Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniusia270 wrote:My używamy od początku marimer izotoniczny dla nawilżenia noska i Stasiu na szczęście lubi jak mu psikam (później się odsuwam na bok bo jak psiknie to potrafi niezle mnie opluć 😅)
Dzisiaj postanowiłam go zważyć to wyszło na wadze 7,2kg, także niezły pulpecik 😳
Co do wózka to przy topnieniu idzie robić niezle drifty tutisem 😅
Za nami pierwsza wspólna kąpiel, było super ❤️
Ounai natchnęłas mnie ostatnio zdjęciem z łazienki, dzięki wielkie 🥰 a to nasz moment ☺️kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
Dzięki ❤️ Mąż zrobił chyba z 30 ujęć, z czego większość z moimi fałdkami i oponka albo jak to nazwał moje piersi „armatkami” na pierwszym planie 😅 ale trzeba mu przyznać to i może 3 inne się udały 🥰
Wik89, Ounai lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Kiniusia, przepiękne zdjęcie 😍😍😍 Stasio to taki słodziak 🤩
I zazdroszczę Wam wanny 😊kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
Kiniusia
Mega foto!
Aż sama mnie natchnęłaś na wspólna kąpiel z moim synkiem.Lalia, Wik89, kiniusia270, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mało się odzywam, ale kolejny ciężki dzień za mną, nie wspominając o nocy.
Byliśmy u okulisty, a raczej mąż, bo ja nie mam stalowych nerwów.
Doktor wkropiła krople na rozszerzenie źrenic.
Zbadała ciśnienie w oku, zbadała dno oka, wywineła powieki 🤦i Aleks oczy ma zdrowe.
To że jedno z nich łzawi może być spowodowane przytkaniem kanalika łzowego przez idące zęby! 🤦
Plakał podobno dużo, dobrze że tego nie słyszałam.
W domu się śmiał, jak dobrze że dzieci mają krótką pamięć.
Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kiniusia, super!!! U nas moj maz z synkiem kilka razy już sie wspólnie kąpali, chyba i ja sprobuję
Kicku, dobrze, że wszystko ok po wizycie u okulisty! :*
kiniusia270, kic83 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kiniusia super fota! A Stasiu jest taki slodziak , że nie mogę się napatrzeć na niego 😀
Nie moge się doczekać naszych kąpieli!
Stasiu natchnal mnie na pytanie kiedy Wasze dzieciaczki zaczęły trzymać tak głowę? Już bym chciala, żeby nie latała 😀kiniusia270 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
kic83 wrote:Mało się odzywam, ale kolejny ciężki dzień za mną, nie wspominając o nocy.
Byliśmy u okulisty, a raczej mąż, bo ja nie mam stalowych nerwów.
Doktor wkropiła krople na rozszerzenie źrenic.
Zbadała ciśnienie w oku, zbadała dno oka, wywineła powieki 🤦i Aleks oczy ma zdrowe.
To że jedno z nich łzawi może być spowodowane przytkaniem kanalika łzowego przez idące zęby! 🤦
Plakał podobno dużo, dobrze że tego nie słyszałam.
W domu się śmiał, jak dobrze że dzieci mają krótką pamięć.
Grunt, że wszystko w porządku. Dobrze, że wysłałaś męża. Co do ciężkich dni mam nadzieję, że szybko będzie jakaś poprawa. Trzymaj się 😚kic83 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Kic dobrze, ze wszystko ok 🙂 już się boje tych idących zębów... Stasiu ślini się od dobrego miesiąca a od kilku dni wpycha wszystko do buzi żeby sobie ulżyć 😳 muszę chyba dokupić jakiś gryzak bo grzybek mombelli to chyba za mało 😏
Zulugula Stasiu zaczął ładnie trzymać główkę na kilka dni przed ukończeniem 3 miesiąca ale on to silny chłopak jest 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 22:01
Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Kicuś, ważne, że Aleks ma zdrowe oczka 😘 też bym chyba nie zniosła płaczu synka, doskonale Cię rozumiem 😔 kurcze, nie byłam świadoma, że ząbki wychodzą u takich maluchów 😳 mam nadzieję, że Wasze noce się wkrótce polepszą, albo przynajmniej dni wrócą do normy 👍 ściskam Was mocno 🥰
-
W ilu stopniach bierzecie ubranka ? W mojej pralce jest program z parą ubranka dziecięce i jest ustaeione na 60 stopni i nie moge zmienić i się zastanawiam czy to nie za dużo 🤔
I pluszowe zabawki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 22:15
-
Wik89 wrote:Moj synek jeszcze tak nie trzyma niestety, ale u niego jest to związane ze wzmożonym napięciem mięśniowym.. także jeszcze czekamy
Kic, ojej tak szybko zęby. Ja się zastanawiam czy mojemu nie idą, nie chce jeść ostatnio, płacze jakby coś go bolalo jak je. No i się ślini bardzo 🙄 zawsze myślałam że zęby to koło 5 miesiąca dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 22:17
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Herbatko, Aniu jak dzisiejsze samopoczucie?
Kicku, ciesze się że z oczkami Aleksa wszystko wporządku. Dobrze, że wysłałaś męża, ja po ostatniej wizycie USG kręgosłupa też będe wysyłać męża na następne wizyty, straszne było słuchać jak dziecko tak płacze a Ty musisz je jeszcze trzymać i nie możesz pomóc
KarolinaMaria mieliście już to USG?
Lalia, poradziłaś ostatnio aby męczyć dziecko na noc i wtedy idzie szybciej spać i fakt, zaczyna to u nas działać. Myślałam, że wcześniej ją troche aktywizowałam przed.snem, ale teraz to ma ostre treningi na macie, leżenie na brzuszku, kulanki, następnie kąpiel, karmienie i sen który udaje się wcześniej wywołać niż o 23 😊 zatem dziękuję za rady, potrzeba było bardziej zmęczyc pannice.
Suzi co u Ciebie?Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Anetko-milo,że pytasz. Moje samopoczucie bardzo dobre. Myślę pozytywnie, wiadomo jakis lekki niepokój jest ale jest to w granicach normy 😁 ale ogólnie mam jakiś taki wewnętrzny spokój.
Dziś waga pokazała mi 50kg 🙈🙈czyli jestem na plusie 4kg. Ciekawa jestem jak będzie dalej, bo chyba teraz powinno zacząć się największe przybieranie na wadze?
Przyszło nam także łóżeczko. Zdecydowaliśmy się na Chicco next to me dream. Fajnie buja bo już sprawdzaliśmy 😁😁 a czy będziemy korzystać z tej funkcji,to się okaże.Lalia lubi tę wiadomość