Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, mozna je zrobic w jeden dzien tak, jak piszesz, a mozna tez rozdzielic i pneumokoki osobno. Poniewaz my bralismy 5w1, czyli wzw b osobno, co oznaczalo dwa wklucia (w obie nóżki), to pediatra zalecila, aby pneumokoki zrobic po 2 tygodniach
kic83, Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:Spokojnie... Pewnie zaczniesz rodzić jak większość tych z nas które rodziły po terminie... czyli tuż przed wywołaniem 😂 wizja oksytocynki następnego dnia to najlepszy wywoływacz samoistnej akcji porodowej 😅
Tylko ze mnie oksytocynka nie przeraża 🤣 mnie przeraza kazdy kolejny dzień w ciąży
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
Drogie Mamy, bomba nie wybuchła 😂
Więc jak Olek zasnął o 22, tak spał do 1:10 👌
Później przebieranie i karmienie, padł o 2:30 do 4:30 👍 karmienie na leżąco z jednego cyca i dospał chłopak do 7 w kokonie przy mamusi 😅
Teraz Mamusia i Tatuś jeszcze by chętnie pospali, ale Aleksander stwierdził, że skoro jest przebrany i najedzony to sobie poleży i pochrumka, bo spać to on na pewno nie będzie 😁Nowastaraczka, Inaa89, Zulugula, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai woow jaka Martusia juz jest duża 😍 śliczna dziewczynka 😘
Nowastaraczka przystojniaczek maly z twojego synusia 😘
Anetka, Doomi cala czwóreczka przepięknie wygląda 😉😍
Stokrotko nie udało mi się zobaczyć synka, ale zapewne tez maly słodziak 😘
Suzi kciuki aby Ciebie nie zlapalo choróbsko i dużo zdrówka dla synka 😚
My dzis z mezem na 17 jedziemy do Tymka.. juz nie moge się doczekać. Mam nadzieje ze nadal pieknie pije i nie zaskoczą nas żadne niespodzianki 😉Nowastaraczka, Lalia, Stokrotka027, Ounai, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Hej hej. Nasz Michałek ostatnio jest podejrzanie grzeczny, mało placze, dużo się uśmiecha, mówi już dużo gu, ga, gy❤️ Ostatnie kilka nocy ładnie śpi, chodzi spać 22 , je dopiero 4-5. Zastanawiam się, czy go nie budzić wcześniej trochę, jak tak dalej będzie wstawał, bo się martwię o laktację
Nie nadrobię wszystkiego. Suszarka gratulacje!
Ounai widziałam fotki Marty, jaka ona duża i ładniutka 😘
Kic jak Twoje noce ostatnio?🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 08:50
Zulugula, Nowastaraczka, calanthe, Lalia, kic83, Ounai, Wik89, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Hej hej. Nasz Michałek ostatnio jest podejrzanie grzeczny, mało placze, dużo się uśmiecha, mówi już dużo gu, ga, gy❤️ Ostatnie kilka nocy ładnie śpi, chodzi spać 22 , je dopiero 4-5. Zastanawiam się, czy go nie budzić wcześniej trochę, jak tak dalej będzie wstawał, bo się martwię o laktację
Kic jak Twoje noce ostatnio?🙂
Irysko super noce, oby tak dalej!
Ja tez się martwilam o laktacje jak zaczął spać tak, że między karmieniami wychodziło ok 5-6h ale ostatecznie nie budzę i nie odciagam. Poczatkowo piersi były jak baniaki, potem przywykly ale teraz na nowo baniaki 😀 więc chyba nie zaszkodziło im:)💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anetka, Domi- bardzo ładnie wygladacie i faktycznie nie widać po Was zarwanych nocek 😁😁
Ja jedna nieprzespana noc i już jestem zoombie z wygląduaż strach myśleć co to będzie:P
Suzi- zdrowka dla synka!
Sol, Suszarka- jak się czujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 09:25
-
Dziewczyny, nie wiem co robić. Od miesiaca biorę luteinę dopochwową i wszystko ok.
Ale właśnie przed chwilą zauważyłam na wkładce plamienie takiego innego koloru jak zawsze, jakby kawa z mlekiem?
Wizytę mam w środę. Nie wiem,szukać na dziś jakiegoś innego gina żeby to skontrolować ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 10:12
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, nie wiem co robić. Od miesiaca biorę luteinę dopochwową i wszystko ok.
Ale właśnie przed chwilą zauważyłam na wkładce plamienie takiego innego koloru jak zawsze, jakby kawa z mlekiem?
Wizytę mam w środę. Nie wiem,szukać na dziś jakiegoś innego gina żeby to skontrolować ?
Moze podrażnienie od luteiny. Jeśli się niepokoisz warto to napewno sprawdzić.Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Iryska wrote:Hej hej. Nasz Michałek ostatnio jest podejrzanie grzeczny, mało placze, dużo się uśmiecha, mówi już dużo gu, ga, gy❤️ Ostatnie kilka nocy ładnie śpi, chodzi spać 22 , je dopiero 4-5. Zastanawiam się, czy go nie budzić wcześniej trochę, jak tak dalej będzie wstawał, bo się martwię o laktację
Kic jak Twoje noce ostatnio?🙂
Irysko
U nas tak samo dobrze jest jak u Ciebie
Aleks chodzi spać o 19 i pierwsza pobudka po 7h, potem zależy, raz pośpi jeszcze ciągiem 2h,innym razem 4h, a nad ranem już co 1h się wybudza.
O laktacje się nie martw, dostosuje się ona do Michasia, zresztą później jak się wprowadza pokarmy stałe to mniej się przystawia do piersi,a laktacja wciąż się ma dobrzeIryska, Lalia, Nowastaraczka, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, nie wiem co robić. Od miesiaca biorę luteinę dopochwową i wszystko ok.
Wizytę mam w środę. Nie wiem,szukać na dziś jakiegoś innego gina żeby to skontrolować ?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
suzi1994 wrote:Wstałam z bolem gardła i katarem .. a w ten pon miałam iść na cc wątpię ze będzie Ok do niedzieli .. No po prostu.. ehhhh
Trochę pech z tą chorobą, ale masz jeszcze trochę czasu na CCżyczę Tobie i synkowi dużo zdrowia, strasznie wysoka ta gorączka
oby szybko wydobrzał!
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Żal post.
Nie daje rady. Mała dogrywa w nocy, chce jeść a nie da się nakarmić bo się wije, odchyla głowę, wkłada obie rączki do buzi, sapie przy tym jak mały piesek, kręci szybko głową w prawo-lewo przy tym płacze i nie chce dobrze otworzyć buzi. Brakuje mi rąk żeby trzymać jej ręce, głowę i cyca żeby dobrze chwyciła. W nocy mam jej dość, jest mi przykro, że jestem taka do dupy i że takie myśli mnie nachodzą. Patrzę na nią i wiem, że jest taka malutka, bezbronna, nic nie rozumie i płakać mi się chce jak wpycham jej te cyce lub smoczek do buzi. Mam wrażenie, że to najsmutniejszy noworodek na świecie... -
W sumie mam do niego adres mailowy,przesyłam mu kiedyś wyniki. Hmm może faktycznie napisze do niego maila.
To plamienie było jednorazowe, jakaś godzinę temu.
Nie lubię tak komuś zawracać gitary, zawsze źle się z tym czuję ale chyba jednak faktycznie dać znać lekarzowi i niech on zadecyduje.