Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny za komplementy dla Poluszka ❤
To dziecko jest tak śmieszne że jest to.kopia mnie ale i męża. Jednego dnia jest ppdobna do mnie a drugiego do męża. Ze zdjęć jak mąż był mały to są identyczni 🤣 ale jak ma oczy zamknięte i czapke na głowie to cała jaod czasu do czasu wygląda jak moja mama albo mój tato (czyli jak ja bo ja jestem do niego podobna
)
Mi też często mówią "ooo cały tata" jakby mialo mi być smutno z tego powodu - ja zawsze wtedy odpowiadam "to dobrze bo tatuś jest ładniutki"
Ounai w kwestii dystansu do siebie to.fakt, my mamy ogromny, ciągle się z siebie śmiejemy i w ogóle takie wesołki z nas. Mąż troche ostatnio spoważniał przez dużą ilość pracy ale nadal uwielbiam go jako ziomka.
Gratuluje Wam.efektów, ja.znowu nie mam jak się zważyć bo jestem u mamy, choć efekty pewnie marne, pospadało może po 1-2 cm w obwodach.
Wyszła dziś na spacer, ileż można siedzieć zamkniętym w domu i sprzątać. Większość z tego co założyłam ogarnęłam, mąż jutro tylko na chwilę wyskoczy do pracy a tak to będzie w domu wiec jakoś w te 2 dni ogarniemy temat.Anet.kaa, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
dmg111 wrote:U nas była sól morska sterimar baby z pana tabletki, ale Julka aż oczy wytrzeszcza jak jej tym psikam, więc nie robię już jej na złość i przeszłam na zwykłą sól fizjologiczna, wkrapiam kropelke, potem odsysam jak jest potrzeba 😉
kropelek już ma dość i miota głową na wszyztkie strony jak tylko widzi co zamierzam zrobić, ale jak już koze wyciągne to patrzy zadowolona i zapomina o wcześniejszych krzywdach.
Lalia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai, myślisz że zmaleją do mniejszych niż przed ciążą jak skończę karmić?😅 Miałam sprzedawać, ale ja uwielbiam koszule w kratę więc je skitram gdzieś z nadzieję, że jeszcze ubiorę 😍
Super jesteś ogarnięta z tymi chrzcinami 💪
My byliśmy dzisiaj na spacerze, ale chodniki u mnie w mieście to dramat, miejscami odśnieżone i kostka, a miejscami taka topniejąca paciara i uczucie jakby się w błoto wjeżdżało 🤦 już wolałam ten zamarznięty śnieg, co prawda telepalo wózkiem na wszystkie strony (Olek zachwycony) ale przynajmniej było twarde i koła w tym nie tonęły 🥴 -
Lalia wrote:Ounai, myślisz że zmaleją do mniejszych niż przed ciążą jak skończę karmić?😅 Miałam sprzedawać, ale ja uwielbiam koszule w kratę więc je skitram gdzieś z nadzieję, że jeszcze ubiorę 😍
My byliśmy dzisiaj na spacerze, ale chodniki u mnie w mieście to dramat, miejscami odśnieżone i kostka, a miejscami taka topniejąca paciara i uczucie jakby się w błoto wjeżdżało 🤦 już wolałam ten zamarznięty śnieg, co prawda telepalo wózkiem na wszystkie strony (Olek zachwycony) ale przynajmniej było twarde i koła w tym nie tonęły 🥴
Ja teraz jezdze po kostce wokol domu bo albo lod albo ta paciaja i wole nie ryzykować upadku🙈Lalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ounai, myślisz że zmaleją do mniejszych niż przed ciążą jak skończę karmić?😅 Miałam sprzedawać, ale ja uwielbiam koszule w kratę więc je skitram gdzieś z nadzieję, że jeszcze ubiorę 😍
My byliśmy dzisiaj na spacerze, ale chodniki u mnie w mieście to dramat, miejscami odśnieżone i kostka, a miejscami taka topniejąca paciara i uczucie jakby się w błoto wjeżdżało 🤦 już wolałam ten zamarznięty śnieg, co prawda telepalo wózkiem na wszystkie strony (Olek zachwycony) ale przynajmniej było twarde i koła w tym nie tonęły 🥴BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
dmg111 wrote:U nas była sól morska sterimar baby z pana tabletki, ale Julka aż oczy wytrzeszcza jak jej tym psikam, więc nie robię już jej na złość i przeszłam na zwykłą sól fizjologiczna, wkrapiam kropelke, potem odsysam jak jest potrzeba 😉BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Moja uwielbia ten spray disnemar normalnie taki błogi wyraz twarzy ma gdy jej w gardle spływa 😂😂 Katarek podłączony do odkurzacza też lubi 😂😂😂 Ma te swoje dziwne upodobania i ten uśmiech po bezcenny 😂😂😂😂
Lalia, calanthe, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Anetka
Polcia śliczna!
Inna
Jaki uśmieszek Tymka, cudny!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Moje dziecko zmienilo sie nie do poznania. Tylko by wisiala na mnie, nieodkladalna 🙈 nawet noc nie fajna, wstawala co 1,5-2h. W dzien co 1h na cyca. Czas przemyslec spotkanie z doradca od chustonoszenia ☺️🔸28 lat
Jest tam też link do artykułu czym różnią się wody izotoniczne od hipertonicznych i kiedy co się stosuje.Tajka lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
kar_oliv wrote:Moja uwielbia ten spray disnemar normalnie taki błogi wyraz twarzy ma gdy jej w gardle spływa 😂😂 Katarek podłączony do odkurzacza też lubi 😂😂😂 Ma te swoje dziwne upodobania i ten uśmiech po bezcenny 😂😂😂😂
Wera się śmieje jak jej psikamy 😂 może to łaskocze 🤔kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Moje dziecko zmienilo sie nie do poznania. Tylko by wisiala na mnie, nieodkladalna 🙈 nawet noc nie fajna, wstawala co 1,5-2h. W dzien co 1h na cyca. Czas przemyslec spotkanie z doradca od chustonoszenia ☺️
Kochana, spróbujcie, ale u nas o ile byłam pewna, że chusta to będzie sztos, bo Olek uwielbia być noszony pionowo na rękach i spać nam na klacie, o tyle w chuście nie bardzo podoba mu się to, że nie może się odchylać i rozglądać, a jak śpi w niej, to po ok. 30 min przeszkadza mu to że nie może się przeciągać 🤣 ale absolutnie się nie poddajemy! I życzę żeby u Was były lepsze efekty 🤩Enigvaa lubi tę wiadomość
-
Pan tabletka nie poleca disnemaru, ma konserwanty chlorek 🤦♀️
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Lalia, my też dziś spacerowalismy po takim lodobłocie ;/ byle do wiosny! Nie przejmuj się tym, że zasnęłaś w nocy z Olkiem. Mi też się to zdarzyło... jak się czyta o bezpiecznym śnie malucha to wszystko wydaje się proste, a potem się okazuje, że nie da się np. nie zasnąć z cycem przy bobasie 🙄
Enigvaa, u nas też co noc to gorsza. Lepiej chyba nie będzie. Ale jeszcze tylko 17 lat 11 miesięcy i 1 tydzień do 18tki 😂
Zulu, co do Tomcia i jego popisu w łóżku 💩 to ja się śmieję, że jeszcze jakiś czas temu w naszym łóżku zdarzały się białe plamy... ze spermy, teraz to co najwyżej ulane mleko 🤦♀️😂
Dziewczyny gratuluję wam postępów w odchudzaniu. Ja jestem dopiero w połowie połogu, ale mam takie wrażenie jak Lalia, że zmieniły mi się proporcje. Brzuch o dziwo szybko spadł, ale uda i tyłek dramat. Niestety ostatni miesiąc ciąży to było świąteczno-noworoczny obżarstwo... także na pewno do was dołączę po połogu. W ciąży przytyłam 15 kg, na razie zeszło tylko 8 kg, waga spada bardzo powoli.Enigvaa, Lalia, Zulugula, Wik89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
My używamy od początku marimer izotoniczny dla nawilżenia noska i Stasiu na szczęście lubi jak mu psikam (później się odsuwam na bok bo jak psiknie to potrafi niezle mnie opluć 😅)
Dzisiaj postanowiłam go zważyć to wyszło na wadze 7,2kg, także niezły pulpecik 😳
Co do wózka to przy topnieniu idzie robić niezle drifty tutisem 😅
Za nami pierwsza wspólna kąpiel, było super ❤️
Ounai natchnęłas mnie ostatnio zdjęciem z łazienki, dzięki wielkie 🥰 a to nasz moment ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 08:56
calanthe, kar_oliv, Ounai, Lulu83, Lalia, KarolinaMaria, Tajka, kic83, SzalonaOna, Zulugula, ZielonaHerbata, doomi03, Iryska, Annia, Suszarka, Inaa89, Inga28 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm