Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pomału biore się za organizacje kacika dla Małej w naszej sypialni która nie jest za duża 🙈
Czy macie do polecenia jakis organizer na łóżeczko? Wczesniej nic takiego nie miałam bo mieliśmy więcej miejsca ale teraz raczej się nie obejdzie 🤔😀Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Dziewczyny
dziękuję, pierś dziś dobrze, w nocy Aleks mi ją "przepchał", wyciągnął wszystko i dziś ani nie boli ani nie ma grudek, uff.
Emdar
U nas dziś dwa razy była kupa na plecach.
Inna, Gagatko
zazdroszczę Wam tego spania Waszych dzieci, cieszcie się i korzystajcie.Annia, Inaa89, emdar, Gagatka, dmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Suszarka wrote:Dziewczyny lepiej kupić dziecku mate edukacyjną czy te puzzle piankowe?
Ja mam mate a teraz wolałabym jednak puzzle by móc rozłożyć jak się chce 🙈
Edit. Mamy tego typu, chyba źle zrozumiałam pytanko. Metę edukacyjną polecam jak najbardziej 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2021, 15:27
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Suszarka wrote:Dziewczyny lepiej kupić dziecku mate edukacyjną czy te puzzle piankowe?
My mamy to i to, teraz mata leży na puzzlach, czasem odstawiamy matę, żeby np na brzuszku tym razem polezal na macie. Jak z maty wyrośnie to zostaną same puzzle. Mata ma pałąki, na których zawiesisz zabawki , a na puzzlach się zajmie sobą dopiero jak ogarnie chwytanie zabawek, potem siedzenie, wtedy myślę, że mata pójdzie do szafy💙
💗 -
kic83 wrote:Dziewczyny
dziękuję, pierś dziś dobrze, w nocy Aleks mi ją "przepchał", wyciągnął wszystko i dziś ani nie boli ani nie ma grudek, uff.
Emdar
U nas dziś dwa razy była kupa na plecach.
Inna, Gagatko
zazdroszczę Wam tego spania Waszych dzieci, cieszcie się i korzystajcie.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Gagatka lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Kic, super że z piersią lepiej 😘
Suszarka my mamy matę edukacyjną, dzisiaj zamawiam puzzle piankowe dodatkowo, bo mata za mała się robi i niedługo Michałek na podłodze wyląduje.
Dziś była fizjo, zostawiła nam mała piłkę do pilatesu. To jest hit dla małego! ćwiczy z nią podnoszenie nóg wysoko, bo trochę leniwy jest w tej kwestii 😏Wik89, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Hej! Dzisiaj udało mi się zapłać serduszko na detektorze tętna płodu!🥺🥺🥺🤰🏻❤️🥳 Poczułam ogromna ulgę 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Niestety długo nie da się słuchać bo ucieka ta kruszyna i zanika🥴
Juliet, Lalia, Ounai, Martt95, Inaa89, emdar, Zulugula, Ladyo, Ania81, Annia, kar_oliv, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Wiecie jaka ze mnie matka wariatka 🤣🤣🤣
Pisałam, że przyszło mi pomylone zamówienie od mamyginekokog, a okazało się, że to moja kuzynka zrobiła nam paczkę niespodziankę 😂😂😍😍
A moje zamówienie jest dopiero w drodze 😅
Ounai, Ty masz tego małego królika alilo?? Sprawdza Wam się?? 😊Ounai, Zulugula, Ladyo, Annia, Ania81, Enigvaa, kar_oliv, Inaa89, Karenira, Nowastaraczka, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
a jak z maty wyrośnie to puzle rozbudujeny aby miała taki kącik do zabaw.
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Wiecie jaka ze mnie matka wariatka 🤣🤣🤣
Pisałam, że przyszło mi pomylone zamówienie od mamyginekokog, a okazało się, że to moja kuzynka zrobiła nam paczkę niespodziankę 😂😂😍😍
Ounai, Ty masz tego małego królika alilo?? Sprawdza Wam się?? 😊
Pochwal się co macie od mamyginekologLalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ale piękna mata!
-
Niereanimuj wrote:Hej! Dzisiaj udało mi się zapłać serduszko na detektorze tętna płodu!🥺🥺🥺🤰🏻❤️🥳 Poczułam ogromna ulgę 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Niestety długo nie da się słuchać bo ucieka ta kruszyna i zanika🥴
To wczesna ciąża także mały pływak ma jeszcze duuużo miejsca na harceNiereanimuj lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Wiecie jaka ze mnie matka wariatka 🤣🤣🤣
Ounai, Ty masz tego małego królika alilo?? Sprawdza Wam się?? 😊
Ale akcja z tą paczka. To też mogła kuzynka powiedzieć 😂
Z kolei mi dziś przyszły płyny do czyszczenia i sprzątania z Laboratorium Pani Domu
Anetka, widziałam te podroby, ciekawe co to Ci przyjdzie. Ja zamówiłam podróbkę mombelli ale idzie już drugi miesiąc. Zamówiłam też wczoraj gryzak taki jak te łańcuszki do smoczka, bo Marta uwielbia dziamgac ten łańcuszekLalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai dzięki za cynk o tych jeansach niemowlęcych w Auchan! Mam już stylówe dla Mikołaja na sesję za małe pieniądze.
Lalia ale historia z tą paczka! Szkoda, że nikt mi nie kupi króliczka Alilo jako niespodziankę. 🙈Lalia, Nowastaraczka, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023