Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć balonów już wisi
A teściowa nam "pomaga". Mąż jej mówi "nie wypakowuj słoików" to wypakowała bo my nie będziemy musieli. I zamiast wypakować na spokojnie w poniedziałek jak goście pojadą teraz trzeba je poukładać i pochować a jeszcze kupa roboty przed nami. Takie samo ciuchy z ciucholandu dla dzieci. Wszystko dużo za duże ake musiała wypakować. Teraz na środku salonu leży mi sterta ubrań. Bo przecież mi się nudzi w nocy to będę sobie chować żeby tak nie leżało jak goście przyjadą. Ale trochę ja nastraszylismy, że jak jej rząd (bo oczywiście głosowała na PiS) przedłuży kwarantannę to nie będzie na chrzcinach. I kłóci się że jak to, ona będzie. No chyba jak pójdzie zamiast mnie 😂 jakby mi ksiądz kazał wybrać: teściowa albo fotograf to ani sekundy bym się nie zastanawiała 😂
Mówię Wam, dom wariatów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2020, 00:51
Suszarka, Nowastaraczka, kic83, Gagatka, SzalonaOna, Enigvaa, kar_oliv, kiniusia270, Inaa89, Ania81, Stokrotka027, Lalia lubią tę wiadomość
-
Edyta pięknie wyglądasz, Aleksander to też super chłopak, uwielbiam takie włochate bobaski ❤
U nas dziś znowu byli goście, już prawie wszyscy którzy mieli to nas odwiedzili i mam nadzieje, że będzie spokój.edyciak., Wik89, Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Tez bym tyle chciala. Wzrost z tego co kojarze mamy taki sam
u mnie na ten moment 13 do zrzucenia. Ozbaczymy do ilu dobije 🙈
W samej ciazy duzo nie przytylam, ale mam nadmiar sprzed. 🙈Enigvaa lubi tę wiadomość
-
edyciak. wrote:Wszystkie kapalyscie dzieci w szpitalu? Bo ja odmówiłam. I przyszła jakaś stara położna i prawie na mnie nawrzeszczala, że czy ja też się nie myję itd.
-
edyciak. wrote:Wszystkie kapalyscie dzieci w szpitalu? Bo ja odmówiłam. I przyszła jakaś stara położna i prawie na mnie nawrzeszczala, że czy ja też się nie myję itd.
-
Ja kąpałam, a raczej położna Aleksa kapała.
Czemu odmówiłaś?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wykąpaliśmy w 6 dobie dopiero.KarolinaMaria, Suszarka, edyciak., Lulu83 lubią tę wiadomość
-
kic83, edyciak. lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:W najgorszej opcji będziesz miała CC. Nie jest ważne jak urodzisz, ważne że niedługo już będziecie razem! Oczywiście życzę Ci, żeby udało się SN i żeby pancerna szyjka puściła.
Dziewczyny ja już mam dość tego koronawirusa. 😭 Niech będzie znowu normalnie. Co sądzicie o szczepieniach na Covid?
Ja się będę szczepić, mąż też. Mężowi pewnie i tak każą bo znając życie osoby niezaszczepione nie będą mogły latać. Dzieci chyba nie będziemy szczepić. Ale moja mama się nie chce szczepić, bo uważa że wszczepią jej chipa 😂
Edyciak, ja też mam małe brodawki a karmie wyłącznie piersią. Jak widziałam brodawki dziewczyn na sali to moje były co najmniej o połowę mniejsze. Polecam kompresy multi mam, dla mnie były najlepsze. I zacisnąć zęby, po 3 tyg już nie boli.
Suszarka, mnie też to wkurza. Naprawdę jakieś się karmi to nie można się szczepić? Cóż, to ja pewnie zaszczepię się jak skończę kp, bo zaedyciak. lubi tę wiadomość
-
Hmm na Karowej polozna tylko obmyła/otarla dziecko 3 godziny po porodzie, to wszystko. Nie proponowali nawet kapieli. Podobno zdrowiej, jak przez 2-3 dni na skorze noworodka pozostanie maź płodowa
W kazdym szpitalu inaczej jak widać
Chcialabym zaszczepic sie na covid, choc ktos mi dzis mowil, ze podobno nie bedzie zalecana dla kobiet karmiacych piersia, takze zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 20:19
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyEnigvaa wrote:Tez bym tyle chciala. Wzrost z tego co kojarze mamy taki sam
u mnie na ten moment 13 do zrzucenia. Ozbaczymy do ilu dobije 🙈
W samej ciazy duzo nie przytylam, ale mam nadmiar sprzed. 🙈 -
nick nieaktualnyedyciak. wrote:Wszystkie kapalyscie dzieci w szpitalu? Bo ja odmówiłam. I przyszła jakaś stara położna i prawie na mnie nawrzeszczala, że czy ja też się nie myję itd.
edyciak. lubi tę wiadomość
-
edyciak. wrote:I generalnie widzę, że będę miała problem z bolesnością brodawek.. a właściwie już go mam. Także wszelkie patenty mile widziane. Trzy położne sprawdzały, czy mały dobrze chwyta - mówią że tak. Tylko ja mam trochę małe brodawki, ale mówią, że mały je "powyciąga". Mąż mi przywiózł osłonki i lanoline, więc będę próbować i tego i tego.
Mnie też bolały brodawki, przeszło w 5 dobie Alka.
Zużyłam całe opakowanie Medela Purelan 100, wietrzyłam piersi, nie stosowałam jeszcze w szpitalu wkładek i stanika, myślałam też o osłonkach silikonowych Philipsa ale zagryzlam zęby i udało się bez.
Wik89, edyciak. lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Annia wrote:Ounai właśnie karmiąc nie można się szczepić... Ja rozważałam szczepienie, żeby móc jakoś normalniej żyć, chociaz podzielam obawy KarolinaMaria, a tak dopóki karmie to nie mam nawet nad czym się zastanawiać.
Jak to??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:No właśnie ja mam nadmiar z okresu starań o syna, z ciąży z synem, z okresu po ciąży z synem i z ciąży z córką 😂😂😂 Ale nieważne, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko trzeba spiąć poślady i się ogarnąć. Samo się nie schudnie.
Najgorzej to nie jesc tego co najbardziej ciagnie - fastfood i slodycze. Ale mam nadzieje ze teraz znajde motywacje, bo mialam schudnac przed ciaza ale jakos sie nie udalo 🙈🔸28 lat
edyciak. lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm