Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 21:52
Nowastaraczka, madziulix3, kic83, KarolinaMaria, kar_oliv, Ounai, Wik89, kiniusia270, calanthe, Inga28, SzalonaOna, LaBellePerle, Enigvaa, Ania81, Stokrotka027, Julik, Suszarka, Inaa89, Maniaaa., Lalia, Fragaria, Natka95, Nikaa92, Belie, Tajka, Ladyo, edyciak., dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
KarolinaMaria wrote:Najlepsze co można dostać zamiast kolejnych ubranek
Zulugula, KarolinaMaria, Ounai, Wik89, kiniusia270, Enigvaa, Suszarka, Lalia, Nikaa92, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Motylku u Ciebie skórzana spódnica a u mnie spodenki, trzeba niekiedy porzucić dresy 😅 czekamy na gości, dziś moi rodzice i siostra przyjeżdzają poznać Gucia 😊
madziulix3, Zulugula, ZielonaHerbata, kic83, KarolinaMaria, kar_oliv, Ounai, Wik89, kiniusia270, calanthe, SzalonaOna, LaBellePerle, Enigvaa, Ania81, Karenira, Stokrotka027, Julik, Suszarka, Inaa89, Lalia, Fragaria, Nowastaraczka, Natka95, Sylwucha, Belie, Tajka, Ladyo, edyciak., dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Ounai, Martusia bezsmoczkowa i jak sobie radzisz jak ktos inny z nia zostaje na przyklad?
Czasem daje jej też possac swój palec.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Inga
Ja pierdziu! Ale szałowi wyglądasz!!!!
Moti
Jaka Ty jesteś hot!!! Ja przy Tobie z 50 kg wyglądam i czuję się jak kupa...Inga28, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, podrzuci mi któraś fajny przepis na pierniczki? Dość szybki? Chce z dziećmi jednak zrobić
A drugie pytanie, jakie dania robicie na Wigilię?SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Inga- wow!🤩 W życiu bym nie powiedziała,że chwilę temu byłaś w ciąży !! Dużo przytylas w ciąży ?
Bardzo dziękuje 😊 przytyłam 14 kg, przed ciąża ważyłam 49kg a w dniu porodu 63kg; dzisiaj waga pokazuje 51,5kg więc dość szybko spada, jedynie brzuch jeszcze jest widoczny no i taki jednak flaczek został😅 tu już raczej bez ćwiczeń się nie obejdzieZielonaHerbata, Lalia lubią tę wiadomość
-
Motylku, bardzo bardzo baaaardzo sexy, a te kg to chyba w... cyckach 😁😁😁😁😁
Zulu ale fajne foto 😍 Santa Helper, hehe słodziak 💕
Inga, wystrzalowo u Ciebie, super wyglądasz, kurcze ale laski na tym forum 😁Inga28, Zulugula, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Motylku, bardzo bardzo baaaardzo sexy, a te kg to chyba w... cyckach 😁😁😁😁😁
Zulu ale fajne foto 😍 Santa Helper, hehe słodziak 💕
Inga, wystrzalowo u Ciebie, super wyglądasz, kurcze ale laski na tym forum 😁
Mój mąż mówi pieszczotliwie santa's little shiter 💩🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2020, 12:31
kar_oliv, Suszarka, kic83, Lalia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Inga nie poznałabym Cię wg Twoich wcześniejszych zdjęć. Dobrze jest miec okazję do wyszykowania się 😀 seksi!🔥
Ja pierwszy raz wygladalam jak człowiek jak położna przyszła pierwszy raz😀 taka była okazja haha oczywiście nie tak jak Ty tu ale się ogarnelam i zalozylam spodnie, schowalam cycki i w ogóle 🤣Inga28, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulu na prawdę? Mi się wydaje, że w ciąży z twarzy się nie zmieniłam, ale może jak ktoś z boku patrzy to jednak była różnica😅 Ten brzuch to jednak zmienia postać rzeczy 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2020, 12:45
ZielonaHerbata, SzalonaOna, kar_oliv, LaBellePerle, Enigvaa, Stokrotka027, Julik, kic83, Inaa89, Lalia, Nowastaraczka, Natka95, Belie, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Studzę na tej blaszce drabince.
Pierniczki pyszne i po wystygnięciu gotowe do jedzenia. 4 blachy w 40 minut, 5 minut ciasta się robi, reszta to czas pieczenia. Mój mąż sam je czasami ogarnia, bo mówi że szybko i smaczne. Już nie chce brać pierników od swojej mamy🤭SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyZulugula wrote:My kończymy dziś miesiąc 🥰
A jutro wg kalendarza są imieniny naszego niemowlaka 😀
Proszę bez cytowania zdjęcia:)
Ale przystojniaczek! 😍 Wow wow ❤️💙
Aż żałuję że ja na miesiąc nie zrobiłamale na 2 miechy robię koniecznie 😍
Zulugula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:Motylku u Ciebie skórzana spódnica a u mnie spodenki, trzeba niekiedy porzucić dresy 😅 czekamy na gości, dziś moi rodzice i siostra przyjeżdzają poznać Gucia 😊
]
Wpadłam w kompleksy... Ja w skórze wyglądam jak 20xTy 😂 -
nick nieaktualny