Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:Od kilku dni używam tej polecanej pianki Ginexid i mam wrażenie, że ona tak lekko chłodzi- tak ma być? Tez macie po niej uczucie chłodu ?
ZielonaHerbata, Lalia lubią tę wiadomość
-
Jak to człowiek się potrafi przestawić. Marta się w nocy budzi, myślę sobie "ale pospała długo" a tu pprzerwa między karmieniami 2,5h czyli ja spałam 2h max 😂 cóż... Jeszcze tylko 1,5 roku 😁
Nowastaraczka, Gagatka, Lalia, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka!
U nas nocka standard 23-4 i 4:30-9.30 także lajcik
Mąż w pracy, dzieci u babci jeszcze.
Siadam do rozplanowania tygodnia, przygotuję obiadek i lecę poćwiczyć bo przez te parę dni dałam sobie siana niestety, ale głowa nie ta była.
Miłej niedzieli dziewczyny!Wik89, Gagatka, Lalia lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj do mnie dotarło że styczeń się kończy zostanie luty i marzec i praktycznie będę na wylocie.
Kiedy to zleciało?
Trzeba resztę wyprawki po malu ogarnąć i być gotowymOunai, Karenira, Lulu83 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
kar_oliv wrote:Czy w ciągu dnia wybudzacie co 3h na amciu jak się same maluchy nie zgłaszają?
My wybudzalismy do miesiąca, potem już nie. Ale i tak dłużej niz 3h to juz bardzo rzadko spal w dzien a teraz to juz w ogóle mega rzadko. Wydaje mi się, że nie musisz juz na tym etapie wybudzac , korzystaj z wolnego czasu 😀 no chyba że jest ryzyko, że w nocy nie będzie spał jak w dzień dłużej pospi 🤭kar_oliv, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Cześć Mamusie 😘
Jak Wam mija niedziela?? ☺️W domu czy wyjazdowo? A jak Wasze maluszki? 💙♥️
Ounai, przestawiłam się dokładnie tak samo 😂😂😂 Olek dzisiaj w nocy spał kazdorazowo ok. 2,5h ale ze spał z przerwami na karmienie, przebieranie, odbijanie i usypianie od 21:40 do 9:30, a te przerwy trwały ok. 30 min, to ja traktuję tą noc jako jedną z lepszych 😁
Kar, ja chyba tak z 3 tygodnie wybudzałam po max 4h, ale Olek może raz w dzień i raz w nocy miał aż taki długi set spania. Teraz już w ogóle nie wybudzam bo nawet jeśli zdarzy mu się spać długo, to zdarza się też że upomni się o karmienie np co godzinę i wtedy w ciągu dnia tych karmień i tak ostatecznie wyjdzie min 8 😉
U nas dzisiaj wyjazdowy dzień, wczoraj byliśmy u moich teściów z życzeniami, a dzisiaj pojechaliśmy do moich rodziców i dziadków bo mieszkają w tej samej miejscowości. Tak więc Olek poznał dzisiaj pierwszy raz prababcię i dwóch pradziadków 💙
Od strony męża ma dwie prababcie i pradziadka, ale bardzo daleko więc do nich wysłaliśmy prezenty i rozmawialiśmy przez Messenger 👍 u moich rodziców zjedliśmy obiad, dostaliśmy wałówkę na kilka dni i wróciliśmy ☺️ Olek śpi od 15:00, a ja też zrobiłam sobie godzinną drzemkę 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2021, 17:42
Ounai, kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Lalia- fajnie,że tak jeździcie w odwiedziny z maluchem 😊
Dziewczyny, czy te majtki siateczkowe poprowdowe horizon, to najmniejszy rozmiar to 38-40?😯
Tak szukam.i szukam i nigdzie nie widzę żeby były dostępne 36.
Wydaje mi się,że te 38-40, to zleca mi z tyłka ale jak nie ma mniejszych, to chyba muszę zamówić takie jakie są.Lalia lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Lalia- fajnie,że tak jeździcie w odwiedziny z maluchem 😊
Dziewczyny, czy te majtki siateczkowe poprowdowe horizon, to najmniejszy rozmiar to 38-40?😯
Wydaje mi się,że te 38-40, to zleca mi z tyłka ale jak nie ma mniejszych, to chyba muszę zamówić takie jakie są.ZielonaHerbata, Lalia lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Lalia- fajnie,że tak jeździcie w odwiedziny z maluchem 😊
Wydaje mi się,że te 38-40, to zleca mi z tyłka ale jak nie ma mniejszych, to chyba muszę zamówić takie jakie są.
Nie zleca. Ja nosze 36 normalnie, tu wzielam 38-40 i sa spoko, a nawet moglyby byc wieksze bo z tym wielkim podkladem to tak nisko sa dosc.ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Tez właśnie patrzę na gemini i chyba zamówię horozon, bella i jeszcze akuku i zobaczę które będą najlepsze dla mnie. Robiłam sobie zawsze screeny jak pisaliście co kupujecie itp i mam koszyk w gemini na 825 zł 😱nawet bez termometra braun to by było prawie 700! W życiu takich zakupów w aptece nie robiłam 😂
Lalia, Karenira lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Tez właśnie patrzę na gemini i chyba zamówię horozon, bella i jeszcze akuku i zobaczę które będą najlepsze dla mnie. Robiłam sobie zawsze screeny jak pisaliście co kupujecie itp i mam koszyk w gemini na 825 zł 😱nawet bez termometra braun to by było prawie 700! W życiu takich zakupów w aptece nie robiłam 😂
-
Cześć dziewczyny,
U nas wczoraj byli moi rodzice, a dziś tesciowie i potem mój brat. Matylda poznała swoją najbliższą rodzinęod piątkowej wizyty CDL z karmieniem jest lepiej. Nagle przystawianie nie jest problemem i widzę, że mała lepiej się najada moim mlekiem dzięki technice karmienia zaproponowanej przez doradczynię. Zgodnie z zaleceniami mam ją często wybudzać na karmienia i niestety średnio nam to idzie 😞 mała jest czasem nie do dobudzenia. Coś jak u Ciebie Kar. Dla mnie najważniejsze jest to, że JUŻ 11 dni mała dostaje moje mleko i tak sobie codziennie powtarzam, że każdy dzień z kp jest na wagę złota. Jeśli nawet za chwilę przejdziemy na MM, to tego jej nikt nie zabierze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2021, 21:05
Zulugula, ZielonaHerbata, Ladyo, kar_oliv, Lalia, Ounai, SzalonaOna, Karenira lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia u nas spokojna niedziela. mały dzisiaj spal do 9:30, wstał strasznie zły bo głodny 😀 jestem u moich rodziców od tygodnia na "wakacjach"🤪 jutro wracamy do siebie, czeka nas dwugodzinna podróż . Moi rodzice ciągle się zachwycają Michałkiem, jakie to grzeczne i spokojne dziecko 😀
Ounai, strasznie drogi ten dom! My w tamtym roku za dom 140 m, w podwyższonym stanie deweloperskim daliśmy dużo mniej. ale z tego co widzę taniej nie będzie, te ceny domów z miesiąca na miesiąc są coraz to większe 😐 a budować samemu na własnej działce to też kłopot, podobno ekipy budowlane mają bardzo odległe terminy.Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️