Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai
Widać efektu, dajesz dziewczyno, oby tak dalej!Ounai lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Suszarka,ja myślę, że u Ciebie już ta laktacja super hula tylko Ty jesteś zbyt krytyczna wobec siebie i zapominasz, że Igusia jest dużym bobasem i ma trochę inne zapotrzebowanie 😘
Karolina, nie obwiniaj się! skoro położna tego nie wyłapała, to niby skąd Ty mogłaś wiedzieć? zdróweczka dla Was! 💪
Ounai, efekty wizualne już są,oby tak dalej 🥰
Kiniusia, Staś to taki słodziak 😍
Motylku, zgadzam się całkowicie z dziewczynami i co do diety i co do ćwiczeń. W ogóle nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam tego maila,ale ten dietetyk tam chyba pisze, że ta gotowa dieta pudełkowa opiera się głównie na tłuszczach,bo są najtańsze, dlatego Ty powinnaś uzupełnić tą dietę o białko i węglowodany. I o ile białko najszybciej uzupelnisz odżywką białkową o tyle te węgle to powinnaś zjadać, a wtedy może i dzienna kaloryka wzrośnie, tyle że nie wiem czy wystarczająco 🤔 a jeśli chodzi o ćwiczenia,to ja też mam tego wideoboooka what Anna wears i to jest trening typowo po porodzie i ta dziewczyna chyba z rok tak ćwiczyła, już chyba Lewandowska byłaby bezpieczniejsza bo ona też chyba robi treningi po ciąży,a Chodakowska to chyba więcej szkody niż pożytku niestety..
Ja nakarmilam Olka, zasnął, zostawiłam chłopaków razem i ruszyłam do Lidla i Biedry 😎 czułam się jak Pretty Woman w Butikach 😂 kupiłam w Lidlu 2 pary czarnych legginsów, jedne szare i czarną bluzę z kapturem. Z paczkomatu odebrałam zamówienie z housa, tam spodnie trochę w typie "mom" i dwa t-shirty w tym jeden z panda 🐼🤣 spodnie są w rozmiarze S, ale mimo guzika i rozporka mają gumkę w pasie, turbo wygodne i będą pasować nawet jak ciut schudne🤩 a najlepsze, że na wyprzedaży kosztowały 31 zł zamiast 89 zł 👌w ogóle trochę odswiezylam i uzupełnilam szafę o nowe rzeczy, głównie bardziej sportowe żeby być taką aktywną, ruchawą mamuśką 😅Suszarka, ZielonaHerbata, kic83, dmg111, kiniusia270, emdar, Ounai, Wik89, Ladyo, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Jezu, teraz przeczytałam. Motylek robi Chodakowska po CC tak szybko? Kochana! Nie, nie, nie! Za wcześnie! Mięśnie dna miednicy na pewno nie doszły do siebie jeszcze, żeby utrzymać narządy moczowo-plciowe w miejscu przy takich dynamicznych ćwiczeniach. Poza tym tam jest dużo ćwiczeń na brzuch a ty miałaś ledwo 3 miesiące temu przecięte mięśnie brzucha!
Ja robię aktualnie ćwiczsnia z dziewczyną prowadzącą profil na youtube Trening Fitness, ma.kilka dedykowanych po porodzie, troche nuda ale od czegoś trseba zacząć aby wzmocnić miŕdnie dna miednicy i mięśnie głębokie.Lalia lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Fizjo ćwiczy z nim co tydzień 🙂 mówiła żeby na kolanach go trzymać na brzuszku. Daję go na kolana bardzo dużo razy , jak tylko nie śpi i ma humorek to od razu ląduje na kolanach u mnie albo u męża. Ona twierdzi że nauczy się w końcu na podłodze. Ale ja się martwię i tak bo długo już go trwa😐
Ounai, dzięki za polecenie poduszki motherhood. Jest super!! Całkiem inne karmienie! 😘Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
ZielonaHerbata wrote:Właśnie kupiłam kapsułki do prania z Loveli. A pranie pewnie zrobię za jakiś miesiąc 🙈
Jakby ktoś był zainteresowany, to są akurat w Rossmanie na promocji, jakoś 30 zł 😊Lulu83 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ja bym jeszcze tylko chciała wspomnieć, że moja znajoma też zabrała się tak szybko za Chodakowską po jednym CC i to wysportowana przed ciążą dziewczyna i teraz ma taką przepukline którą tylko operacyjnie można usunąć
Ja robię aktualnie ćwiczsnia z dziewczyną prowadzącą profil na youtube Trening Fitness, ma.kilka dedykowanych po porodzie, troche nuda ale od czegoś trseba zacząć aby wzmocnić miŕdnie dna miednicy i mięśnie głębokie.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:To myślę, że fizjo wie co robi i po prostu musicie dać mu czas. 🙂 Ewentualnie konsultacja u kogoś innego albo u kogoś, kto pracuje inna metodą? Bo Pani fizjo u Was pewnie pracuje Bobathem? Podobno też Vojta przynosi super efekty. Ja raz byłam na Vojcie i mi się nie podobało, Mikołaj ćwiczył Bobathem, ale u niego szybko były efekty. Ale gdzieś czytałam, że jeśli dziecko 'slabo' reaguje na Bobatha to można spróbować Vojte i na odwrót. A powiedz czy w twoim odczuciu jest jakiś postęp?
Ounai, Wik89 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Mamy małą Fasolę 🙏
Wszystko jest jak na tą chwilę w porządku ☺️
Małe rozwija się w bardzo dobrym tempie i oby tak dalej 😍
Dzisiaj miałam też rozmowę z położną, założyła mi kartę ciąży, pogadałam z nią o szpitalach i już chyba wybrałam ten, w którym będę chciała urodzić ☺️
[]Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 09:10
Angie1985, Zulugula, kiniusia270, Niereanimuj , emdar, Iryska, Lalia, Annia, Ounai, Suszarka, Anet.kaa, Nowastaraczka, Ladyo, dmg111, KarolinaMaria, kar_oliv, calanthe, Wik89, Lulu83, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Suszarka,ja myślę, że u Ciebie już ta laktacja super hula tylko Ty jesteś zbyt krytyczna wobec siebie i zapominasz, że Igusia jest dużym bobasem i ma trochę inne zapotrzebowanie 😘
Karolina, nie obwiniaj się! skoro położna tego nie wyłapała, to niby skąd Ty mogłaś wiedzieć? zdróweczka dla Was! 💪
Ounai, efekty wizualne już są,oby tak dalej 🥰
Kiniusia, Staś to taki słodziak 😍
Motylku, zgadzam się całkowicie z dziewczynami i co do diety i co do ćwiczeń. W ogóle nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam tego maila,ale ten dietetyk tam chyba pisze, że ta gotowa dieta pudełkowa opiera się głównie na tłuszczach,bo są najtańsze, dlatego Ty powinnaś uzupełnić tą dietę o białko i węglowodany. I o ile białko najszybciej uzupelnisz odżywką białkową o tyle te węgle to powinnaś zjadać, a wtedy może i dzienna kaloryka wzrośnie, tyle że nie wiem czy wystarczająco 🤔 a jeśli chodzi o ćwiczenia,to ja też mam tego wideoboooka what Anna wears i to jest trening typowo po porodzie i ta dziewczyna chyba z rok tak ćwiczyła, już chyba Lewandowska byłaby bezpieczniejsza bo ona też chyba robi treningi po ciąży,a Chodakowska to chyba więcej szkody niż pożytku niestety..
Ja nakarmilam Olka, zasnął, zostawiłam chłopaków razem i ruszyłam do Lidla i Biedry 😎 czułam się jak Pretty Woman w Butikach 😂 kupiłam w Lidlu 2 pary czarnych legginsów, jedne szare i czarną bluzę z kapturem. Z paczkomatu odebrałam zamówienie z housa, tam spodnie trochę w typie "mom" i dwa t-shirty w tym jeden z panda 🐼🤣 spodnie są w rozmiarze S, ale mimo guzika i rozporka mają gumkę w pasie, turbo wygodne i będą pasować nawet jak ciut schudne🤩 a najlepsze, że na wyprzedaży kosztowały 31 zł zamiast 89 zł 👌w ogóle trochę odswiezylam i uzupełnilam szafę o nowe rzeczy, głównie bardziej sportowe żeby być taką aktywną, ruchawą mamuśką 😅Lalia lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:
Super, bardzo się cieszę, ze wszystko jest dobrze!🤗🤗🤗🤰🏻🥰😍 Mam termin na 18 września a Ty?🤗Ulaa lubi tę wiadomość
-
Niereanimuj wrote:Super, bardzo się cieszę, ze wszystko jest dobrze!🤗🤗🤗🤰🏻🥰😍 Mam termin na 18 września a Ty?🤗
Ja 13 września ☺️
Ale pewnie i tak urodzę odrobinę wcześniej jak poprzednie ciąże 😂Niereanimuj lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Niereanimuj
wow, ale macie libido i czas, żeby się tyle bzykać!
Ale zdążycie jeszcze cokolwiek w domu zrobić, iść do pracy? 😂Angie1985, kiniusia270, Annia, kic83, Lalia, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Ula, ale cudnie❤ A jak się w ogóle czujesz?
Czuję się na ogół dobrze, ale np wczoraj było bardzo kiepsko, od rana do końca dnia miałam mdłości, a dzisiaj już super, wszystko mogę zjeść (no oprócz mięsa 😂).
Jestem zmęczona i śpiąca, ale to standard.
A tak poza tym to nie narzekam.
Teraz jak mnie głowa nie boli tak jak na samym początku to mogę powiedzieć, że jest całkiem nieźle ☺️
Dziękuję Ci, że pytasz 😘emdar lubi tę wiadomość