobudki co 3h. W dzień 3 kawy i jakoś funkcjonuje. Liliana śpi trochę w łóżeczku a trochę w łóżku. Znalazlam sposób nawet, ze spi wysoko na poduszce zeby glowa była wyzej. Podaje jej mm i nie odbijam bo wtedy ona już śpi. A mleko nie uleje się bo głowa wyzej. Do tego jak musze ja przebrac to robie to wtedy kiedy je. Podkladam pod butelke pieluche i ona przytrzymuje butelke a ja przebieram w tym czasie. I jak zasypia to zabieram butle i tyle. Jeszcze prawie co noc włączam na YouTube szum odkurzacza albo suszarki i tak idziemy spac. To sobie gdzieś tam szumi w tle.
Przechodzac na mm mialam nadzieję ze będzie dłużej spac ale cieszę się, ze chociaz te 3h mam. A tez jestem typem śpiocha i mogłabym zycie przespac.Julik lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Chyba w weekend to spróbujemy, bo nie widzę innego rozwiązania... Ale wiem też, że są dzieci które się po prostu nieustannie budzą i nie śpią tak ciągiem jak gadam z koleżankami i jestem przerażona, ja nie wiem ile tak pociągnę. Przepraszam za gorzkie żale, wiem że Kicuś ma gorsze pobudki z Aleksem, ale jakoś mi się ulało, po tym jak ładnie zasnął, północ na zegarku, mocno śpi bo test wiotkiej rączki i smyrania po karku i stopach zaliczony i ledwo dotknął łóżeczka pobudka i aktywność. 😔
Annia
Nie ma za co przepraszać, ja mam drugie i poprostu brałam synka z ewentualnym ryzykiem niespania.
Wiem jak ciężko poprostu może być i nikt nie jest gotowy na niespanie.
Ja przez tyle lat nie przyzwyczaiłam się że Wiki nie dość że budzi się w nocy to wstawała i ostatnio ten tydzień też o 5! Wszyscy mówili przedstawisz się i nauczysz się wstawać o 5, no nie!!
Ja Ci nie dam złotej rady na niespanie bo myślę że w wieku 3 m-cy, a nawet i roku dziecko ma prawo się budzić...
Ja miałam jak Casteam, że w wieku 3 lat Wiki wciąż nieprzespane noce były.
Jedyna rada to postaraj się spać kiedy Miki śpi , inaczej nie dasz rady i brak snu odbierze Ci radość macierzyństwa ,a spacer będzie karą...
Ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że już wkrótce będziesz miała lepsze noce!
dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Dziewczyny mam jakiś kryzys. Siedzę i płaczę, bo od 3 miesięcy dwa razy udało mi się przespać ciągiem 5 godzin. Mam dość, ja nie wyrabiam fizycznie, za stara na to jestem. 😭
-
nick nieaktualny