Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolinaMaria wrote:Zulu, u nas jest jeszcze rozwidlona szpara pośladkowa, dlatego prawdopodobieństwo, że coś jest nietak było spore ;( ale to prawda, że wiele ludzi ma taki dołek i nie zawsze oznacza on wadę.
Tym bardziej ulga, że wszystko dobrze. U nas jest tak, że szpara posladkowa sięga trochę wyżej niż normalnie i też się baliśmy, że coś nie tak, ale na szczęście też wszystko w porządkuKarolinaMaria lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, ja Wam współczuję nocy... Ja funkcjonuje normalnie dzięki temu że śpię. Serio. Mam baaaardzo kochane dziecko w tym temacie...
Ounai, Annia, Nowastaraczka, Lalia, emdar, Ania81, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Nadzieja gratulacje ❤️
Lalia wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i przespanych nocy z Olkiem 🥰
Emdar ale z Julka przystojniak 😍
My już po szczepieniu, Staś płakał tylko przy wkluciach także dostał naklejki dzielnego pacjenta 😅
Teraz trochę włączyła mu się maruda ale włożyłam go do chusty i zasnął 😎 Zobaczymy jak będzie dalej 😳Lalia, emdar, Ania81 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Ech mam propozycję pracy dodatkowej na 2-3 godziny raz w tygodniu. Z jednej strony kusi mnie wyjście do ludzi, a z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że np po ciężkiej nocy mam iść do pracy teraz... Poza tym Mikołaj jest aktualnie bezbutelkowy i bezsmoczkowy... Sama nie wiem co mam zrobić. Ze strony finansowej nie potrzebujemy tych pieniędzy (tzn wiadomo więcej kasy zawsze jest fajnie, ale no mamy stabilna sytuację). Powiedziałam, że się zastanowię, ale raczej nie... Doradzcie czy dobrze zrobiłam.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ech mam propozycję pracy dodatkowej na 2-3 godziny raz w tygodniu. Z jednej strony kusi mnie wyjście do ludzi, a z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że np po ciężkiej nocy mam iść do pracy teraz... Poza tym Mikołaj jest aktualnie bezbutelkowy i bezsmoczkowy... Sama nie wiem co mam zrobić. Ze strony finansowej nie potrzebujemy tych pieniędzy (tzn wiadomo więcej kasy zawsze jest fajnie, ale no mamy stabilna sytuację). Powiedziałam, że się zastanowię, ale raczej nie... Doradzcie czy dobrze zrobiłam.
Emdar, Julek to śliczny chłopiec!emdar lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo się cieszę, że Wasze dzieciaczki robią postępy na fizjoterapii. To tylko dowód, że warto iść szybko, bo wtedy łatwo wszystko odkręcić jeszcze u maluchów.
Karolina bardzo się cieszę, że u Matyldy wszystko dobrze z tym kanałem kręgowym. A pępek już w porządku?
Ania81 już niedługo będziecie razem!Ania81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Ja bym nie brala gdyby mnie nie cisnęło finansowo. Pierwszy rok życia dziecka jest tylko raz. Wolałabym go spędzać z dzieckiem. A potrzebę wyjścia do ludzi wolę załatwić umawiając się z kimś.
Emdar, Julek to śliczny chłopiec!Właśnie potrzebowałam, żeby ktoś mi to napisał. 😘Bo czułam się trochę jak matka kwoka. Jak się radziłam mamy to jej jedyne pytanie było: a za ile? Nie co z dzieckiem itp, tylko ile kasy... 🤦🏼♀️
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Chyba mamy nie śpiących dzieci też funkcjonują normalnie bo nie mają innego wyjścia. Jedynie bardziej zmęczone są 😛
a w mamuśkach siła, co by się nie działo to dajemy radę dla naszych malych rozrabiaków ❤
Iryska, Lalia, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Dzięki.
Właśnie potrzebowałam, żeby ktoś mi to napisał. 😘Bo czułam się trochę jak matka kwoka. Jak się radziłam mamy to jej jedyne pytanie było: a za ile? Nie co z dzieckiem itp, tylko ile kasy... 🤦🏼♀️
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:I jeszcze bliźniaczki od Sylwii. 🙈
Lalia współczuję ciężkiego dnia. Ja mam wrażenie, że najczęściej dzieciom takie gorsze dni trafiają się jak same zostajemy z nimi na cały dzień. Przytulam mocno.
Annia, Nowastaraczka, Lalia, KarolinaMaria, emdar, kic83 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja , serdeczne gratulacje!!!! 😍
-
Annia wrote:Ech mam propozycję pracy dodatkowej na 2-3 godziny raz w tygodniu. Z jednej strony kusi mnie wyjście do ludzi, a z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że np po ciężkiej nocy mam iść do pracy teraz... Poza tym Mikołaj jest aktualnie bezbutelkowy i bezsmoczkowy... Sama nie wiem co mam zrobić. Ze strony finansowej nie potrzebujemy tych pieniędzy (tzn wiadomo więcej kasy zawsze jest fajnie, ale no mamy stabilna sytuację). Powiedziałam, że się zastanowię, ale raczej nie... Doradzcie czy dobrze zrobiłam.
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia, ja bym poszła pod warunkiem, że byłoby to coś ciekawego i rozwijającego. Inaczej bym odpuściła. Pępek super, wczoraj wreszcie to zanurzyliśmy w kąpieli, Matylda była przeszczęśliwa 🧖♀️🛀
Dziś mam medyczny dzień, właśnie wróciłam od urofizjo. Byłam u lekarza fizjoterapeuty, zrobił mi USG przez brzuch i dopochowowo, wyglądał i wymacał. Pochwalił mój brzuch, że wygląda super, mówił, że przez 16 lat naoglądał się brzuchów po ciąży i mój jest ekstra, brak rozejścia kresy. Ale to tyle laurki... czułam, że tam na dole coś nie gra. Pomijając, że tak jak Kar zauważyłam, że mam sporą dziurkę teraz, to się okazało, że mięśnie dna macicy są dość osłabione, głównie prawa strona, gdzie pękłam. Blizna jest ładna, nie ciągnie, ale dużo pracy przede mną. Pokazywał mi na obrazie USG co jest nie tak. Np. Zaciskałam mięsnie, a na obrazie prawie zero reakcji... Nawet po kształcie pęcherza widać, że mięśnie nie trzymają. Zaleca 10 spotkań z fizjo, a potem ćwiczenia w domu i Bożena będzie jak nowa 🙈 oczywiście się zdecydowałam, będę chodzić 2 razy w tyg, pójdę zaraz po skończonym połogu, póki mała jeszcze dużo śpi. Moja mama przeszczęśliwa, że zostanie nianią. Mam do tej poradni 10 minut piechotą.
Ps na USG wypatrzył też moje hemoroidy 😂 dały o sobie znać dopiero po ciąży. Stosuje czopki proctoglyvenol i teraz pytanie do dziewczyn z tym samym problemem. Ja nie mam już żadnych objawów, dokończę opakowanie i co dalej? Liczyć, że same znikną? Powtórzyć kurację za jakiś czas?Annia, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm