Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKar_oliv - u nas też tak było jak karmiłam ją na leżąco! Dlatego się przemoglam i karmiłam w pozycji siedzącej, klasycznej. A najlepiej jeszcze w rozku, wtedy od razu odpływała. I tylko odkładałam ją do kołyski. Teraz jak już jest "starsza", to normalnie ja odkładam, chwilę sobie chrumka czy co tam robi i usypia. Ogólnie gdybym miała możliwość to by spała z nami, ale w nocy przychodzi Kornela, nie zawsze się wtedy orzebudze i boję się że by ją zgniotła. Dlatego sukcesywnie uczymy spania osobno...
Ty masz ja jedna, jak potrzebuje bliskości, to spij z nią! I Ty się wyśpisz, i ona
a z czasem się pewnie przekona do spania w dostawce
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Kar_oliv - u nas też tak było jak karmiłam ją na leżąco! Dlatego się przemoglam i karmiłam w pozycji siedzącej, klasycznej. A najlepiej jeszcze w rozku, wtedy od razu odpływała. I tylko odkładałam ją do kołyski. Teraz jak już jest "starsza", to normalnie ja odkładam, chwilę sobie chrumka czy co tam robi i usypia. Ogólnie gdybym miała możliwość to by spała z nami, ale w nocy przychodzi Kornela, nie zawsze się wtedy orzebudze i boję się że by ją zgniotła. Dlatego sukcesywnie uczymy spania osobno...
Ty masz ja jedna, jak potrzebuje bliskości, to spij z nią! I Ty się wyśpisz, i ona
a z czasem się pewnie przekona do spania w dostawce
moja Wiktoria też najchętniej spałaby ze mną, ale ja też strasznie się boję, że ją przygniotękar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:A masz np kokon dla niej? Jakbyś ja kładła na środku w kokonie to raczej maleńkie szanse, że mogłabyś coś jej zrobić
mamy kokonik, ale też i małe łózko... sama nie wiemWiktoria codziennie o 3 w nocy po karmieniu wpada w jakąś swoją dziwną fazę, nie da się jej odłożyć do łóżeczka... Chodzimy przez to jak zombie. W łóżeczku jęczy, czasem i zaczyna płakać a na rękach i w naszym łóżku najszczęśliwsze dziecko świata
-
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dziewczynki 😊😘
calanthe, emdar, kar_oliv, dmg111, Ewa88 , Julik lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:mamy kokonik, ale też i małe łózko... sama nie wiem
Wiktoria codziennie o 3 w nocy po karmieniu wpada w jakąś swoją dziwną fazę, nie da się jej odłożyć do łóżeczka... Chodzimy przez to jak zombie. W łóżeczku jęczy, czasem i zaczyna płakać a na rękach i w naszym łóżku najszczęśliwsze dziecko świata
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ewa ma rację. Espumisan i esputicon mają inne substancje czynne. U moich dzieci sprawdzał się tylko esputicon.
Ewa, esputicon na większe stężenie niż espumisan. Ale jeśli problemem jest zagazowanie to jeśli będziesz pilnować żeby podawać do kazdego posiłku dziecko się w końcu odgazuje.
Ale mogę podawać do każdego posiłku? W ulotce pisze 2x dziennie po max 2 krople...12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Cześć Mamuśki i przyszłe Mamuśki (już roraz mniej tych przyszłych, Suszarko jesteś pierwsza
bloki startowe zajęte?
)
Jak minął Wam ten szalony Sylwester?
Ja czuje się jakbym miała kaca, Pola też miała dziś problem z odkładaniem do łóżeczka a ja z jej karmieniem, zasypiałam co chwilę, więc spała pół nocy na mnie lub obok mnie przez co koszmarnie się nie wyspałam.
Sylwestra spędziliśmy we 3 tzn chwilę byliśmy u znajomych. Najważniejsze że teściowej nie było choć do ostatniej chwili próbowała się wbić ( chwile przed wyjściem do znajomych przykechała dać nam prezent - troche sałatki jarzynowej i pytala czy nie chxemy może jednak zostawić z nią Poli...) walczyła jak lwica ale przegrała tę walkę.
W ogole to dzwoniła kilka dni temu do męża i pytała go czy ja ją lubie... ma kobieta intuicję.
Dziś mamy dzień piżamowy, ugotowałam krupnik, mąż robi frytki z batatów i odpoczywamy.
Przełamujemy lody
calanthe, Ounai, Inga28, Zulugula, Annia, Suszarka, Lalia, Nowastaraczka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Aaa i pytanko. Wczoraj chyba zbyt mocno dół piersi scisnął mi stanik (dziwne bo już go wcześniej nosiłam i było wszystko wporządku) i od wczoraj bardzo mnie boli dół piersi.
Nie ma tam żadnych grudek, nie jest twarda, robiłam ciepłe okłady ale nie pomaga.
Co to może być? Macie jakiś sposob? -
Noworoczna kupa na plecy zaliczona, fontanna siku na mamy bluzkę i spodnie równie ż 😂
Witam się noworocznie 🌲calanthe, Gagatka, SzalonaOna, kar_oliv, Enigvaa, KarolinaMaria, Wik89, Zulugula, Suszarka, Lalia, Nowastaraczka, dmg111, Ewa88 , Julik lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wszystkiego cudownego Wam, Mamusie i Wam, Dzieciusie! Która mamcia przechodzi ciężkie chwile (a może się nie udziela), niech spojrzy na moją Wiki i przypomni sobie, że niedawno moje macierzyństwo ograniczało się do strachu o małą przebywającą na dzieicęcym OIOMie!
Edit: byliśmy w środę u okulisty, wszystko jest ok i nast. kontrola dopiero jak skończy roczekWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2021, 14:27
calanthe, Gagatka, Ounai, SzalonaOna, ZielonaHerbata, kar_oliv, Enigvaa, kic83, KarolinaMaria, Iryska, emdar, Zulugula, Annia, Nikaa92, Angie1985, Inaa89, Fragaria, Suszarka, Lalia, Nowastaraczka, dmg111, doomi03, Ewa88 , Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My sobie strzelilysmy babska wspólną kąpiel. Na próbę umyłam włosy szamponem Tymka, może będą mieć lepszy skręt, bo mój dotychczasowy ma same slsy. Mąż liczył na to, że wepchnie mi do wanny obydwoje dzieci ale starszy odmówił
Enigvaa, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wpadnę tak z prywata, bo to news dla mnie, ale zrobię to tylko raz. Stałam się ambasadorka marki, chce troszkę się w to zagłębić
jeśli któraś z Was chciałaby coś kupić z tego sklepu, to moge dać kod zniżkowy na 20%. Z góry dzięki
www.elitefash.com
P. S. Właśnie czekam na swoją przesyłkę, jak dojdzie to oczywiście z rekomenduje