Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Znalazłam opaskę. Nie wierzyłam mężowi i jeszcze raz przejrzałam śmieci 😂
Ania81, Wik89, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Julik
Ale przystojniak, jak ładnie ubrany 😚
A kołyska mega, jaki kolor!
Nowastaraczka
Leoś już taki duży chłopczyk, jak ten czas leci.
Jaka elegancka koszula i dżinsy, no no 😍kic83 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Mój mąż kiedyś odruchowo wyrzucił rodową solniczkę mojej mamy do śmieci. To było jeszcze jak mieszkaliśmy u moich rodziców. Nie chcąc podpaść poszedł przekopywać worki że śmieciami w kuble i odnalazł. 🤣
Z nexta, fajne bo mięciutkie ❤Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny super przystojniaki z waszych synkow. ❤️❤️❤️
Ounia dobrze, ze chrzest sie udal🤩 i opaska sie odnalazla😁.
Annia ja bym na twoim miejscu nie laczyla meningokow z innymi szczepionkami. Moj najstarszy takie polaczenie bardzo ciezko przeszedl, oprocz goraczki dostal okropnej wysypki, zero apetytu. Nawet jak z tego wyszedl (nie obeszlo sie bez lekarstw),przez jakis czas byl taki troche apatyczny. Nie jestem jedna mama, ktora zaobserwowala to u dziecka po polaczeniu tej szczepionki z innymi.
Nowastaraczka, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZostaly mi tylko 3 wklucia heparyny do indukcji💪💪💪😁😁😁😁😂😂😂.
To moj sposob odliczania, niecierpie tych zastrzykow.
Kazdy dzien mam zaplanowany, by szybciej plynal.
Mimo bardzo ciezkich nocy damy rade.Wik89, emdar, Lalia, Nowastaraczka, kar_oliv, Ounai, Annia lubią tę wiadomość
-
Napisałam post i usunęłam 🥴
Annia, mam nadzieję że samo wyjście i fryzura wynagrodzą Ci pogodę 😘
Nowastaraczka, dopiero pisalysmy na IG o Twoim porodzie a tu już Leo ma 3 miesiące 😳 fantastyczna koszula 😎
Julik, przepiękny mały przystojniak 🥰 a kołyska rewelacja!!
Ounai, cieszę się że opaska się jednak znalazła 👍 Tymek to niezły ananas 😅
Dziewczyny, współczuję ciężkich nocy, wiem jak fatalnie potrafią zepsuć samopoczucie na kolejny dzień 😔 mam nadzieję, że odpoczniecie w dzień lub kolejna noc będzie dla Was łaskawa 😘
Co do meningo, nam pediatra mówiła, że jeśli zdecydujemy się na 6w1 to meningo zrobimy chyba w 6 miesiącu, bo wtedy przy tej opcji nie ma innych szczepionek (przy sanepidowskich czy 5w1 w tym okresie jest chyba wzwB). Powiedziała, że warto zrobić meningo osobno, bo nie ukrywa, że to bolesna szczepionka (sama się szczepila) i że nawet profilaktycznie przez pierwszą dobę podaje się co 6h paracetamol.
U nas nocka średnia, ale nie przez Olka, tylko nasze łóżko 🤦 mąż wieczorem siadał i wyłamał listwę podtrzymującą spód, tak że połowa materaca wpadła do środka, więc spaliśmy dzisiaj na narożniku w salonie 🙈 mąż się nie wyspał, bo twierdził że było mu nie wygodnie (a spał na tej lepszej części), ja się nie wyspałam bo po karmieniu o 3 mąż powiedział żebym zostawiła Olka z nami w łóżku i tym sposobem utknęłam na środku pomiędzy moimi chłopakami, którzy rozłożyli się krzyżem, z czego jeden chrapał a drugi jęczał 😵 dzień zaczęliśmy o 7, mąż pojechał do pracy, a Olek zaczął problemy z brzuszkiem, tu już złotym środkiem jest suszarka 👌po godzinie zrobił kupę po pachy, że nie wiedziałam jak go wziąć żeby umyć 🤣 od rana robi turbo drzemki, spał dwa razy po 20 min i milion razy po 3 min 🤨 między czasie robiąc kolejną turbo kupe ale zdążyłam go przebrać zanim wypłynęła 💪 teraz coś mi przysnął, ale nie wiem na jak długo, więc lecę podgrzać sobie obiad, jak dobrze, że mam zrobiony 🙏 a wczoraj był u nas mój 3, 5 letni chrześniak który jest zakochany w swoim bracie ciotecznym 😍 chciał go trzymać na rękach, uczyć jeść i liczyć po angielsku, spać z nim w łóżeczku i nie chciał wracać do domu 😊 nie mogę się doczekać kiedy Olek będzie takim starszym bratem 🤭 u nas zima na całego i nie wiem czy nie będę musiała odwołać mojej jutrzejszej wizyty u fizjoterapeuty, bo sama trochę boję się jechać (miejscowość obok, nigdy tam nie byłam), a w taką pogodę nie chcę ciągnąć męża z Olkiem ze sobą chyba 😕 no przemyśle to jeszcze 🤔
A tu coś dla fanek szelek i ogrodniczek, mój mały krasnal 😂
Zulugula, kiniusia270, Nowastaraczka, kar_oliv, kic83, Ania81, Wik89, Ounai, KarolinaMaria, Suszarka, dmg111, Ladyo, Julik, Annia, doomi03, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki 😍
U nas dziś 4 miesiące 😎
Pozdrawiamy Was śnieżnie ❄
.
.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 13:58
Lalia, Zulugula, kiniusia270, Nowastaraczka, kar_oliv, suzi1994, kic83, Ania81, Wik89, Ounai, KarolinaMaria, Suszarka, dmg111, Ladyo, Karenira, Julik, Enigvaa, emdar, Annia, Tajka, doomi03, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Sylwia 😍😍😍😍
Jakie baletnice!!!🥰🥰🥰🥰
Nie mogę się napatrzeć 🤩🤩🤩🤩
Przepiękne masz córeczki 🌹🌹🌹🌹Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Sylwia 😍😍😍😍
Jakie baletnice!!!🥰🥰🥰🥰
Nie mogę się napatrzeć 🤩🤩🤩🤩
Przepiękne masz córeczki 🌹🌹🌹🌹
Dziewczyny są mega różne. Lenka, to leniuszek, a Oliwia żywioł 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 13:50
Lalia lubi tę wiadomość
-
Sylwia
śliczne dziewczyny, jakie one są już duże! A jakie różne!!!
Piękności 😍Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Laila
Dla mnie jak dla Emdar żadna noc nie jest łaskawa 😂😂😂 ale myślę pozytywnie, jeszcze z okna nie chce się zrzucić 😁
Olek słodki w szeleczkach do schrupania!Lalia, emdar lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny, które są przed porodem jeszcze... Jeśli rozważacie zakup laktatora, a nie macie pewności, czy wam się przyda, to chcę poinformować, że w sklepie wróżki Cycuszki jest zwrot do 60 dni od zakupu. Czyli można zakupić tuż przed porodem, by mieć na wszelki wypadek i jeśli okaże się, że nie ma potrzeby go kupić, to w nienaruszonym stanie można go zwrócić.
Osobiście mam Medelę Swing Maxi.. jest ok. Nie mam porównania z innymi laktatorami, ale teraz bym raczej kupiła coś tańszego. Podobno jest awaryjny. -
Sylwia, przeurocze są twoje dziewczynki. 😍
My też już po chrzcinach. 😉 Wszystko się udało. Olek był grzeczny przez całą mszę, ani razu nie zakwilil, nawet przy polewaniu wodą. Zdjęcia będziemy mieli pod koniec tygodnia, a nie przyszło mi do głowy zrobić kilka telefonem. Tylko nie mogę sobie darować, że ksiądz dostał o stówę za dużo, bo mi się dwie setki skleiły 🤣🤣🤣
Jutro rano zadzwonię umówić Olka na szczepienie. Myślę że katar nie jest przeszkodą.Sylwucha, dmg111, Nowastaraczka, kar_oliv, emdar, Annia, Zulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Sylwia
śliczne dziewczyny, jakie one są już duże! A jakie różne!!!
Piękności 😍
Rosną jak na drożdżach. Już noszą 68.Oliwka Jest drobniejsza, ale to jest mały szogun. Najchętniej już by pewnie latała 😉 Lenusia, to spioszek i głodomorek. Zawsze tą flaszkę na dobę jest do przodu 😉 W Oliwke trzeba wciskać.
Kicku, kiedyś pisałaś, że Aleks już fajnie spał. Znów się tak budzi? To z głodu? -
Annia wrote:Mój mąż kiedyś odruchowo wyrzucił rodową solniczkę mojej mamy do śmieci. To było jeszcze jak mieszkaliśmy u moich rodziców. Nie chcąc podpaść poszedł przekopywać worki że śmieciami w kuble i odnalazł. 🤣
-
edyciak. wrote:Sylwia, przeurocze są twoje dziewczynki. 😍
My też już po chrzcinach. 😉 Wszystko się udało. Olek był grzeczny przez całą mszę, ani razu nie zakwilil, nawet przy polewaniu wodą. Zdjęcia będziemy mieli pod koniec tygodnia, a nie przyszło mi do głowy zrobić kilka telefonem. Tylko nie mogę sobie darować, że ksiądz dostał o stówę za dużo, bo mi się dwie setki skleiły 🤣🤣🤣
Jutro rano zadzwonię umówić Olka na szczepienie. Myślę że katar nie jest przeszkodą.
Ale myślicie ze 200zl jest ok?
Sylwia, I love your twins 😍😍😍😍 ślicznotki dwie ❤️
Lalia, uwielbiam te szelki Olka
Ania, już coraz bliżej!Lalia, Sylwucha, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dzięki Kochana 😘
Rosną jak na drożdżach. Już noszą 68.Oliwka Jest drobniejsza, ale to jest mały szogun. Najchętniej już by pewnie latała 😉 Lenusia, to spioszek i głodomorek. Zawsze tą flaszkę na dobę jest do przodu 😉 W Oliwke trzeba wciskać.
Kicku, kiedyś pisałaś, że Aleks już fajnie spał. Znów się tak budzi? To z głodu?
Pewnie jak to każdy facet chce się cały czas cieszyć cyckami 😂😂 a poważnie to nie wiem o co mu chodzi 🤷🤦
Czasem wystarczy go podnieść i przytulić, a w większości przypadków daje cycka i zasypia.
Ale masz fajnie, że one takie różne są, nie tylko z wyglądu, ale i z charakteru, cudne są 😍Nowastaraczka, Sylwucha, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność