Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai my daliśmy 200, moim zdaniem to aż nadto 👍
Lalia, lepiej przełóż wizytę na inne termin, pogoda jest straszna, lepiej nie ryzykować.
Moja Iga zasnęła na nocny sen dopiero przed 2 w nocy, od 6 co chwilę chciała pierś. Jestem jak zombie 🤦 przed 14 znowu akcja "brak mleka w piersiach", zjadła 110ml mm i niedługo potem padła. Teraz znów ją lulam na rękach bo się wybudza jakaś niespokojna 🤷 ale udało mi się zjeść zupę, wyjąć pranie z suszarki i nastawić sobie kompot z jabłek. Pojutrze mamy kolejne ważenie, mam nadzieję że dobrze przybiera ✊Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja mam jutro wizytę jak zwykle zaczynam mieć stres, na pewno wjedzie mi żelazo bo wyniki raczej średnie.
Dzisiaj miałam zachciankę na pierogi z serem więc sobie trochę zrobiłam.Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Annia, super dżinsy po 20zl są w Auchan, kupowałam Marcie. Mięciutkie jak dresy, fajna gumka i ładnie uszyte.
Uwaga, Marta zaczęła pełzać do tyłu. Mata już nie jest wystarczająca. Trzeba zacząć myć podłogi 😂kiniusia270, Wik89, Ania81, kar_oliv, Annia, Suszarka, dmg111, Sylwucha, Zulugula, Gagatka, Lalia, kic83, Nowastaraczka, Enigvaa, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Ja mam jutro wizytę jak zwykle zaczynam mieć stres, na pewno wjedzie mi żelazo bo wyniki raczej średnie.
Dzisiaj miałam zachciankę na pierogi z serem więc sobie trochę zrobiłam.
Ja biorę feroplex. W sumie nie podbija mi jakoś mocno ale chociaż nie jest już poniżej, tylko cały czas utrzymuje się w dolnej granicy. -
ZielonaHerbata wrote:Ja biorę feroplex. W sumie nie podbija mi jakoś mocno ale chociaż nie jest już poniżej, tylko cały czas utrzymuje się w dolnej granicy.
A powiedz jak się Ty czujesz?Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnySylwia ja sie zakochalam w twoich blizniaczkach, sa cudowne❤️❤️❤️.
Laila Olus to taki slodziak ❤️❤️❤️❤️.
Herbatko podlaczam sie pod pytanie Jednorozeca, jak sie czujesz??? Czy skurcze sie uspokoily??
U mnie czesc dzisiejszych planow spelzla na panewce😂😂😂,ale sie tym nie przejmuje.
Dzis obiad na szybko, piekarnik ryba do srodka i zrobione 😂😂😂.
Obiecalam sobie, ze bede sie troche lenic przez te ostatnie dnie. Pozniej bedzie juz roznie, ale czasu pewnie nie bede miala za duzo.Ounai, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
U nas fizjo zaleciła parę ćwiczeń bo młoda ma tendencję do wyginania dupki na boki i głowę w jedną stronę zwraca bardziej (tak czułam, że nie jest to normalne dobrze, że ktoś na to spojrzał fachowym okiem). Po tych wszystkich ćwiczeniach zapadła w błogi sen i cały dzień tylko wstaje na cyca i śpi. Chyba wieczorem wprowadzę te ćwiczenia to będzie dobrze spała. A... no i pierwszy raz była u nas turbo kupa 😂 po pachy. Lalia przybijam piąteczkę 🖐
Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy za komplementy. 🙂
Annia spodenki z nexta. 🙂 Na diecie jestem od czwartku, więc nie wiem czy tak szybko działa. 🤔 Zastanawiam się czy to nie od zjedzenia czegoś jednorazowo np. czy to możliwe?
Sylwia ale dziewczynki są słodkie. ☺️
Sylwucha, Annia lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Ja już po fryzjerze. Jestem zadowolona. Całe szczęście, że mamy auto z napędem na 4 koła bo inaczej bym nie wyjechała z parkingu spod domu. Tzn. musiałabym odkopywać auto najpierw, a na to nie miałam już czasu. 😂 Umówię się na blond też do tej samej dziewczyny, ale to za miesiąc/dwa dopiero, bo powiedziała mi, że muszę na samo farbowanie mieć 3 godziny...
Nowastaraczka, a jak oceniasz rozmiarówkę Next? Większe? Mniejsze?
Ounai, dzięki, poszukam w Auchan! Bo chce jakieś dość tanie jeansy bo tylko do sesji w sumie. Umówiłam się na sesję z synem, bo mąż mi brzydkie zdjęcia robi.
Lalia, współczuję ciężkiej nocy, kiedy naprawiacie łóżko? Słodki ten twój synek w tych spodenkach.
Sylwia - one są niesamowite. Jak będzie wiosna musimy się umówić na wspólny spacer!
Ania81 - a jakie szczepionki Ci wtedy połączyli, że tak ciężko odchorował?Ania81, Sylwucha, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Skurcze niestety nadal bez zmian. Dziś wieczorem jestem umówiona na ktg do szpitala i jeśli będzie miejsce to mają mnie zostawić na obserwacji i ewentualnie podać sterydy na rozwój płuc.
Dziwne to z tymi skurczami, niewidomo od czego jest ich tak dużo i czemu są tak regularne 🤷🤷 -
nick nieaktualnyAnnie mojemu synkowi dali wszystkie standardowa (to co daja w UK) plus meningokoki.
Moj synek zawsze zywy, pelny energii stal sie jak cien siebie, lecial przez rece. Jesc czy pic nie chcial. Uderzylo go doslownie w ciagu kilku godzin.
Straszne to bylo 😢 -
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa. Bliźniaczki są fajowe. Zmieniają się bardzo. Uwielbiam to w nich 😊
Annia, koniecznie musimy się umówić! 😍Annia, Lalia, Nowastaraczka, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Annia mi z farbą zeszło ostatnio 4h + dojazdy. Marta już wyła konkretnie jak wróciłam.
Matko, padam na pysk, niech mąż wróci wreszcie
Dzieci dają Ci w kość dzisiaj?
Ania81 - ja myślałam tylko żeby połączyć drugie Bexsero też z meningokokami ale inny typ. Ale upierać się nie będę. Zareagował tak mocno na pierwszą dawkę?Jak się czujesz z odliczaniem do porodu?
Zielona - mam nadzieję że skurcze się wycisza.
Biedronko trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze!
Motylku, gdzie się podziałaś?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia ja tez synkowi w Auchan kupilam jeansy za 11ziko
Była u nas fizjo, no niestety wyrobila się bardziej jedna strona i mamy ćwiczenia na to. Nasz syn jest taki do przodu , że go w tyle brakuje🤣 chce się już obracać na boki ale nie normalnie tylko przez głowę 🙈
Ale mam dla Was ciekawostkę, żeby jednak nie używać szumisiow, a przynajmniej nie tak non stop tylko jak już naprawdę jest potrzeba. Bo są badania nowe, że to nie uspokaja tylko dziecko się wyłącza jak dziecko autystyczne, że ten szum to jednak jest za mocnym bodzcem...Annia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dzięki dziewczyny. Najpierw spróbuję dostać w Auchan a jak nie to zamówie z neta. Choć cenowo wolę wersję Auchanową. 😛 Muszę jeszcze kupić słoiczki bo w weekend startujemy z rozszerzaniem diety. Ale niech ten śnieg się trochę ubije bo parkowanie to jakaś masakra... Cały śnieg z dróg odrzucony na parkingi. 🤦🏼♀️
Zulu ciekawe to co piszesz o szumisiu. My nie mamy, ale np zauważyłam że Mikołaj lubi odgłos odkurzacza.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
My mamy królika moonie ale jakiegoś spektakularnego efektu wow nie zauważyłam. Czasem go włączam jak Iga niespokojnie śpi. Do zasypiania muszę jej "szyszać" ja albo mąż, królika i odgłos suszarki w tym temacie ignoruje 😅Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:No właśnie wiem, że to tyle trwa, liczyłam że jak mocno skróce długość to będzie wyraźnie szybciej, ale nie... A chce zrobić blond, więc muszę mieć dekoloryzacje. A na lato dorobić różowe pasemka, końcówki. Zawsze o tym marzyłam, zaszaleje sobie jak nie chodzę do pracy, a co! Na dojazd potrzebuje 15 minut w jedną stronę. Więc muszę odczekać trochę, żeby podrósł i np zjadł coś albo wypił mleko z Doidy cup bo smoczki zostały totalnie odrzucone...
Dzieci dają Ci w kość dzisiaj?
Ania81 - ja myślałam tylko żeby połączyć drugie Bexsero też z meningokokami ale inny typ. Ale upierać się nie będę. Zareagował tak mocno na pierwszą dawkę?Jak się czujesz z odliczaniem do porodu?
Zielona - mam nadzieję że skurcze się wycisza.
Biedronko trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze!
Motylku, gdzie się podziałaś?
Dziękuję dzidzia się rusza więc tu stresu nie mam bardziej te kiepskie wyniki mnie denerwują ale mam nadzieję że będę mieć coś zaradzone.
Herbatko daj znać co i jak.
Kiedy mam zadzwonić do położnej ? Jeszcze za wcześniej?Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
W końcu zrealizuje voucher na manicure i pedicure hybrydowy, który dostałam od moich dziewczyn na baby shower
Umówiłam się na Wielki Piątek 💅edyciak., Nowastaraczka, Annia, Lalia, Ounai, emdar, Zulugula, KarolinaMaria, Suszarka, dmg111, Ladyo, Tajka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność