Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, dziś dzień pod tytułem strzelę sobie w głowę 🤦
Pobudki od północy do 7 rano co godzinę, w tym dwie kupy...Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iskierka87 wrote:Dzień dobry wszystkim ☺️
Ja dzisiaj w miarę wyspana, mała jako tako spała ale przynajmniej na tyle że czuję się prawie wyspana także nie było tak źle. Przedłużyłam jej wieczór i myślałam że dłużej pośpi ale jakoś zbytnio się to nie sprawdziło. Strasznie się wierci w nocy u Was też to tak wygląda?
Jak wgl śpią wasze dzieci? Tzn jak macie w łóżeczku poduszeczke płaska, czy w śpiworku czy jeszcze inaczej? Moja śpi w kokonie jeszcze i na klinie. Co prawda kokon już rozwiązany i służy tylko po to by mi się nie wyturlała bo jest połączona łóżeczku em z moim łóżkiem co by mieć ja pod ręką i odczepiła jedna stronę szczebelków. Niestety inaczej się nie da bo ona lubi za rękę trzymać mnie jak zasypia 😁 Pora w końcu na pozbycie się kokona. Powiedzcie mi jak jej ścielić łóżeczko. Bo ja sama nie wiem
Moja śpi w spiworku z colorstories (jest mega, polecam). Chyba zamówię drugi bo już kilka razy się zdarzyło że przemokla kupa, dzisiaj siku i na szybko pranie, suszenie i dosuszanie suszarką 🙊 aby znowu użyć. Korzystamy z chicco. Z jednej strony mam na 1 wysokość, z drugiej 3, żeby był mały spadek.Iskierka87 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Nie u mnie wsYstko ok. Tak pytam jak u was. Ja 6 tydzień. Wizyta niedługo aby zobaczyć czy bije serduszko. Wszystko narazie dobrze. Pęcherzyk ciążowy i zoltkowy. Ale to było we wtorek a był dopiero 4 t i 5 dz. Więc jezcze wczesna ciąża. Dobrze się czuje. Nawet nie ma mdłości zbytnio.
dzięki za odpowiedzi
-
nick nieaktualnyNo tak większość dzieciaczków tutaj to jeszcze maluszki moja ma skończone 5 miesięcy więc już główka to nie problem w spaniu tak samo się przekręca hak jej wygodniej z brzuszka na plecy i odwrotnie stąd moje pytanie o spanko. No nic spróbuje na początek na samej płaskiej podusi oby polubiła.
Tymczasem czekam na kuriera z Sinsay mają dziś ciuszki być dla małej 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wy macie nieprzespane noce z powodu pobudek dzieci, a mi pełnia przeszkodziła w spokojnym śnie.. Księżyc dzisiaj gapił się na mnie przez okno całą noc 🙈
Wczoraj był super dzień, dobrze się czułam (no dobra, wieczorem zaczęło mnie mdlić na widok czegokolwiek), a dzisiaj znowu od rana mam balangę w żołądku 😎
Mam nadzieję, że przejdzie mi niedługo ten nieciekawy objaw ciąży, bo chętnie bym zjadła coś porządnego bez obaw, że zaraz wyląduje na kanapie z uczuciem nudności i chęci zwymiotowania 🥴
Pamiętam, że niektóre z Was miały jeszcze gorszą masakrę na początku (permanentne wymioty), ale dla mnie to nowość, bo w ciąży z chłopcami czułam się naprawdę super, mogłam normalnie i ze smakiem jeść.. A teraz to sama nie wiem co robić, jak zjem to jest źle, jak nie zjem jest jeszcze gorzej 😂 -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Spróbowałam, drugi suchy jak pustynia, ani kropelka nie chce lecieć.
Enigva a masz link do tych z Ali?
Nie, mi sie wydawalo to dziwnym urzadzeniem i nie zamowilam wczesniej tylko jak juz byl potrzebny wiec zamowilam na allegro i w 2 dni bylo u mnie, razem z woreczkami do mrozenia🔸28 lat
Więc wypróbowałam, ale jednak wolę wypić herbatę rumiankową, nie działa cudów, ale łagodzi trochę -
Iskierka87 wrote:No tak większość dzieciaczków tutaj to jeszcze maluszki moja ma skończone 5 miesięcy więc już główka to nie problem w spaniu tak samo się przekręca hak jej wygodniej z brzuszka na plecy i odwrotnie stąd moje pytanie o spanko. No nic spróbuje na początek na samej płaskiej podusi oby polubiła.
Tymczasem czekam na kuriera z Sinsay mają dziś ciuszki być dla małej 😁
A ja na kuriera że Smyka😁Iskierka87 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ulaa wrote:Wczoraj dostałam próbkę od położnej i powiem Ci, że było mi jeszcze gorzej niedobrze po nich, ale nie tyle w smaku, co samo rzucie gumy powodowało większe nudności 🤦♀️
Więc wypróbowałam, ale jednak wolę wypić herbatę rumiankową, nie działa cudów, ale łagodzi trochęUlaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bo ja juz glupieje. Dajecie maluchom probiotyk/i lub espumisan esputicon prewencyjnie?
Fizjo mowila ze od probiotyku trzeba przerwy, z kolei pediatra zeby dawac ale esputicon jak cos sie dzieje.
Ja i tak dawalam tylko po kropli wiec pewnie to bardziej placebo dla mojej glowy ale ogolnie przestalismy dawac biogaie i esputicon zabopiegawczo (od tygodnia) i teraz sie zastanawiam czy moze to nie skok tylko problem z brzuchem (maly zaczal sie prezyc bardzo i rozdrazniony, wybudzaly go baczki). Dzis juz dalismy esputiconu bo chcialam obczaic czy to prezenie to beda bączki.
Podsumowujac moj dlugi wywód czy ktoras rozkminiala z pediatrą jakimś ogarniętym te probiotyki przez jaki czas dawac? -
Ciekawe co u Domi, Stokrotki , Suzi, Sol.. dawno się nie odzywały.
Asia ja poza ospałoscia w 1 trymestrze w ogóle nie mialam żadnych dolegliwości ciążowych. Na początku parę razy mnie naciągało i to tyleWik89, Annia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualny