Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski, zabieg laseroterapii poszedł dobrze. Już dr. zapowiedziała, że jeśli nie będzie pogorszenia w jedzeniu po tym zabiegu, to święta spędzamy we trójkę w domu
kar_oliv, Iryska, Lalia, Pszczolka36l, Inga28, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Ladyo, Julik, Gagatka, Wik89, calanthe, Ounai, casteam, Angie1985, Stokrotka027, Belie, dmg111, Enigvaa, SzalonaOna, Suszarka, Annia, Meggi110818, Maniaaa., kic83, Inaa89, Tajka, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
LaBelle, świetne wieści ♥️♥️♥️ Twoja Wiki to niesamowita dziewczynka 😍😍😍 pochwal się zdjęciem swojej bohaterki 😁😁😁
Kar, Julik jeszcze się okaże, że wszystkie urodzimy w Boże Narodzenie 😂😂😂kar_oliv, LaBellePerle, Julik, calanthe, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Laski, zabieg laseroterapii poszedł dobrze. Już dr. zapowiedziała, że jeśli nie będzie pogorszenia w jedzeniu po tym zabiegu, to święta spędzamy we trójkę w domu
Ale cudownie! 💚 piękne święta będziecie mieć! W końcu razem🤗LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
U nas w nocy pojawiła się w końcu kupa😅 Gustaw śpi od 2 do teraz z jedną przerwą na jedzenie na śpiocha. Więc zdecydowanie ten brzuszek był powodem jego niespokojnych nocy. Matka odespała i jak nowo narodzona 😅
Nowastaraczka, Zulugula, LaBellePerle, Wik89, calanthe, Lalia, casteam, dmg111, Ounai, Suszarka, Annia, Meggi110818, kic83, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na końcówce doskonale Was rozumiem, ja już też byłam zmęczona i marzyłam żeby w końcu urodzić. Ostatnie dni w ciąży miałam wrażenie, że trwają wiecznie. Więc dużo spokoju i cierpliwości dla Was💚 W końcu każda pozna swoje maleństwo😊
kar_oliv, Lalia lubią tę wiadomość
-
Kic, Ty masz dziś urodziny, prawda? Wszystkiego dobrego, niech się spełnią Twoje marzenia i plany, niech każdy dzień przynosi Ci dużo radości i uśmiechu. I życzę Ci jeszcze...dużo snu 🎁🥳🥂
dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zaliczyłam pierwszą przespana noc od dwóch tygodni. Chyba stres mnie opuszcza i zmęczenie bierze górę bo chodzę jak zombi.
Wczorajsze cukry wyszły w normie morfologia ok mocz też więc tylko czekać do wizyty.
Wydaje mi się że czuję jak mały kopie ale może tylko mi się wydajeLalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Lalia, to nie tylko moja a "nasza", też tatusia
bo zawsze się denerwuje jak ktoś albo ja mówi, że moja hahaha
Pierwsze foto robił tatuś a drugie już bez sondy, z czwartku z mojej wizyty
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 16:32
Julik, kar_oliv, Gagatka, Nowastaraczka, calanthe, Ounai, Lalia, Ladyo, Enigvaa, dmg111, KarolinaMaria, SzalonaOna, Zulugula, Suszarka, Annia, kic83, Inaa89, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuszarka wrote:A załapały mnie takie porządne twardnienia brzucha koło 20 i Mała się strasznie pchała do dołu. Ale teraz jest spokój. Siedzimy ze znajomymi męża, zjadłam ostrą pizzę, a 🐝 był z rana. Jutro mam ktg o 10 to zobaczymy co słychać
Dziękuję że pytasz 😘
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Szyjka już się skraca, mam teraz nakaz chodzenia, robienia wszystkiego. Ma nadzieję że urodzę w przeciągu tych 2 tyg bo mała ma już ponad 3 kg. Moja anatomia na dzień dzisiejszy pozwoli mi SN, ale jak urodzę w terminie to może być za duże już na "moje wymiary". Jeśli nie urodzę to 22.12 mam wizytę, a później 29.12. A jak zacznę rodzic to mam napisać sms do lekarza, że się zaczęło. Więc ufffff.
Lalia, Suszarka więc może razem karpia na porodówce będziemy jadły 😁calanthe, Lalia, KarolinaMaria, Suszarka, Annia, Inaa89 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny, trzymam kciuki żeby się Wam zaczęło samo najlepiej, ale Świętą na porodówce nie są złe. Najważniejsze, żeby mieć już maleństwo ze sobą. Rodziłam w Święta to wiem
Młoda dziś dała ognia, pobudki chyba co godzinę. Nawet nie zaznaczałam karmień bo nie miałam sił. Właśnie kończę ją karmić i biorę się za ogarnianie do imprezy, bo mąż w pracy póki co. Kumpela dalej chora. Miała jechać dziś do swojego faceta ale chyba póki co zostaje u nas bo nie wygląda żeby była na siłach na taką podróż. Tak, że bomba, nie ma to jak mieć chorego gościa przy małych dzieciach. Mam nadzieję że mi się nie zaraża.
W nocy odciążyłam maksymalnie bark i jest trochę lepiej, już tak bardzo nie boli.Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:LaBellePerle, my tu mówimy "Twoja" córeczka bo po prostu nie znamy Twojego męża. Ale Wasza Wiki jest cudna i waleczna. W ogóle te włoski mąki świetne. Obyście już wszyscy faktycznie byli w domu razem w te Święta.
ja wiem, spokojneitak żartem to powiedziałam.
Ounai lubi tę wiadomość
-
LaBelle 😳 gdzie się podziała Wasza Calineczka? 🤭 Wika to już cudna kluseczka! 😍
Żebyś nie odebrała tego, że chodzi mi o to, że jest pulchniutka 😅 chodzi mi o to, że już jest takim pięknym krąglutkim niemowlaczkiem, a jeszcze niedawno była wczesniaczkiem kurczaczkiem ♥️
No i oczywiście Córeczka Tatusia 😁😘
Meggi, to no mamy niezły przedświąteczno-świąteczny skład porodowy 🎄 Julik, Kar, Lena, Suszarka, Ty i ja 💪 któraś jeszcze chętna? 😂
Inga, cieszę się bardzo, że Guciowi ulzylo i mogliście odespać 💙Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2020, 10:10
LaBellePerle, Enigvaa, Suszarka, Meggi110818 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:LaBelle 😳 gdzie się podziała Wasza Calineczka? 🤭 Wika to już cudna kluseczka! 😍
Żebyś nie odebrała tego, że chodzi mi o to, że jest pulchniutka 😅 chodzi mi o to, że już jest takim pięknym krąglutkim niemowlaczkiem, a jeszcze niedawno była wczesniaczkiem kurczaczkiem ♥️
No i oczywiście Córeczka Tatusia 😁😘
a tam, niemowlaczki są jak koty - im pulchniejsze tym piękniejsze
Julik, Lalia, Ounai, Suszarka, Annia lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle Wiki jest taka dzielna, oj bardzo się zmieniła, tak jak dziewczyny piszą, jest już taka "dorosła" super że święta zapowiadają się już w domu. ☺️
LaBellePerle lubi tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800