Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyO ja robiłam wczoraj czyli 18+6 ale ja mam genetyczne obciążenie cukrzycą ze strony taty dlatego tak wcześniej. Będę mieć ja do powtórki prawdopodobnie ok 26 tcDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Mam nadzieje że dobrze wkleilam ;d sto lat kicku 🥳🥳
Życzę zdrowia i przespanych nocy jak najprędzej ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2020, 11:57
kic83 lubi tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Dziewczyny kiedy robiliście krzywa cukrowa? Ja dostałam skierowanie na ostatniej wizycie i mam zrobić przed następna wizyta tzn przed 4 stycznia. Jakoś tak szybko prawda?
Enigvaa, a mówią, że to nam hormony buzują 😂😂
Motylek piona. Kumpela się śmieje że jest moim kolejnym dzieckiem. Już jej zrobiłam herbatkę, mąż ma dokupić lekarstw, zrobilam jej i synowi śniadanie i teraz odsypia a ja czekam aż mąż wróci do domu.
Zamówiłam fotografa na chrzciny. Mąż dobra wypłatę wziął więc nie ma prawa się czepiać
Ladyo właśnie doczytalam. Myślę, że to wina cukrów przed ciążą. Lepiej zrobić dwa razy niż mieć nieleczona cukrzycę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2020, 12:18
Enigvaa, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Calanthe, współczuję okresu. Ja mam straszne miesiączki, długie, bolesne, obfite... też odpoczywam od nich w ciąży i liczę, że po ciąży jeszcze będzie chwila oddechu. Tak to zawsze analiza, żeby w terminie mieć przy sobie Ibuprom, nie planować ważnych rzeczy itd. Mam koleżankę na samym KP i też szybko jej wrócił okres. Na wizycie popołogowej była już po owu ;/'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
calanthe wrote:Nie. Mała cycka je średnio co 2,5-3h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2020, 12:50
-
Jestem, nie rodzę, chociaż w nocy miałam różne myśli 😂
Byłam na ktg. Położna mi mówi że 20-30 min to potrwa. A ten Mały gad nie chciał współpracować. Wypiłam dwie szklanki wody, zeżarlam trzy czekoladki. Dopóki czuła słodkie to reagowała ok, tętno rosło prawidłowo przy ruchach, a później znowu zasypiała...a jak na złość całą noc nie dawała mi spac. Już miałam w głowie że mnie położą na patologie 🙈 ostatecznie ktg trwało prawie godzinę, a położna dzwoniła do mojego lekarza żeby się upewnić czy zapis jest na pewno w porządku. Jestem w domu na szczęście, mam liczyć ruchy jak zwykle 3x dziennie. Zamiast mnie to badanie uspokoić to mnie tylko zdenerwowało 🙈Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Jestem, nie rodzę, chociaż w nocy miałam różne myśli 😂
Byłam na ktg. Położna mi mówi że 20-30 min to potrwa. A ten Mały gad nie chciał współpracować. Wypiłam dwie szklanki wody, zeżarlam trzy czekoladki. Dopóki czuła słodkie to reagowała ok, tętno rosło prawidłowo przy ruchach, a później znowu zasypiała...a jak na złość całą noc nie dawała mi spac. Już miałam w głowie że mnie położą na patologie 🙈 ostatecznie ktg trwało prawie godzinę, a położna dzwoniła do mojego lekarza żeby się upewnić czy zapis jest na pewno w porządku. Jestem w domu na szczęście, mam liczyć ruchy jak zwykle 3x dziennie. Zamiast mnie to badanie uspokoić to mnie tylko zdenerwowało 🙈
Może miała dziś jakis leniwy dzień 😁 U mnie robią ktg ok. 30 min i zawsze było z 13 ruchów a w tym tygodniu to aż 30 naliczyłam, chyba za dużo daktyli przed wyjściem zjadłam 😂😂😂😂😂Suszarka lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Calanthe, współczuję okresu. Ja mam straszne miesiączki, długie, bolesne, obfite... też odpoczywam od nich w ciąży i liczę, że po ciąży jeszcze będzie chwila oddechu. Tak to zawsze analiza, żeby w terminie mieć przy sobie Ibuprom, nie planować ważnych rzeczy itd. Mam koleżankę na samym KP i też szybko jej wrócił okres. Na wizycie popołogowej była już po owu ;/
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022