Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratulacje wynikow odchudzania 💪💪💪💪.
Gagatko co do chrapania meza. Moj jak zaczyna chrapac to najczesciej wystarczy, ze mu powiem by przestal i maz zmieniac pozycje. Ostatnio nie wazne co robie (moge go kopnac, uszczypnac, powiedziec)nic nie skutkuje🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Nie dosc, ze nie moge spac no swedza mnie stopy i dlonie, to jeszcze to. Jak mu rano mowie, to on z usmiechem na twarzy, ze musi sie wyspac bo niedlugo synek bedzie z nami i ciezko moze byc 🤦♀️🤦♀️. Ma ochote go ukatrupic.
Julik slicznego masz synka❤️.
Dzis firma sprzata dom, ustawimy dostawke i moge rodzic.
Czuje bardzo duze rozpychanie.w dole. Czuje jak synek napiera na szyjke, az mi ciezko chodzic. W nocy mialam wrazenie, ze zaraz mi cos z pomiedzy nog wypadnie🤷♀️🤷♀️🤷♀️. Dziwne uczucie. Czuje skurcze, ale niezbyt regularne sie zrobilyemdar, Julik lubią tę wiadomość
-
Martt95 wrote:Dobra poczułam się trochę wywołana 🤭😂
To może na nowo się przywitam bo mało kto mnie tu pamięta. Mama 2 letniej Alicji, poród skończył się cc przez stan przedrzucawkowy. Aktualnie 2 wyczekiwana ciaza. Problemy z cukrami juz przy staraniach. Jestem na "diecie" chociaz tez to ciężko dieta nazwać. Po prostu uważam co i ile jem. Krzywe wyszły dobrze, i jestem na samokontroli glukometrem.
Witam wszytskie mamuśki, dla wypakowanych wielkie Gratulacje, życzę Wam duzo sił i cierpliwości w te nieprzespane noce. I dla niewypakowanych by wytrwały do tego bezpiecznego końca, krótko mówiąc "nudnej" ciąży 😉
Mialam w planach odezwać się do Was jakos po 30tc i przyznam ze bałam się ze z Wami zbankrutuje na wyprawce ale widzę że i bez waszej pomocy czyszczę konto do zera. A mówili że z drugim się tak nie szaleje 😂😂Martt95, Lalia, calanthe lubią tę wiadomość
-
Julik, wlasnie u mnie podobnie, zjadł po 18, wracaliśmy wczoraj do domu pozno, ok 20 i jak zasnął w samochodzie, tak obudził sie dopiero przed 1
rozbieranie i przenoszenie do łóżeczka go nie wybudziło
Annia, Lalia, Ania81, calanthe, Zulugula, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kar_oliv kciuki zacisnięte ✊✊✊
Ania81, wielkie odliczanie zbliża się ku końcowi💥🙂Jak się czujesz psychicznie? Przygotowana?
Martt95, witaj wśród mamusiek. Będzie Ci z nami fajnie 🙂 Kciuki za nudną ciążę ✊
Inaa89, gratulacje! 60 kg🤯co za waga ekstra! Ile jeszcze chcesz schudnąć? 💪
Ounai, jaki raport rzetelny, WOW! Gratulacje z chudnięcia! 💪
U mnie dzis waga 75,2 kg( czyli łącznie mniej jakieś 4 kg w 5 tyg). Jeszcze "tylko" 6 kg do wagi sprzed ciąży, i 8 do docelowej. Póki co z dietą trzymam się nieźle ( raz zgrzeszyłam gorzką czekoladą 🍫😪), ze sportu to uskuteczniam około 2h spacery z wózkiem codziennie ( chyba ze jakas totalnie paskudna pogoda jest,to olewam).
I muszę się pochwalić Julkiem, zasnął na drzemkę sam w swoim łóżeczku 😱😱😱😱 Do tej pory musial być co najmniej wózek przez dobre 10 min, a idealnie to spacer i wózek. Jestem w takim szoku,ze nie wiem sama jakie emocje mają mi w tym towarzyszyć 🤣🤣🤣 Gdyby nie to ze tak nieźle mi idzie, to bym to przegryzła czymś dobrym,ale szkoda mi się łamać, poczekam na jakąś większą okazję np. jak w nocy obudzi się tylko 3 razy 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2021, 12:00
Ania81, kic83, Martt95, Annia, Ounai, kar_oliv, calanthe, Lalia, Ladyo, Inaa89, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
O właśnie, serio mówię, jak Julek prześpi naprawdę dobrze noc, to zjem sama swoją ulubioną pizzę ( całą!) i zapiję to Pepsi 🥳😍 O taki mam plan,a co🤪
Ania81, kic83, Martt95, Annia, calanthe, Inaa89, Lalia, Sylwucha, Wik89, kar_oliv, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyEmdar dziekuje, ze pytasz. Przygotowana jestem psychicznie i fizycznie. Juz nie moge sie doczekac.
Obecnie jestem nastawiona na przejscie calego porodu bez znieczulenie, ale zobaczymy co bedzie w trakcie. Pewnie zaczne krzyczec, ze chce epidural🤦♀️🤦♀️😁😁😁😂😂😂emdar, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggi ja daję Idze Debridat.
Moja córka poszła spać o 2 w nocy 🤦 nic jej nie bolało, po prostu postanowiła nas wykończyć 🤣
Miałam mieć dzisiaj kontrolę u ginekologa, ale rano dostałam sms że lekarka nie będzie przyjmować bo ma silną reakcję poszczepienną 🤷 Idę dopiero za tydzień.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 07:58
Martt95, calanthe, emdar, Zulugula, KarolinaMaria, Inaa89, Lalia, Suszarka, Ladyo, Annia, Sylwucha, Enigvaa, Julik, Wik89, kiniusia270, Ania81, kar_oliv, kic83, edyciak., Belie, Nowastaraczka, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai mala jest przecudowna 😍😘
Edmar ja w swojej diecie mam gorzka czekoladę kostkę na cały tydzień ale zawsze 😅 wiec mysle ze Ci nie zaszkodziło. Co do sportu to u mnie też tylko spacery narazie. Ale wiesz ja przy swojej gromadce mam już i tak duża aktywność 😅 choc bardzo nie mogę doczekać się aż będę mogła zacząć biegać spowrotem 😉 docelowo chce uzyskać wagę sprzed ciazy tj 53kg. Ale ogólnie chciałabym tak 51. Poki co zależy mi aby wejść w swoje spodnie. Bo w nic się nie mieszczę 🙈
Gratulacje z zaśnięcia Julka samego w łóżeczku 😘😁
Karoliv kciuki za malutka 😘
Ania81 jeszcze chwilka, może akurat samo zdazy się rozkręcić 🤔 trzymam kciuki 😘Lalia, Ania81, Zulugula, kar_oliv, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Nie mogę mieć wolnego! To się źle dla mnie skończy! Od rana leżę w łóżku i zamawiam coraz to nowe rzeczy z wyprawki! Zaraz zbankrutuje 😂
calanthe, KarolinaMaria, Lalia, Karenira, Ounai, Enigvaa, Ania81, Zulugula, kar_oliv, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Nie mogę mieć wolnego! To się źle dla mnie skończy! Od rana leżę w łóżku i zamawiam coraz to nowe rzeczy z wyprawki! Zaraz zbankrutuje 😂
Nie pocieszę Cię, po porodzie to się nie skończy 😂 będziesz domawiać to czego Ci brakuje, co się najlepiej sprawdza, zabawki itd. U mnie dzień bez wyjścia do paczkomatu jest rzadkością ;P paczkomat na moje nieszczęście mam 200 m od domu.Ladyo, Ania81 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Meggi, ustawiam suszarkę na niską ale ciepłą temperaturę i dmucham na brzuszek przez ubranie z odległości tak 30 cm żeby było ciepło ale nie parzylo, czasem też kręcę kółka żeby ten podmuch powietrza jakby masował brzuszek i tak z minutę minimum, potem chwilka przerwy i znowu 😘
Ania, trzymaj się tam dzielnie!💪😘
Kar, współczuję szczepienia 😔 mam nadzieję że już po wszystkim i będzie już bez bólu 😘
Ounai, Inaa, Emdar macie świetne wyniki🥰🥰🥰 ogromne gratulacje dziewczyny! Ja jutro zrobię raport bo dzisiaj się spieszyłam meldowaniem psa 😅
Emdar, super że Julek tak ładnie zasnął 🤩 oby tak dalej!!
Moje dziecko miało drzemkę od 8:30 do 11:30 😳😳😳 spał w swoim łóżeczku w pokoju, podglądaliśmy go przez kamerkę, pies też spał, a my z mężem oglądaliśmy serial 😳😳😳 no szok 😳😳😳 teraz zrobiłam szybki obiad, bawię się z Olkiem, mąż jest na spacerze z psem, a pies o dziwo całkiem spokojnie podchodzi do małego, pisałam teściom że mamy sukces wychowawczy 😂
Kic, co u Ciebie??😘😘😘Sylwucha, Ania81, kar_oliv, emdar lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Nie mogę mieć wolnego! To się źle dla mnie skończy! Od rana leżę w łóżku i zamawiam coraz to nowe rzeczy z wyprawki! Zaraz zbankrutuje 😂
Nie jesteś sama u mnie dzień bez kuriera to dzień stracy a dzisiaj nawet na,dwóch czekam, biustonosze do karmienia i mega paczka z geminiLadyo, Ania81 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ladyo, zgadzam się z Karoliną, ja wczoraj Olkowi zamawiałam gryzaki, grzechotki i piłeczki, bo oglądałam na Instagramie fizjoterapeutkę która wyjaśniała jakie zabawki w jakim wieku i dlaczego 😂
Calanthe, u nas jest taka zima i mrozy że samemu strach wyjść a co dopiero z dzieckiem 😵😵😵
Ounai, Marta to taka słodka dziewczynka 🥰🥰🥰Ladyo, Ounai lubią tę wiadomość
-
Lalia, ale super! 😍
Lalia lubi tę wiadomość