Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem dziewczyny moja teściowa ma 55 lat kiedyś się bardziej interesowała co tam słychać i wgl ja nie oczekuje od nich że mi wyprawke zrobią cY jakieś drogiee rzeczy będą kupować tylko to ze się wgl zbytnio nie interesują i ze jak już synek się urodzi to po kupują jakieś niepotrzebne rzcezy. tak się ostatnio dziwnie zrobiło. Ostatnio jak byliśmy u nich to ona wolała siedzieć w kuchni i coś tam robić dla reszty rodzeństwa która miała przyjechać dzień później niż z nami posiedzieć pogadać mimo że widujemy sie teraz rzadko siedział z nami teściu. Mój mąż troszkę jej napąknął że przyjechaliśmy i chcielibyśmy żeby z nami posiedziała a nie tylko w kuchni wkońcu kiedy mieliśmy odjeżdżać już do domu to ona usiadła. Nie wiem może o coś jej chodzi ale o co to nie wiem bo ja jej nic nie zrobilam i wgl. Kiedyś miałam z nią lepszy kontakt. Mój Mąż też widzi że jest jakaś dziwna atmosfera wgl w rodzinie bo z jego rodzeństwem też mamy słabyszy kontakt niż zawsze.
Kiedy remontowaliśmy pokoik do małego to moja mama i siostra przyszły pomóc sprzątać teściowa nawet nie zadzwoniła czy pomoc w czymś tylko żeby jej zdjęcie wysłać jak wyglada pokoik...
Jescze upiekła ciasta 2 i wysypała cukierki całą miskę kładąc ją po mojej stroniewiedząc że ja tego nire mogę teraz jeść i ten komentarz że ona zapomniała że ja teraz nie mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 23:11
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Teściowe to dziwne przypadki. Może nie chce się wtrącać, żebyś nie czuła się osaczona. Może zagadnij kiedyś zapytaj o radę czy pokaż jej jakieś rzeczy dla synka które macie lub chcecie kupić. Może teściowa nie chce się narzucać bo wiadomo że kobieta w ciąży częściej ciągnie to swojej mamy i na jej pomoc liczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 23:13
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Teściowe to dziwne przypadki. Może nie chce się wtrącać, żebyś nie czuła się osaczona. Może zagadnij kiedyś zapytaj o radę czy pokaż jej jakieś rzeczy dla synka które macie lub chcecie kupić. Może teściowa nie chce się narzucać bo wiadomo że kobieta częściej ciągnie to swojej mamy.Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Nadzieja94 wrote:Pokazywałam jej kiedyś ciuszki jakie juz mamy i mówiłam co chciałabym kupić i wgl. Zbytnio ją to nie interesowało więc więcej juz nie mówiłam i nie pokazywałam skoro widziałam że nie jest tym zainteresowana.
-
Julik wrote:Też bym chyba zastanawiała się nad tym za 500zl.
Tak teraz pomyślałam, nie mamy prezentów jeszcze dla rodziców i teściów, moze zrobilibyśmy taka sesję i podarowali obraz ze zdjęciem wnuczka. 🤔
Chociaż bardziej myślałam żeby wziąć fotografa na chrzciny i wtedy zrobić ładne profesjonalne zdjęcia. -
Angie1985 wrote:Co myślicie o tym leżaczku bujaczku?
https://allegro.pl/oferta/lezaczek-bujaczek-3w1-z-wibracjami-i-muzyka-0-18kg-9732451165?utm_medium=app_share&utm_source=FacebookMam podobny7z Fisher Price. A raczej miałam boki nikt nie pamięta gdzie jest schowany. Super się w nim karmi przy rozszerzaniu diety i łatwo go przenieść bo jest lekki
Angie1985 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Tak, biorę Lemena, jestem w połowie opakowania i nie miałam żadnych plamień. Tylko, że ja regularnie dość karmię, więc nie wiem czy dodatkowo nie mam blokady prolaktynowej. Nie mam też przy nich póki co żadnych skutków ubocznych.
Dziekuje za informacje. Każdy organizm reaguje inaczej, niestety bo nie wiem czy się martwić i od razu lecieć do lekarza czy poczekać bo ogolnie lekarz mi mówił że nie ma okresu tylko takie plamienia a ze ja jakis dziwoląg jestem jeśli chodzi o tabsy to wszystko jest możliwe. Ehh życie -
Nikaa92 wrote:Dziekuje za informacje. Każdy organizm reaguje inaczej, niestety bo nie wiem czy się martwić i od razu lecieć do lekarza czy poczekać bo ogolnie lekarz mi mówił że nie ma okresu tylko takie plamienia a ze ja jakis dziwoląg jestem jeśli chodzi o tabsy to wszystko jest możliwe. Ehh życie
-
Suszarko wzięłabym ten za 500 my żałujemy ze na sesji ciążowej maz nie wziął większego pakietu bo wybór 10zdjec byl ciezki, dopłaciliśmy jeszcze za 9 kolejnych co się okazało wyszlo więcej niż jakbyśmy mieli rozszerzony pakiet. Teraz jak zamawiałam ale sesje rodzinna to wzięłam największy pakiet bo dziewczyna miala promocje na black friday i zamiast 850 to wyjdzie nas 590.
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Mogą być plamienia. Lekarz mi powiedział, że mam się zgłosić gdyby te plamienia występowały długo. Póki co nie ma wcale więc nie stresuję się, mi pasuje
Ja dostałam inne tabsy, ovulan. Substancja czynna ta sama. Zobaczę jak to dalej będzie najwyżej szybciej wizyta bedzie. 🙂 ale jestem głupia....mlody spi a ja zamiast spac z nim to siedze na necie i robie zakupy xD -
Aaaa mam jeszcze pytanie do mam które już szczepiły. Czy miałyście od razu podane rotawirusy? Bo mnie dzis prawie szlag trafil gdyż w przychodni maja taki regulamin ze szczepionki płatne tylko od nich. No i idę zajarana jak bak z kartka wypisana co ja chce a tu dupa chciałam dopłacić do wzw typ b zeby to bym engerix i nie było, chciałam rotawirusy tez nie bylo. Wiec ostatecznie dostal wzw sanepidowska a rotawirusy za 2 tyg bo szczepienia odbywają się co 2 tyg. Babka mówiła że to nic nie szkodzi, ja doczytalam ze rotawirusy do 12tyg jako pierwsze szczepienie ale wole sie podpytać.
-
Ounai wrote:Ma jeden minus. Nadal Ty musisz go bujać
Mam podobny7z Fisher Price. A raczej miałam boki nikt nie pamięta gdzie jest schowany. Super się w nim karmi przy rozszerzaniu diety i łatwo go przenieść bo jest lekki
Angie
zgadzam się z Ounai.
My mamy huśtawkę, trzy prędkości, kilka muzyczek,odkładamy synka i się buja.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Laila
Do 42tc można chodzić. Bez odejścia wód i akcji skurczowej u mnie w szpitalu przyjmują dopiero 10 dni po terminie jak zdrowa ciąża.
Suszarka
Wzięłabym ta za 500.Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nikaa92 wrote:Ja dostałam inne tabsy, ovulan. Substancja czynna ta sama. Zobaczę jak to dalej będzie najwyżej szybciej wizyta bedzie. 🙂 ale jestem głupia....mlody spi a ja zamiast spac z nim to siedze na necie i robie zakupy xD
Ja robilam dziś zamówienie z Reserved podczas karmienia 😅
Ale jestem happy bo udało mi się upolowac w końcu upatrzony bodziak, który jest wzorowany męska bluzą od nich, a takowa dwa czy trzy lata temu kupilam mojemu S. Także na te święta chłopaki będą ubrani tak samo 😁😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2020, 05:01
Lalia, Nikaa92, kic83, Karenira lubią tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Aaaa mam jeszcze pytanie do mam które już szczepiły. Czy miałyście od razu podane rotawirusy? Bo mnie dzis prawie szlag trafil gdyż w przychodni maja taki regulamin ze szczepionki płatne tylko od nich. No i idę zajarana jak bak z kartka wypisana co ja chce a tu dupa chciałam dopłacić do wzw typ b zeby to bym engerix i nie było, chciałam rotawirusy tez nie bylo. Wiec ostatecznie dostal wzw sanepidowska a rotawirusy za 2 tyg bo szczepienia odbywają się co 2 tyg. Babka mówiła że to nic nie szkodzi, ja doczytalam ze rotawirusy do 12tyg jako pierwsze szczepienie ale wole sie podpytać.
Właśnie, Ounai byliście już na drugim szczepieniu?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023