Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka027 wrote:Dzień dobry dziewczyny , dla wizytujacych powodzenia .!!🤞
I ja teraz nie rozumiem to ta pappe lepiej robić czy nie? za 3 tyg mam prenatalne i niewiem co mam teraz robić ? Z córka nie robiłam, ale no ja mało obeznana jestem w tych tematach i myślałam że to zbędne wtedy poprostu.
Robić!dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ale ten test Nifty wykazuje tylko wady genetyczne dobrze rozumiem? A już wad wrodzonych np. wady serduszka nie wykazuje tak?
Najpierw zrobię prenatalne i zobaczymy co będzie, ale przecież musi być wszystko ok12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Dmg, te gacioszki z królikiem na pupce sztos 😍😍😍 sama słodycz 💕💕
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki, ja wam powiem odnośnie tych testów Papa że ja się nie zdecydowałam na nie, lekarz też mnie jie namawiał bo usg wyszlo prawidłowo, u nas w rodzinie ani u narzeczonego nie było żadnych przypadków wad genetycznych, więc odpuściłam sobie ten stres. Ten test to tylko ryzyko prawdopodobieństwa więc stres mi nie potrzebny, tym bardziej że nawet jeśli nie daj Boże by coś było nie tak, to i tak nic nie zmieni, będę kochać i dbać o moje wymarzone maleństwo ❤️
Evelle28, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ogarnęłam trening 💪 i idę z córką na rurki z kremem i lody do Antolaka 🍦
Wik89, Ounai, Lalia, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Zulugula wrote:jenyy poszłam spać przed 21 i teraz się męczę, bo nie śpię 😩
powiem Wam, że naczytalam się o tych falszywych wynikach pappy i się teraz mega stresuje.. co więcej chyba żałuję, że je zrobilam.. faktycznie nie ma jak od razu zrobic nifty albo w ogóle się w to nie bawić.
dziewczyny, które robiły pappe: dobrze Wam wyszło?
dziewczyny, które robiły i pappe i nifty: duża różnica jest w wynikach?
Lalia, ja mam takie samo podejście. Jeśli coś się stanie to może się stać i w 14tc i w 28tc. Nie mam na to wpływu. A w ciąży się jest tak mało razy w całym życiu że nie chcę sobie zabierać tej przyjemności.Lalia lubi tę wiadomość
-
Motylku, ja wizytuję, za 4 h
Kurcze, ja póki co nie mam głowy do wyprawki i ubranek przez koronę i przez pracę, tzn lubię oglądać w internecie różne rzeczy, ale na chodzenie po sklepach nie mam czasu, a chciałabym się tym "podelektować" dlatego mam zamiar zająć się tym w lipcu jak z pracą trochę wystopuję, albo już pójdę na l4 albo wezmę parę dni urlopu na to
Choć to tylko taki plan a może za chwile jak już będę pewna, że to chłopiec, to zacznę szaleć
Kic, gdzie kupiłaś zestawy startowe?
Lalia, Ounai, SzalonaOna lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Iryska wrote:Co to są zestawy startowe?
W sensie że już komplet gotowy do ubrania bobasa, a nie oddzielnie czapka, spodnie i bodziak
Z h&m na 56Lalia, Ounai, Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Myślicie, że muszę kupić kopertowe body? Niemal we wszystkich sklepach 56 kopertowych body są wykupione, albo jakieś co mi się nie podobają zostały. Aż tak ciężko włożyć takie body przez głowę?
Kic fajny zestaw. To HM?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023