Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Niereanimuj wrote:Hej!😘
Kota wokalizuje w nocy bo zapewne nie jest wybawiona za dnia ☺️ Wymęcz ja trochę za dnia a zobaczysz ogromna różnice 😁 Ważne aby zachować ciąg łowiecki u kotełka i wtedy będzie super 😽
Zabawę ma kilka godzin dziennie, moje dzieciaki ją ganiają, a ona ich 😅
Także właśnie chyba nie to jest przyczyną.. Bo zaczęło się to kilka dni temu, a mamy ją od roku więc wydaje mi się, że coś innego musi jej "dokuczać"
Wczoraj po którejś już nocce nieprzespanej zastanawiałam się czy ktoś już wymyślił kaganiec dla kotów 🤣🤣🤣dmg111 lubi tę wiadomość
-
Anetka powiem Ci, że też przeszło mi przez myśl żeby zachować się mało wychowawczo tak jak Ty 😅
Ta nocka była lepsza, bo tylko z 5 min miauczała, ale poprzednie to dramat, mój D wstawał kilka razy i za 5 już chyba razem myślałam, że się załamie, ale kotka łaskawie przestała i poszła spać 🤣
Aporpo spania, ja nie pozwalam żeby zwierzęta spały w łóżku moim czy dzieci.
Wiaodmo, że od zawsze próbuje wbijać do nas lub do chłopców, czasami jej się to udaje, ale w 90% śpi na kanapie w salonie lub w pokoju gościnnym..
-
Siedzę na krzywej jeszcze chwila ostatni pomiar i mogę iść do domu, potem zakupy, placek jakiś sobie upiekę sprzatanie i może jak będzie mi się chciało włoże do prania piersze ubranka dla Jasia
-
Hej dziewczyny wczoraj wyszłam do domu wszystko sie uciszyło.
Ale dostałam ponowne skierowanie na oddział 10 lutego i w skierwaniu posze że wstawić sie oddział taki i taki - do porodu. Na obchodzie lekarze coś gadali miedzy sobą o pre Indukcji myślicie że jak juz pójdę to na wywołanie jak mam tak w skierowaniu że do porodu?
mam tam. Naosiane jeszcze rozpoznana cukrzyca.
Bardzo chciałabym żeby się samo zaczęłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2021, 10:51
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Ulaa wrote:Anetka powiem Ci, że też przeszło mi przez myśl żeby zachować się mało wychowawczo tak jak Ty 😅
Ta nocka była lepsza, bo tylko z 5 min miauczała, ale poprzednie to dramat, mój D wstawał kilka razy i za 5 już chyba razem myślałam, że się załamie, ale kotka łaskawie przestała i poszła spać 🤣
Aporpo spania, ja nie pozwalam żeby zwierzęta spały w łóżku moim czy dzieci.
Wiaodmo, że od zawsze próbuje wbijać do nas lub do chłopców, czasami jej się to udaje, ale w 90% śpi na kanapie w salonie lub w pokoju gościnnym..
A może coś jej dolega ? Koty właśnie w taki nietypowy sposób próbują pokazać,że coś im jest i coś je boli.
-
ZielonaHerbata wrote:A może coś jej dolega ? Koty właśnie w taki nietypowy sposób próbują pokazać,że coś im jest i coś je boli.
Nie mam pojęcia.. 😟
Apetyt ma bardzo dobry jak zawsze, zachowanie w ciągu dnia takie samo, tylko to miauczenie w nocy.
We wtorek mój D ma wolne to powiem mu żeby pojechał do weta na kontrolęZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Ounai, przetrwaj ten dzień w spokoju 😘
-
Widzę, że nocno-poranna metoda pt"udaję że Cię nie widzę" popularna 😘 .Jak Julek był jeszcze takim bobaskiem (tak gdzieś do 6 msca) to czasem nawet zadziałało; odkąd juz jest bardziej kumający (a odkąd chodzi to juz w ogóle) niestety metoda ignorancji matki działa na niego jak płachta na byka 🤣😁 Rano wkladam mu zabawki do łóżeczka, ale kupuję sobie tym maks 10 minut spokoju 🤦♀️ No ale dobre i to.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Qunai udanych chrzcin
Jednorożec to teraz trzymam kciuki za dobre wyniki krzywej. Ja ostatnio robię sobie słodkości z niskim indeksem. Pełnoziarniste gofry, mus czekoladowy z owocami. Wczoraj piekłam ciasteczka digestive z mąki orkiszowej pełnoziarnistej i ksylitolem zamiast cukru. Smarowałam potem deserową czekoladą. W sam raz do kawki.
Wybieramy się zaraz do Askota, mają dzisiaj w stacjonarnych sklepach zniżki do 20%. Wypożyczę sobie adapter do pasów na te trzy miesiące i może kupimy już fotelik. Zerknę sobie też na dostawki.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Cześć dziewczyny , rzadko zaglądam jakoś ciężko mi się zorganizować z dwójka dzieci ale co jakiś czas przeczytam stronę dwie w wolnym czasie
U nas lepiej choć nadal mieszkam u swoich rodziców bo po tym baby bluesie nie czułam się jeszcze gotowa wrocic do domu gdzie będę całe dnie zupełnie sama z dziećmi .. No ale wiadomo ze niedługo musze .. myśle ze za jakiś tydzień sie przeniesiemy do siebie
Moja kruszynka wazy dziś 3,4 kg a ważyła 3 kg przy urodzeniu wiec wydaje mi się ze słabo przybieramy .. mamy 3,5 tyg .. musze umówić się znów do pediatry .. zjada 90 ml co 3-4 h i wcale nie chce zwiększyć tych porcji już z 10 dni tyle je i nie chce jeść więcej
Nocki u nas to jedzonko tak jak mała sama się wybudza czyli Ok 22-23 później 3 i już 7 rano .. ale każde karmienie to Ok 40 min bo zjada chętnie 50 ml a pozostałe 40 musze jej wmuszac
Moja wymodlona , wymarzona córeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2021, 14:56
Ladyo, Lalia, Niereanimuj , Zulugula, dmg111, kar_oliv, Ania81, Sylwucha, Nowastaraczka, KarolinaMaria, kiniusia270, emdar, Wik89, Annia lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ulaa wrote:Zabawę ma kilka godzin dziennie, moje dzieciaki ją ganiają, a ona ich 😅
Także właśnie chyba nie to jest przyczyną.. Bo zaczęło się to kilka dni temu, a mamy ją od roku więc wydaje mi się, że coś innego musi jej "dokuczać"
Wczoraj po którejś już nocce nieprzespanej zastanawiałam się czy ktoś już wymyślił kaganiec dla kotów 🤣🤣🤣
Nie zawsze taka zabawa jest wystarczająca, trzeba zachować ciag łowiecki poczytaj sobie o tym ☺️ A czy jak ona wokalizuje to odzywacie się do niej, reagujecie na to? No jak tak to trzeba przestać, czasami koty tak chcą zwrócić na siebie uwagę 😆 W najgorszym wypadku może coś jej dolegać😞 A jak ja odżywiacie bo to tez może mieć wpływ? A no i jak nie pozwalasz jej z Wami spać to może tez być objaw buntu 😅 Dużo czynników może na to wpłynąć niestety... Ja to znam swojego kota od podszewki to jak jej odwala to wiem dlaczego 🤣🤣🤣Ulaa lubi tę wiadomość
-
Anetka, cieszę się bardzo, że udało się przestawić Polcie na wcześniejszą godzinę!😊
My baaardzo pilnujemy, żeby podczas popołudniowej drzemki Olek nie spał dłużej niż do 19-19:30, a jeśli się nie obudzi do tej godziny to budzimy go na chama 😅 dzięki temu idzie spać między 21 a 22 👌
Dziewczyny, wiem, że się trąbi, że nie ma diety matki karmiącej, ale nie wiem czy to zabieg okoliczności czy ja jednak coś w tej diecie jest, ale przez ostatnie dwa dni miałam na obiad łazanki z kapustą kiszoną i przez ostatnie dwa dni Olek ma rano taki problem z bączkami, że masakra.. myślicie, że to mogło być to?? -
Suzi, cudna córcia 🥰
Ounai, udanej i SPOKOJNEJ imprezy 😘😘😘suzi1994 lubi tę wiadomość
-
Niereanimuj wrote:Nie zawsze taka zabawa jest wystarczająca, trzeba zachować ciag łowiecki poczytaj sobie o tym ☺️ A czy jak ona wokalizuje to odzywacie się do niej, reagujecie na to? No jak tak to trzeba przestać, czasami koty tak chcą zwrócić na siebie uwagę 😆 W najgorszym wypadku może coś jej dolegać😞 A jak ja odżywiacie bo to tez może mieć wpływ? A no i jak nie pozwalasz jej z Wami spać to może tez być objaw buntu 😅 Dużo czynników może na to wpłynąć niestety... Ja to znam swojego kota od podszewki to jak jej odwala to wiem dlaczego 🤣🤣🤣
Nigdy nie spała z nami w łóżku, bo na to nie pozwalam. Nie lubię zwierząt w łóżku, uważam to za niehigieniczne 🙊 do sypialni ma wstęp tak jak do tej pory, ale wtedy układa się np na pufce czy na dywaniku.
No czy reagujemy? I owszem, bo spać się nie da. Mój D wstawał do niej i sprawdzał czy wszystko ok, czy ma wodę i jakieś jedzonko w misce, ewentualnie czy ma czystą kuwetę.. I potem kładł się z powrotem. A ona pomiaukiwała dalej, aż po jakiejś godzinie przestała i poszła spać.
Karmę ma specjalną dla kotów po sterylizacji i to od kilku miesięcy się nie zmienia, dostaje trochę suchej na przekąski i mokrą, którą zawsze je ze smakiem i tutaj z tym problemu nie ma.
Wydaje mi się, że może jej się nudzi, ale kurcze dopiero teraz zaczęło, a do tej pory wszytko było ok, to mnie dziwi..
No nic, we wtorek pojedzie do weta i sprawdzimy czy to miauczenie nie ma związku z chorobą jakąś, jeśli wszystko okaże się ok to ja już rozkładam ręce, serio.. -
Karenira wrote:Qunai udanych chrzcin
Jednorożec to teraz trzymam kciuki za dobre wyniki krzywej. Ja ostatnio robię sobie słodkości z niskim indeksem. Pełnoziarniste gofry, mus czekoladowy z owocami. Wczoraj piekłam ciasteczka digestive z mąki orkiszowej pełnoziarnistej i ksylitolem zamiast cukru. Smarowałam potem deserową czekoladą. W sam raz do kawki.
Wybieramy się zaraz do Askota, mają dzisiaj w stacjonarnych sklepach zniżki do 20%. Wypożyczę sobie adapter do pasów na te trzy miesiące i może kupimy już fotelik. Zerknę sobie też na dostawki.