Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka, ja piorę na 40 stopni. Za pierwszym razem jeszcze prasowalam, teraz mi się nie chce 🤭 mamy suszarkę bębnową więc prosto z suszarki lecą ubranka do komody. Ja bym nie prała na 60 stopni, uważam że pranie w takiej wysokiej temperaturze może szybko niszczyć ubrania. A żelazko i tak wybije wszystkie zarazki.
Kiniusia, genialne zdjęcie!
U nas dzisiaj była położna, moja Igusia waży 4750 - kawał kobitki 🥰😂 Poza tym udało mi się zamówić ostatecznie catering na chrzest, załatwiłam też fotografa i znalazłam jej opaskę. Byliśmy pół dnia u teściów (a mieliśmy jechać na chwilę 😅), wpadliśmy też na chwilkę do dziadków męża, fajnie było spędzić czas poza domem 👍
Za tydzień mam wizytę kontrolną u ginekologa i już się cykam, po pobycie w szpitalu mam awersję do służby zdrowia 🙈kar_oliv, Lalia, Zulugula, Ounai, dmg111, Nowastaraczka, Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Kiniusia super fota! A Stasiu jest taki slodziak , że nie mogę się napatrzeć na niego 😀
Nie moge się doczekać naszych kąpieli!
Stasiu natchnal mnie na pytanie kiedy Wasze dzieciaczki zaczęły trzymać tak głowę? Już bym chciala, żeby nie latała 😀
Kiniusia, aż mi przypomniałaś, że dawno nie kapałam się z dziećmiAj mogliby już te baseny otworzyć wreszcie.
Do chrzcin 2 dni. Od 16:30 teściowa na pokładzie. Marta wyje jak ja widzi (mądra dziewczynka 😂).
Ania81 przetrwałas kolejny dzień. Jeszcze 8 💪
Tajka ja w 40°C pioręLalia, Zulugula, Nowastaraczka, kiniusia270, Ania81 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Moje dziecko nie jadło od 19:30 do 1:20.... zasnęliśmy a ja zapomniałam nastawić budzik bo miała być krótka drzemka....
Po usg wszystko jest ok, mąż sam z nią był i mówił, że płakała dopiero jak główkę badali ale musieliśmy sprawdzić bo pewnie część z Was pamięta, że na usg 2 trymestru wyszły nam sploty naczyniówkowe - teraz nie ma po nich śladu 😊Lalia, Zulugula, Ounai, Inga28, Wik89, Ania81, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Mlody wylądowal u nas w łóżku, bo coś z kupka problem był. W każdym razie mam dla siebie jakies 10cm łóżka 🤪🤪🤪
Ulozylam się tak, że głowę mam przy jego brzuchu, a reszta ciała skręca poniżej w poprzek łóżka i nogi mam na mężu. Człowiek guma by się nie powstydzil !Lalia, kar_oliv, Ounai, Annia, dmg111, Nowastaraczka, kiniusia270, Wik89, Ania81, Suszarka, Julik lubią tę wiadomość
💙
💗 -
U nas znowu stosunkowo ciężka noc w trakcie. Nie wiem czemu nie jestem w stanie ostatnio zasnąć w dzień.
Kinusia piękne zdjęcie! Mój jak mi zrobi zdjęcie to wyglądam na nim zawsze jak stara, brzydka, gruba baba.🙄 Muszę się umówić chyba na jakąś sesje z Mikołajem, żeby mieć ładne zdjęcia z dzieckiem.Wik89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Nie mogła się u siebie wyspowiadać?
Twoja teściowa to naprawdę hit. :p
W dodatku boli mnie dalej brodawka sutkowa i nie wiem czemu. Już zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakaś grzybica, ale chyba wtedy obydwie byłyby chore. I w ogóle nie śpię od 5:30 przez tą moją teściowa, bo Marta mi się co chwilę budzi odkąd się tak tłukła. Niby ona się starała być cicho, ale tu niechcący trzasnęła drzwiami, to spuściła wodę w toalecie albo zaświeciła sobie światło.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:No właśnie już mąż jej wczoraj powiedział, że on tego nie ogarnia, że on pracując zawodowo i mając dwójkę małych dzieci potrafił znaleźć czas na spowiedź a ona siedząc w domu na emeryturze nie. Próbowała nam tłumaczyć, że nie spowiadali wczoraj 🤦♀️ taaa jasne, w 99% parafii spowiadają przed każdą mszą św.
W dodatku boli mnie dalej brodawka sutkowa i nie wiem czemu. Już zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakaś grzybica, ale chyba wtedy obydwie byłyby chore. I w ogóle nie śpię od 5:30 przez tą moją teściowa, bo Marta mi się co chwilę budzi odkąd się tak tłukła. Niby ona się starała być cicho, ale tu niechcący trzasnęła drzwiami, to spuściła wodę w toalecie albo zaświeciła sobie światło.
Co do brodawki to nie mam pojęcia, może CDL pomoże?
U Was też tak wieje? Co za koszmarna pogoda.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wczoraj miałam stresy cały dzień bo nie czułam komletnie młodego calutki dzień. Nic nie pomagało slodycze, leżenie.... na szczęście wieczorem się rozszalał więc pewnie było całodniowe spanie.
Szykuje się już psychocznie na sobotnią krzywą. Fuj.
Poza tym był u nas wczoraj geodeta. Wytoczył działkę teraz będzie projekt domu nanosił więc po mału do przoduAnia81, Ounai lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:U Was też tak wieje? Co za koszmarna pogoda.
Sąsiedzi wyżej mają jakąś badziewną starą osłonę na balkonie ( wynajmują) i jak jest właśnie tak jak dziś, strasznie to stuka o balustradę 🤦 wkurzające to, nie wiem czy im to nie przeszkadza czy jak. Starszą mi to nawet obudziło 😒
My dziś mamy szczepienie, chciałam spacer wózkiem zrobić, no ale przy takiej pogodzie nie ma opcji. Mąż nas autem podrzuci, choć do przychodni mam może z 5 min. drogi z buta.
Ounai współczuję znów teściowej na głowie. Nie myślałaś żeby jej zrobić lokum w piwnicy na te kilka dni? 😜Lalia, Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Za nami też ciężka noc 😵 od 6 Olek jęczał i się kręcił, bolał go brzuszek, więc i próbowałam karmić i masować i głaskać, w końcu położyłam go sobie na brzuchu i zasnął ale ja jestem zombie 😵
Dobrze, że mąż dzisiaj w domu to mi pomoże, na obiad ogarniam łazanki żeby samo się robiło, na 13:30 jedziemy do pediatry na patronaż, jak wrócimy to mam nadzieję że Oluś zrobi sobie solidną drzemkę a ja razem z nim 🥴
Ounai, Twoja teściowa to kobieta która by mogła być gwiazdą tragikomedii 🤦 zresztą Anetki z tego co pamiętam też 🤭
Zulu, no to niezła gimnastyczka z Ciebie, Twoi chłopcy Cię zdominowali w łóżku 😅 ale ja to doskonale znam, bo kiedyś karmiłam Olka tym cycem, że leżał na środku łóżku pomiędzy mną a mężem, po karmieniu tak się rozłożył, że mój tyłek wystawał do dostawki 🤣🤣🤣Zulugula, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Jednorożec, to Cię synek nastraszył! Grunt, że dał czadu na wieczór 🥰
Calanthe powodzenia na szczepieniu 👍a lokum w piwnicy to hit 🤣🤣🤣calanthe lubi tę wiadomość
-
Lalia, wspolczuje brzuszkowych problemow Olka, to juz wkrotce minie, zobaczysz! Natomiast koj synek to od dluzszego czasu wstaje codziennie okolo 6 😅 i zaczyna dzien :p
Zulu, dobry opis, wyobrazilam to sobie 😀
Irysko, tak, widzę poprawę! Konsekwentnie cwiczymy na brzuskzu i jest juz lepiej!Zulugula, Lalia, Iryska, Julik lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Jednorożcu super, że już macie geodetę na działce. My wciąż jesteśmy na etapie szukania odpowiedniej działki. Założyliśmy sobie jednak, że w tym roku musimy kupić.
Qunai tej Twojej teściowej to można tylko współczuć. Bądź dzielna, do chrzcin niedaleko, a potem wróci do siebie.
Calanthe sąsiedzi nade mną od czerwca ciągną remont. Raz, że gość co dwa-trzy dni odpala wiertarkę albo młotek po 21:00. Zawsze się zastanawiam ile można ciągnąć remont oraz ile właściwie potrzeba dziur w mieszkaniu... Dwa, że od czasu tego remontu słyszymy ich niestety znacznie wyraźniej. Praktycznie codziennie między 6:00-8:00 gość idzie do łazienki i strasznie, ale to strasznie głośno charczy i chrząka. Potrafi nas to wybudzić. Okropny dźwięk.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ounai współczuję Ci już pobytu teściowej 🙈 ale myślę że jesteś silna babeczka i jakoś zniesiesz jej obecność 😁😘
Co do grzeczności moich dzieci, nie mam pojęcia dlaczego każdy taki jest. Ale to tyczy się tylko okresu niemowlęcego 😅 zeby nie bylo starsi czasem dają popalić i potrafia wytracic z równowagi 🤪
Zulu pomysl jak do nas do łóżka z rana przychodzą wszyscy chlopcy 😅 i jak wtedy ja leze 🤣 mysle czasem czy nie przenieść się na podłogę 😋
Lalia współczuję nocki, ale mam nadzieje ze uda Ci się odespać to w ciągu dnia 😊
Kiniusia piekna fotka, rewelacja 😊
U nas noc spokojna, maly budzil sie co 4 godz, takze jestem jak nowonarodzona. Dzis przychodzi 5 raz polozna, zważymy małego. Takze zostanie nam jeszcze jedna wizyta. Bo mamy w sumie ich 6.
Dziewczyny czy to normalne ze maly spi mi jeszcze po 20h w ciągu doby? On w ciągu dnia tylko je i spi. Ma tylko z 2-3 godz gdzie sobie poleży i czuwa. Lekarz mowi ze to ok, bo skorygowany wiek ma 39tydzien ciazy. Ale niewiem sama.Zulugula, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai wrote:Hahaha to jakiś koszmar musiał być 😂
Najpierw widziałam Twoja relację zdjęciową z Gdańska a potem przyszłaś do mnie do pracy, miałaś blond włosy do ramion 😁😁 A ja do Ciebie "Cześć Ounai" a Ty taka zszokowana kto ja jestem i mówię - to ja, kar oliv 😂😂😂😂😂Zulugula, Lalia, Inaa89, kiniusia270, Ania81, Julik, calanthe, kic83 lubią tę wiadomość