Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Nadrobię troszkę później. Do domu nie idziemy. Była u mnie dwójka ordynatorów rano, mam crp 145, dopóki tego nie opanują to powiedzieli że nie ma opcji żeby mnie puścili póki nie opanują sytuacji.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Tajka wrote:Hej
dzielicie ubranka 62 i 68 oddzielnie ? Co z tymi 62/68 ?🤦♀️
Ja porównuje z innymi czy jest bardziej 62 czy 68 i wrzucam do danej szuflady 😅 albo daję do 62 żeby czasem nie przegapić, bo a nóż będzie dobreedyciak., Lalia lubią tę wiadomość
💙
💗 -
No i bomba! Stół będzie na chrzciny, i to jeszcze taki jak chciałam, 275cm po rozłożeniu i 90cm szerokości. Zmieści mi się cała rodzina i dzieci
I płatność przy odbiorze
Angie1985, Inaa89, Tajka, SzalonaOna, Enigvaa, Annia, dmg111, Ania81, Suszarka, kar_oliv, Lalia lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Inaa89 wrote:Wlasnie zadzwonili ze szpitala ze nie wypisują jednak dzis Tymka do domu 😭 uznali ze jeszcze musza mu zrobić konsultacje okulistyczna która będzie dopiero w środę i tak tez będzie wypis. Siedzę i płacze, juz tak się cieszyłam ze bede go miala dzis przy sobie, wszystko naszykowałam w domu i na odbiór. Za ciężkie to na moją psychikę.
Ojej najgorzej takczłowiek się juz ucieszy a potem to zabierają, bardzo mi przykro
💙
💗 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Sama już nie wiem. Słodyczy było sporo to.fakt, ale ogarniam w miarę kalorykę posiłków i wydawało mi się że jest tego jednak nieco mniej. Zobaczymy jak teraz odstawiłam słodycze(poza ciastem.u mamy w.weekend). I tak jak Lalia, kupuje jedną jedyną rzecz teraz - spodnie o rozmiar większe bo nie mam w czym chodzić. Kolejne zakupy już jqk będę szczuplejsza
Idę zaraz na henne brwi i rzęs, chociaz tyle dla siebie zrobie skoro jestem.kluseczką
Ale co do brwi to mnie zmotywowalyscie, i probuje się wbić jakoś marzec/kwiecień na permanentny 💪 już nie karmie piersią, odczekamy te 2-3mce i będzie git -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Nadrobię troszkę później. Do domu nie idziemy. Była u mnie dwójka ordynatorów rano, mam crp 145, dopóki tego nie opanują to powiedzieli że nie ma opcji żeby mnie puścili póki nie opanują sytuacji.
trzymaj się dzielnie!
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Wlasnie zadzwonili ze szpitala ze nie wypisują jednak dzis Tymka do domu 😭 uznali ze jeszcze musza mu zrobić konsultacje okulistyczna która będzie dopiero w środę i tak tez będzie wypis. Siedzę i płacze, juz tak się cieszyłam ze bede go miala dzis przy sobie, wszystko naszykowałam w domu i na odbiór. Za ciężkie to na moją psychikę.
-
Ounai wrote:Ja szczerze mówiąc za większe zagrożeniem uważam moja mamę niż księdza. Księża robią sobie testy codziennie jakiś czas żeby nie zarazić parafian, a tacy ludzie jakiejś moja mama latają jak głupi bo wirus nie istnieje. Teraz przynajmniej jak przechoruje to nie będzie zagrożeniem dla nas. Tak samo moja syn chodzi do przedszkola, więc kolejne zagrożenie. Mąż do korpo itd. Dla mnie kapłan nie stanowi specjalnie większego zagrożenia niż Pani w sklepie. Ma taki sam kontakt z ludźmi jak ekspedientki. I cieszę się, że wreszcie Marta dołączy do Kościoła
leży mi to na sercu. Ty em był dużo wcześniej ochrzczony.
Ale nam się nie spieszy, rozumiem że dla Ciebie chrzest jest ważny i chciałabyś jak najszybciej ochrzcić Martę. My po prostu jesteśmy mniej gorliwie praktykujący, chociaż chciałabym, żeby Mikołaj szybciej był ochrzczony. 🙂
Inaa współczuję strasznie, najgorzej jak się już na coś dobrego nastawisz a tu nic...Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja przez Was czytałam milion artykułów o permanentnym przy karmieniu i na szczęście faktycznie już nie ma przeciwwskazań, nawet można skorzystać z tej maści znieczulającej, ale ta moja nie poleca, to będę się jej słuchać ❤️ Pytałam się też o to co mowilyscie odnośnie rozlewania się tuszy i mówi, że będę 132 klientką która wie że karmi piersią i dotychczas 130 nie miało żadnych takich przygód (131 jest dzień przede mną 🙈), więc wyluzowalam ❤️ Będę wyglądać w końcu 😅
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Inaa, strasznie to przykre, że najpierw obiecują, a potem tę obietnicę odbierają.. a czytałam, że już się karmiliście nawet i że wychodziło to bardzo dobrze. 😉 Na pocieszenie mogę tylko dodać, że będziesz miała pewność, że zabierasz do domu zupełnie zdrowe dziecko i nie będziesz musiała potem wieźć go na konsultację do okulisty. 👍
Suszarko, chyba ci jeszcze nie gratulowalam. Tak więc bardzo się cieszę, że masz już już swoje maleństwo po drugiej stronie brzucha. ☺️ Widzę, że crp masz mocno podwyższone, czyli jakiś stan zapalny się przyplątał.. nie wiem dokładnie, o co chodzi, ale trzymam kciuki, by tak szybko sobie poszedł jak przyszedł... ✊✊✊
Tajko, w kwestii segregowania ubranek. Ja je porównywałam do siebie i nie kierowałam się rozmiarem z metki, tylko wielkością. Mogę podpowiedzieć, że do porównywania najlepiej wziąć jakieś ubranko z Pepko, bo to są "normalne" rozmiarowki.
Anetko, widzę, że martwisz się swoją wagą... Ale spadło ci coś po porodzie? Może sporo wody zatrzymało ci się w organizmie.. ja 4 dni po porodzie ważyłam tylko 4 kg mniej niż w dniu porodu, co jest wręcz niemożliwe, bo dziecko ponad 3 kg + łożysko + wody płodowe, to powinno być minimum 5,5 kg mniej... Ale spuchłam dość mocno. Teraz mam -8kg (a przytyłam 15kg), z tym że chcę zrzucić jeszcze jakieś 4 kg... Tylko jak to zrobić, gdy mam taki apetyt na słodkie. 🤭🤭
U nas się trochę za dużo ulewa, albo tak mi się wydaje i mały ostatnie dni ma kłopoty ze ssaniem - poprawia sobie pozycję kilka razy w ciągu jednego karmienia. Dziś byliśmy u fizjoterapeuty, ale na ten moment jest z nim wszystko w porządku, oznak asymetrii nie ma, a napięcie mięśniowe sobie dopiero buduje, więc za wcześnie, by je oceniać. Mamy się masować, dostaliśmy wskazówki jak go nosić. Także trochę bardziej muszę się skupić na swoim maluszku. ☺️
A my chrzest planujemy na luty, w tym tygodniu musimy do księdza pojechać.
Pozdrawiam 😊 -
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:KP jest przeciwskazaniem do szczepionki więc i tak nie zaszczepią.
każda sama podejmie dezycję.
Annia, edyciak., Angie1985, Karenira lubią tę wiadomość
-
Dobra, najdlam sie odsmazonych kopytek z cebulka. Uwielbiam je 🥰 moge jechac rodzic najedzona! 😍
Ladyo, KarolinaMaria, dmg111, Ania81, edyciak., Tajka, Lalia, kar_oliv, Olla95, Julik lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ounai super ze udalo sie zamówić stol u kogoś innego 🥰 My kupiliśmy w Agata meble stol z tym ze on jest megaaa ciezki bo to typowo dębowy stol. Ale wymiarami podobny do twojego i byl na miejscu bez zamawiania.
Juz trochę się uspokoiłam, wiem ze dla małego to lepiej ze bedzie mial zbadane oczka ale poprostu przykro mi ze nadal jest tak daleko ode mnie 😒 mam nadzieje ze te 2 dni szybko przelecą.
Motylku tak jutro jeszcze mamy odwiedziny u małego na 17 i nie zamierzam z tego zrezygnować 😉SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰