Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai, Marta jest niesamowita! 😍😍😍 A dopiero ją rodziłas🤭
Kiniusia, gratuluję działki 🤩 pierwszy krok do spełnienia wielkiego marzenia 🤩
Wik, piękna waga Gucia 💪 jest już co dźwigać 💪😅Ounai, kiniusia270, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Wypadłam z rutyny czytania forum. Czytałam zwykle podczas karmienia, ale ostatnio Olek podczas jedzenia jest tak wpatrzony we mnie, że szkoda mi takich wspólnych chwil i po prostu nic nie robię, czasem tv mam włączone. 😉
I już tak pięknie guga i się śmieje. 😍
Byliśmy wczoraj na szczepieniu. 6w1 + pneumokoki. Wieczorem i w nocy miał stan podgorączkowy, a dziś rano bolała go nóżka po pneumokokach, bo gdy tylko dotknelam, to płakał przeraźliwie. Smarowalam Altacetem, więc może przejdzie. I śpi dużo. Ale tu mam na niego nowy sposób - wózek.
Meggie, u Rojewskiego byliście? Ponoć jest mega specem od dzieci. Nasz Olek u osteopaty w trakcie tych jego sztuczek walnął takie kupsko, że wylazło i zapaćkoliło wszystko wokół, łącznie z dłońmi terapeuty. 🤣🤣 Choć jak ulewal, tak ulewa dalej. Pediatra wczoraj mówiła, że to normalne, mimo iż jej powiedziałam, że podejrzewam refluks utajony, bo mu ciągle rzęzi w przełyku i widzę, że mu to przeszkadza. Ale już się poddałam. Po prostu trzeba to przetrwać. Choć zastanawiam się, czy spacer na świeżym powietrzu pomaga na to. Bo na spacerze nigdy nie ulewa i gdy śpi twardo to też nie.
Ps. Dzięki za trzymane kciuki. Operacja się powiodła. Mały Leoś nadal jest w ciężkim stanie, utrzymywany w sedacji, ale żyje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 15:28
-
Zulugula wrote:Czy macie karuzele do lozeczka? U nas by się przydała, bo jak Tomek się budzi to zaraz mu się nudzi i trzeba go wyjac na matę, a takto by jeszcze sobie pokopal w łóżeczku.
Czy taka bez obracanego pałąka bardzo przeszkadza w wyjmowaniu/wkładaniu dziecka ?
Pokażcie proszę swoje karuzele 😘 -
Rotarix, Prevenar, Hehxcima za nami, dużo płaczu, serce boli.
Alek waży 6,700 💪Iryska, kiniusia270, Suszarka, Zulugula, KarolinaMaria, Sylwucha, Lalia, Annia, Inaa89, Gagatka, Ania81, Angie1985, dmg111, Ladyo, kar_oliv, Wik89, SzalonaOna, doomi03, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Czy macie karuzele do lozeczka? U nas by się przydała, bo jak Tomek się budzi to zaraz mu się nudzi i trzeba go wyjac na matę, a takto by jeszcze sobie pokopal w łóżeczku.
Czy taka bez obracanego pałąka bardzo przeszkadza w wyjmowaniu/wkładaniu dziecka ?
Pokażcie proszę swoje karuzele 😘BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Wik89 wrote:Annia, teraz marchewka, a od czego zaczeliscie?
Fajnie z ta sesja!
Irysko, chyba dodalas zdjecie, ale nie zdazylam zobaczycco to za pilka i jakie cwiczenia, mozna gdzies o tym poczytac? Zapytam fizjo ale nast wizyte mamy dopiero za 2 tyg
Dzis bylam z synkiem na kontroli u neurologa, nadal jest asymetria choc mniejsza i nadal wzmozone napiecie. Takze dalej cwiczymy a od konca marca czestsza rehabilitacja nas czeka
Ale tak poza tym ok no i moja kluseczka wazy juz 7080 😆😆😆Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai, Marta jest czaderska ! O jaaaaaa!!!! 😍
Kic, ale klocuszek 😘❤ Ty chyba tez masz śmietanę jak Doomi 😉
U nas Oliśka ma stan podgoraczkowy po szczepieniu. Czyli znów to samo.kic83 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 21:56
kiniusia270, Annia, KarolinaMaria, Suszarka, Gagatka, Ania81, ZielonaHerbata, Enigvaa, Angie1985, Lalia, Ounai, Zulugula, kic83, Inaa89, calanthe, dmg111, kar_oliv, Stokrotka027, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Mamusie, dzielne te Wasze maluchy na szczepieniach 😘😘 ale z Was też dzielne kobietki, ja będę płakać razem z Olkiem na szczepieniu 😭🤦
Kic, no Aleks to niezły klocuszek 💪🤩kic83 lubi tę wiadomość
-
Wik zaczęliśmy od marchewki, dzisiaj dzień 3 marchewka z Hippa. Jutro jeszcze raz marchewka, i przechodzimy na inne warzywko - w planach mam pasternak, a po pasternaku brokuł.
Ounai nie mogę wyjść z podziwu jak patrzę na Martusię.
Teraz mi przypomniałaścoe, że muszę Mikiego umówić na ostatnie 6w1 i pneumokoki w tym roku. Później jeszcze meningokoki i koniec szczepień w tym roku. 😊
Ale wasze dzieciaczki szybko rosną!Gagatka, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyOunai Marutsia super silaczka.
Moje malenstwo wisi na mnie prawie 24 h. Jest super kochamy. Mielismy dzis awanturki przy karmieniu. W nocy dostawka parzy pupe strasznie🤣🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 19:00
Martt95, Lalia, Ounai, Zulugula, Inaa89, calanthe, dmg111, Ladyo, kar_oliv, Annia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
edyciak. wrote:Wypadłam z rutyny czytania forum. Czytałam zwykle podczas karmienia, ale ostatnio Olek podczas jedzenia jest tak wpatrzony we mnie, że szkoda mi takich wspólnych chwil i po prostu nic nie robię, czasem tv mam włączone. 😉
I już tak pięknie guga i się śmieje. 😍
Byliśmy wczoraj na szczepieniu. 6w1 + pneumokoki. Wieczorem i w nocy miał stan podgorączkowy, a dziś rano bolała go nóżka po pneumokokach, bo gdy tylko dotknelam, to płakał przeraźliwie. Smarowalam Altacetem, więc może przejdzie. I śpi dużo. Ale tu mam na niego nowy sposób - wózek.
Meggie, u Rojewskiego byliście? Ponoć jest mega specem od dzieci. Nasz Olek u osteopaty w trakcie tych jego sztuczek walnął takie kupsko, że wylazło i zapaćkoliło wszystko wokół, łącznie z dłońmi terapeuty. 🤣🤣 Choć jak ulewal, tak ulewa dalej. Pediatra wczoraj mówiła, że to normalne, mimo iż jej powiedziałam, że podejrzewam refluks utajony, bo mu ciągle rzęzi w przełyku i widzę, że mu to przeszkadza. Ale już się poddałam. Po prostu trzeba to przetrwać. Choć zastanawiam się, czy spacer na świeżym powietrzu pomaga na to. Bo na spacerze nigdy nie ulewa i gdy śpi twardo to też nie.
Ps. Dzięki za trzymane kciuki. Operacja się powiodła. Mały Leoś nadal jest w ciężkim stanie, utrzymywany w sedacji, ale żyje.
Nie, podobno do niego kolejki są mega i nie mogłam się dodzwonić 😑. U Rojewskiego byłaś? Długo czekałaś? Byliśmy u Skrzata, też z polecenia. Moja uro fizjo go polecała też julia jeżewska. Jak u Was wizyta wyglądała?
W poniedzialek idziemy też do fizjo, 6 tyg czekam do niej 😬 mega terminy, ale podobno najlepsza jest do dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 17:03
O ❤️
Z ❤️ -
Hej dziewczyny. Czy mogłybyście mi polecić jakieś miejsce w Warszawie, gdzie zrobię prenatalne w dobrej cenie? Byłabym wdzięczna za każdą wskazówkę. Zależy mi na usg + pappa, na nifty pro i inne takie mnie nie stać 😪
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
Morfologia 2% (> 4%) ➖
Zwiększona lepkość ➖ -
Zulu my mamy taka, akurat zamiast misi mamy przyklejony karty -taka improwizacja 😂 my ja dostalismy, ale jest spoko
ma przyjemna muzyczke i projektor, wnocy wyswietla gwiazdki na suficie
i mozna ja rozmontowac i miec sam projektor pozniej na stoliku nocnym czy cos
Ounai do dostawki jest karuzela od tiny love czy cos takiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 17:05
KarolinaMaria, Lalia, Martt95, calanthe, Inaa89, Ania81, kar_oliv, Wik89, Zulugula, SzalonaOna, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Enigva, super patent z kartami 👌 ja się nie mogę napatrzeć na włosy Malwi 😍Martt95, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Martt, a macie już imię dla siostry Alis?
Tak mamy imię, nie było łatwo ale już jesteśmy praktycznie zdecydowani.
Joanna❤
Rozczula mnie jak Alicja podchodzi rano jak widzi gdy się ubieram, puka mnie w brzuszek i mówi "cześć Asia". I to mnie chyba już kupiło w 100% ❤😊Lalia, KarolinaMaria, Annia, Suszarka, doomi03, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021