Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Bo mają za dużo zamówień. Ale... Ją się poddaję na 5 min a potem kombinuję co by tu zrobić i tak oto znalazłam inną firmę i już Pan w hurtowni zamówił materiał na mój blat
i powiedział że dostarcza mi go do 4 lutego. Trochę się cykam bo to jednak zamówienie przez neta ale i tak nigdzie indziej nie kupię takiego stołu, bo musi mieć przed rozłożeniem 140cm max a po rozłożeniu 240cm minimum. Więc tylko indywidualne zamówienie. No i będzie z płyty meblowej więc moje dzieci go nie zniszczą
Ounai lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ja dziś jestem tydzień na diecie i w ten tydzień zeszło mi 1,4kg: 77,7kg ➡️ 76,4kg. Do wagi sprzed ciąży zostało 5,2kg. Walczymy dalej 💪 kolejny raport w środę
Ja zaraportuję w środę jak wrócę do domu, ale wątpie aby cokolwiek spadło po wizycie u mamy.
W ogóle to mam obawy czy to nie problemy hormonalne. Dziwne jest abym ważyła praktycznie tyle.samo co 2.dni po porodzie...Ounai lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Podobno nie da się już sprawdzić długości przy pessarze. Super, że wreszcie masz spokój po tych wszystkich przygodach!
Dziewczyny myślicie, że otworzą hotele tak do maja?
Ja chcę jechać nad morze na początku sierpnia ale nad polskie, bo jeszcze przy tej pandemii boję się z dziećmi podróżować za granicę.Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie dołujcie mnie... Ja mam od czerwca do sierpnia raz w miesiącu jakiś wyjazd zarezerwowany (Bałtyk, Jezioro Rożnowskie, Karkonosze) z rodzicami, teściami i znajomymi i ja zwariuje jak nie pojedziemy. Fakt, że mamy albo domki albo aparthotele ale... No ja oszaleje od tego siedzenia w domu, liczyłam że może wcześniej coś otworzą i uda się jeszcze gdzieś wybrać na weekend...
Inaa wspaniałe wieści!
Aniu dużo siły! Nie wiem co więcej Ci napisać, jesteś bardzo dzielna.
Ounai gratuluję, idealny efekt w tydzień! Ja nie mam nic do zaraportowania bo przez tydzień MUSIAŁAM żreć muffiny na mleku co upiekłam w ramach prowokacji u Mikołaja. Wygląda na to, że zapieczone mleko przeszło. Dzisiaj przechodzę do żółtego sera... I powiem wam, że jak uwielbiam żółty ser to po takim czasie niejedzenia go wcale mi nie smakował. 😔
Ania81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Gratuluję! To bardzo dobry wynik!
Ja zaraportuję w środę jak wrócę do domu, ale wątpie aby cokolwiek spadło po wizycie u mamy.
W ogóle to mam obawy czy to nie problemy hormonalne. Dziwne jest abym ważyła praktycznie tyle.samo co 2.dni po porodzie...
Ania, myślę że domek bez problemu zarezerwujesz. Uwierz mi, wielcy hotelarze zaczną strajkować, nie pozwolą sobie. Przecież w wielkich hotelach jest po prostu kilkudziesięciu pracowników, którym trzeba płacić. Nikogo nie stać na to, żeby nie zarabiać przez taki długi czas. Moim zdaniem teraz dążą do propagandy żeby ludzie się szczepili.Annia lubi tę wiadomość
-
Ja myślę, że otworzą hotele. Zresztą Aniu, uwierz mi że Karpacz jest pełen ludzi
kwatery prywatne przyjmują normalnie
My w tym roku chcemy odbić sobie tamten rok bez podróży i w maju na pewno gdzieś polecieć choćby na kilka dni, i w lipcu jak otworzą Stany to.na Florydę. Dlatego też chcemy lecieć w maju gdzieś aby sprawdzić jak Pola zniesie lot.Annia, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Annia na pewno otworzą hotele przecież inaczej to wszytko by padło.
Ja przełom lipca i sierpnia wybieram się nad morze. Trzeba wykorzystać bony turystyczne. 😛
Mam nadzieję że moja dziewczynka da nam gdzieś wyjechać. -
kar_oliv wrote:Czy po 2 tyg może się pojawić ten pozorny kryzys laktacyjny? Od 5 rano mała wisi ciągle na cycku, raz jednym, raz drugim, cycki już jak flaki, ona zasypia z cyckiem w buzi i się uśmiecha, odkładam ją i znowu chce jeść.
-
Ounai wrote:Może jesz akurat tyle żeby utrzymać wagę. Ja 2 tygodnie po porodzie ważyłam mniej niż teraz, doszłam do 75kg a teraz ponad 76kg.
Ania, myślę że domek bez problemu zarezerwujesz. Uwierz mi, wielcy hotelarze zaczną strajkować, nie pozwolą sobie. Przecież w wielkich hotelach jest po prostu kilkudziesięciu pracowników, którym trzeba płacić. Nikogo nie stać na to, żeby nie zarabiać przez taki długi czas. Moim zdaniem teraz dążą do propagandy żeby ludzie się szczepili.
Idę zaraz na henne brwi i rzęs, chociaz tyle dla siebie zrobie skoro jestem.kluseczkąLalia lubi tę wiadomość
-
No my mamy już wszystko porezerwowane tylko boję się anulacji, że nadal nie można. Dokładnie tak jak Aneta pisze chcemy sobie odbić zeszły rok, no ale za granicę się trochę cykamy ze względu na Mikołaja, ale po Polsce chcę pojeździć żeby skorzystać trochę z macierzyńskoego. Jeden mamy domek, więc to jest raczej pewne. Ale dwa pozostałe wyjazdy to hotele apartamentowe.
No nie mogą przecież trzymać tego zamkniętego przez wakacje, prawda?
Ounai my jedziemy do Ustroni Morskich, chciałam właśnie taką dziurę, żeby było mniej ludzi (wiecie nie Świnoujście czy Kołobrzeg).Tzn. mam nadzieję, że pojedziemy!
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:A gdzie chcecie jechać? My w sierpniu bo wtedy mamy zamknięte przedszkole. Ile chcę jechać do Sarbinowa.
Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
Annia trzymam kciuki, żeby testy mleczne się powiodły i abyś mogła wrócić do normalnej diety 🙂
Ja czekam na otwarcie lokali, na wiosnę chcemy ochrzcić małego w końcu, a nie widzi mi się przyjmować do domu na obiad 15 osób 😳Annia, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Suszarka wrote:Nadrobię troszkę później. Do domu nie idziemy. Była u mnie dwójka ordynatorów rano, mam crp 145, dopóki tego nie opanują to powiedzieli że nie ma opcji żeby mnie puścili póki nie opanują sytuacji.
Suszarka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszarka wrote:Nadrobię troszkę później. Do domu nie idziemy. Była u mnie dwójka ordynatorów rano, mam crp 145, dopóki tego nie opanują to powiedzieli że nie ma opcji żeby mnie puścili póki nie opanują sytuacji.
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarko! Widzimy się na szarlotce w wakacje w tym układzie.
Irysko nad nami też te chrzciny 'wisza'. Ale dopóki trochę się nie unormuje, to nie będzie chrzcin. Mój mąż uważa księży za ogromne zagrożenie epidemiczne (może coś w tym jest). Czekamy też aż wyszczepią pradziadków, dziadków i wtedy będziemy działać. Więc chyba lato, marzy mi się obiad w restauracji na świeżym powietrzu.Suszarka, Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Tak, kryzys jest około 3 tygodnia. Musisz przetrwać, ona robi sobie zapotrzebowanie na większą ilość mleczka.
O nie, to będzie hardcore 😁 Można w tym czasie coś zrobić oprócz przystawiania? Pić femaltiker np.? Serio czuje się wycyckana 🤯