Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja noc jak zwykle byla do bani, nie dosc ze swedza mnie te stopy i dlonie, to teraz jeszcze bol zoladka doszedl 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Oczywiscie boli tylko w nocy i to tak ze spac nie moge juz wogole 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Ewidentnie moj maly lokator robi wszystko by byc pewnym, ze bedzie ostatnim dzieckiem🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂. Wcale nie musi sie tak wysilac, bo ja juz na nim koncze produkcje😂😂😂.Ounai, emdar, Lalia lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Ania81, jeszcze 3 dni,dobrze liczę? Moj Julek nadal dzielnie walczy by zostać jedynakiem 😁
emdar, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzień dobry!
Lalia wszystkiego najlepszego Promyczku 🥳
Nadzieja, gratulacje ♥️
Motylku, dobrze Cię 'widzieć' 😘
U nas noc niczego sobie, Iga spala od 22 do 3, później od 3:40 do 5:40. Wówczas nastąpił armagedon. Zjadła z obu piersi ale było jej mało. W trakcie jedzenia z butelki zrobiła kupę. Jak zaczęłam ją przebierać to dorobiła więcej, w trakcie zakładania nowej pieluchy dołożyła jeszcze trochę plus siku więc w efekcie musiałam jej jeszcze zmienić ubrania. Dokończyła butlę, ulała (na szczęście na tetrę) i tak się rozbudziła że nie chciała spać. Po pół godzinie walki udało mi się ją uśpić, odłożyłam i poszłam do łazienki, wracam a ta oczy jak 5zł 🤦 myślałam że zabiję mojego męża bo jak się przebudzała wystarczyło ją pogłaskać po czole i by zasnęła, a ten spał w najlepsze 😤 więc się męczyłam kolejne 20 min, tylko że wtedy już zaczęła płakać ze zmęczenia 🤯 zastanawiałam się czy się jeszcze kłaść spać ale uznałam że nic lepszego nie mam do roboty. W związku z tym dopiero wstajemy 🤣SzalonaOna, Lalia, Ania81, Julik lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Emdar słodziak! Niby wyglada na grzecznego chłopca ale jednak błysk w oku ma
przesłodki!!! Kic, Irysko gratuluje nowych umiejętności! To już nie przelewki, ale te dzieciaki rosną! Aniu już ostatnie dni w dwupaku! Za chwile poznasz swoje maleństwo!
emdar, Lalia, Iryska lubią tę wiadomość
-
Emdar, świetne zdjęcie Julka 😂 kury by się przy nim najadły, ale czego się nie robi dla kawy. Zawsze mnie bawiły te memy, że matka nigdy nie pije cieplej kawy, a teraz widzę, że to samo życie 🙄😂 wiecznie mam coś niedojedzone i niedopite.
Właśnie wracamy z USG tej dziurki nad odbytem u małej. Wszystko jest ok, kręgosłup i rdzeń mają prawidłową budowę. Kamień z serca. Dobrze, że L ma jeszcze wolne, bo bałabym się jechać 20 km w taką pogodę z małą. W ogóle USG kręgosłupa dziecka ma sens tylko do 3 mż, bo potem już nic nie widać i trzeba czekać do skończonego roku, by zrobić rezonans. My wszystko ogarnęliśmy prywatnie, bo wizytę w poradni neurochirurgicznej z NFZ na CITO mamy 20 maja... Matylda będzie mieć wtedy 4 miesiące 🙄 USG nie miałoby już wtedy sensu. Naprawdę wolałabym, żeby 500+ poszło na bezkolejkową służbę zdrowia dla dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 10:48
Zulugula, Nowastaraczka, kar_oliv, emdar, Lalia, Ania81, Annia, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Emdar tragedii nie ma, kupić kurę 😅 a cudny chlopczyk jest, kto by pomyslal , że taki nocny wojownik 🤭
Ania81 jeszcze moment, momencik!!
Mój Kombinator odpadł już po godzinie aktywności naszych zabawo-ćwiczeń 🤭🤭emdar, Ania81 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Nadzieja gratulacje. Sliczny chlopak i dzielna mama. Wypoczywajcie i tulcie się 😘
Laila wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pociechy z Olusia i duuuuzo miłości 🥳🥳🥂🎂
Emdar ale Twoj Julek to sloodziak 🥰🥰
My też po fizjo, juz jest lepiej. Powiedziala ze z asymetrii robi się symetria i jest zachwycona jak Kuba robi postępy. Narazie czasami przewróci się z brzuszka na plecy ale w drugą stronę nie. Podobno ma jeszcze czas. Ale za to podkula nóżki i probuje doczołgać się do zabawek jak leży na brzuszku i zaczyna ładnie trzymać zabawki w raczkach. Oczywiście wszystkie laduja w buzi xD wagowo tez juz podskoczył do 50centyla wiec jest lepiej po zmianie mleka ale jednak pediatra kazala przejść na bebilon pepti bo ma caly czas na raczkach i brzuszku i trochę na nóżkach zmiany skórne.
Milego dnia. Dzisiaj mamy gości, dziadki Kuby przyjeżdżają porozpieszczac trochę wnuka. 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 11:02
Zulugula, Nowastaraczka, kar_oliv, calanthe, emdar, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Emdar, świetne zdjęcie Julka 😂 kury by się przy nim najadły, ale czego się nie robi dla kawy. Zawsze mnie bawiły te memy, że matka nigdy nie pije cieplej kawy, a teraz widzę, że to samo życie 🙄😂 wiecznie mam coś niedojedzone i niedopite.
Właśnie wracamy z USG tej dziurki nad odbytem u małej. Wszystko jest ok, kręgosłup i rdzeń mają prawidłową budowę. Kamień z serca. Dobrze, że L ma jeszcze wolne, bo bałabym się jechać 20 km w taką pogodę z małą. W ogóle USG kręgosłupa dziecka ma sens tylko do 3 mż, bo potem już nic nie widać i trzeba czekać do skończonego roku, by zrobić rezonans. My wszystko ogarnęliśmy prywatnie, bo wizytę w poradni neurochirurgicznej z NFZ na CITO mamy 20 maja... Matylda będzie mieć wtedy 4 miesiące 🙄 USG nie miałoby już wtedy sensu. Naprawdę wolałabym, żeby 500+ poszło na bezkolejkową służbę zdrowia dla dzieci.
Super, że wszystko dobrze, kamień z serca.
Mój mąż tez ma taką dziurkę ale wątpię żeby ktoś wtedy na to patrzyl, no ale wszystko z nim w porządkuKarolinaMaria lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Motylku a tak dzis myślałam o Tobie i Matyldzi. Miałyście juz to 2 usg bioderek czy to jeszcze nie ten czas? Bo mi te tygodnie uciekają strasznie
Bliźniaczki booooskie i jakie rozne. Tak jak na usg co było widać po noskach ^^
Jakie same przystojne chłopaki. Gdzie te maluszki. Zresztą jak patrze na mojego to zastanawiam się kiedy to było jak jeszcze siedział w brzuszku.
Emdar współczuję tych nocek bo jednak człowiek się łudzi ze bedzie lepiej (tak wszyscy mówią dookola) a tu ni widu ni slychu. Trzymam kciuki i podziwiam za postawę
Przyznaje się bez bicia moj tez chyba kradnie sen wszystkim mało śpiacym dzieciom. Wczoraj pobił swoj rekord i spał 10h bez żadnej przerwy. Poszlam późno spac i jeszcze się wyspalam. Ale to było chyba jeszcze odreagowanie po szczepieniu. Ostatnio Kuba jest jakiś marudny wieczorami, zaczęło się właśnie po szczepieniu.
Ounai tort śliczny i stol swietnie tez wyglądał. Teściowa juz chyba pojechała bo nie piszesz by dalej dbala o Twoje ciśnienie 😄
Emdar podziwiam za nastawienie i trzymam kciuki by ten wielki dzień a w sumie noc wkoncu nadeszła.
Ania81 nie wiem jak Ty dajesz rade, ja 4 dni chodziłam ze skurczami krzyżowymi i spac nie mogłam. Nagroda bedzie dla Ciebie dziecie co spi cala noc 😉
Laila pociesze, takie dni z atakami brzuszka wkoncu sie kończą. U nas juz ich nie ma, a tez były jazdy. Dzielna mama z Ciebie i z mega podejściem wiec mimo braku meza podczas gorszych chwil dasz rade za każdym razem.dzięki za pamięć
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dołączam się, od 2 pobudki co godzinę, od 5 ból brzuszka, od 6 jest już tak padnięty że nawet nie chce jeść a nie może zasnąć 😵 my z mężem zasypiamy jak drugie zajmuje się Olkiem, już nam jęki i płacz nie przeszkadzają 🥴
Ale to i tak najlepsze urodziny w moim życiu, bo ten mały bąbel jest już z nami 🥰🥰🥰🥰🥰Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulu, u nas jest jeszcze rozwidlona szpara pośladkowa, dlatego prawdopodobieństwo, że coś jest nietak było spore ;( ale to prawda, że wiele ludzi ma taki dołek i nie zawsze oznacza on wadę.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Jesteście kochane, dziękuję 😘
Super, że Aleksw, Michaś i Kubuś robią postępy 🥰🥰🥰
Emdar, Julian jest cudny 😍😍😍
Gagatko, Inaa ależ te Wasze maluszki pięknie rosną 🤩🤩🤩
Suszarka, mój mąż kiedyś obudził się w środku nocy i mówi: Olek śpi już 4,5h?! A ja mord w oczach i mówię, że to już druga pobudka a za pierwszym razem go przebierałam, karmiłam i usypialam 🥴
Mój pierdek robi już drugą turbo drzemkę więc wodę na kawę będę stawiać po raz x 🤣Suszarka, Annia, Nowastaraczka, Inaa89, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmdar Julek jest cudny, a ten blysk w oku zdradza wszytko😂😂. Tym blyskiem przypomina mi mojego mlodszego, perfekcyjne dziecko na zdjeciach lub przy gosciach, a jego prawdziwe natural wychodzi w trakcie albo z oczu da sie odczytac 😂😂😂😂😂😂.
Co do cieplej (o goracej juz nie wspomne) kawy, to z wiekiem nie zawsze jest lepiej 🥴. W momencie kiedy usiade do sniadanie i goracej herbatko, moje do tej pory super dzieci zaczynaja jakies sprzeczki (bo ja chce ta zabawka, bo ona cos tam piwiedziala, albo on cos tam powiedzial, albo bo ja chce to czy tamto) 😂😂😂😂😂🥴🥴🥴🥴🥴🥴KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzis moj 4 latek rozplakal sie okropnie, pytam sie go co sie stalo, a on bo ja tesknie za moja roslinka, ktora padla (byla jednoroczna) 😂😂. Musialam go poprzytulac, a nastepnie obiecalam, ze w tym roku posadzimy roze w ogrodzie. Dziecko sie ucieszylo, a ja moglam dokonczyc swoja juz na wpol zimna herbate😂😂😂🥴🥴🥴
Zulugula, Lalia, kar_oliv, Nowastaraczka, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość