Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Irysko, dzieki! A Wy macie 20 czy 25 cm? Zamowie sobie na allegro
Cwiczenia takie, ze dziecko lezy na plecach a na brzuszku kladzie sie pilke? Czy tez takie, ze kladzie sie dziecko na brzuszku na pilce?
Tak🙂
Na brzuszku też może ćwiczyć na piłce 🙂 my mamy 20 cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 21:42
Wik89, Stokrotka027, Ania81, Annia, LaBellePerle, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Anet.kaa wrote:Ale Oluś to duży i dzielny chłopczyk.
My w poniedziałek rotarixn i prevenar 13 i już się stresuje.
Oluś z chęcią pije rotarix?
Hehxcima to meningo?
Dziękuję za link!
Tak, nie ma problemu z roatrixem.
Hehxcima to błonnika tężec krztusiec.
Za dwa miesiące robimy hehcicime ostatnią.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Hmm Annia u mojego synka tez czasem widze jakies mini zaczerwienienie, ale nie przejmuje sie tym. Raz na dobe, zwykle po kapieli wlasnie, smarujemy cieniutka warstwa linomagu zielonego i nic powazniejszego sie nie dzieje. No ale moze Mikolaj ma wrazliwsza skore niz moj synek
W kazdym razie ja Wam baaardzo polecam pieluchy Bella Happy, nie widzialam zeby ktoras z Was o nich tu wspominala, a naprawde nam sie super sprawdzaja, duzo lepiej niz pampers premium care, w ktorych wkurzala mnie ta siateczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2021, 19:59
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Edyciak, mam tak jak Ty, ze ciezko mi byc na biezaco z forum, odkad wchodze czesciej w interakcje z synem przy karmieniu 😀 a w nocy juz staram sie nie wybudzac
Kicku, a kiedy robicie meningo, jesli szczepicie?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Anet.kaa wrote:Jeśli masz tą z Chicco do dostawki to musisz przyczepić nad głową ten pałąk albo nad nóżkami nie po boku. Też długo walczyłam z tym aż w końcu mąż to rozgryzł. No i polecam przykleić karty bo zabawki fakycznie dość nudne.
Dostaliśmy dofinansowanie do wypoczynku zimowego więc zamawiam dzieciom poncza. Są cudowne w kształcie liska albo różowego króliczka, ale mój syn się uparl, że obydwoje mają mieć w kształcie smoka. Więc będę mieć dwa smokiLalia, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Hej dziewczyny, co nie co poczytałam pare ost stron szukając zdjęć waszych maluszków wszystkie są takie cudowne 🥰🥰
Onuai , Martusia jaka ona juz duza ,az sie łza w oku kręci m na myśl jak ona juz urosla.
Motylek , Twoja dzielną Matylda jest już takim słodkim bobasem .. 🥰
Jak tak czytam wasze opisy o kluskach waszych to.ja was załamie ost maz wazyl się z Niko i maly ważył prawie 8 kg.. a mamy 2.5 miesiąca weszlam w rozmiar 74 są lekko przydługie pajace w nóżkach ale wystarczy ubrać skarpety na wierzch i nie widać nic. Papempersy to ja już planuje na 4 zmienić 😅
Ost mieliśmy 1 wizyte i szczepienia na raz dostał 2 szczepienia i jedna doustna naszczescie poza drobnym marudzeniem w ciągu dnia przetrwaliśmy z małym to bardziej chyba ja przeżywałam niż mały. 🤷♀️🤦♀️Ania81, Annia, Zulugula, Lalia, Inaa89, SzalonaOna, Wik89, dmg111, kar_oliv, emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Wik89 wrote:Hmm Annia u mojego synka tez czasem widze jakies mini zaczerwienienie, ale nie przejmuje sie tym. Raz na dobe, zwykle po kapieli wlasnie, smarujemy cieniutka warstwa linomagu zielonego i nic powazniejszego sie nie dzieje. No ale moze Mikolaj ma wrazliwsza skore niz moj synek
W kazdym razie ja Wam baaardzo polecam pieluchy Bella Happy, nie widzialam zeby ktoras z Was o nich tu wspominala, a naprawde nam sie super sprawdzaja, duzo lepiej niz pampers premium care, w ktorych wkurzala mnie ta siateczkaJak mam pobudkę po 40 minutach to wiadomo, że nie zmieniam, ale po 3 godzinach już zmienię.
U nas najlepiej sprawdza się Pampers Pure, Bambiboo byłyby super gdyby nie to, że one są bardzo słabo chłonne.
Stokrotko ile Niko waży?! Ale mu pierś twoja smakuje! 😁Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dzięki dziewczyny za Wasze odp co do karuzeli
Stokrotko niezły wynik🤭
Co do segregatora pediatrycznego to spoko ale wg mnie trochę przekombinowany, za dużo wszystkiego jest, bo i tematów dużo i się robi taki natłok informacji. Wolę ciążowy no ale łatwiej jest czytelnie przygotować taki krótki okres czasu.
🐝 się dziś z mężem i poruszyła się gdzieś grzechotka obok nas , a mój mąż "to jest efekt właśnie takich uniesień " 😅Lalia, Stokrotka027, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Wik89 wrote:Edyciak, mam tak jak Ty, ze ciezko mi byc na biezaco z forum, odkad wchodze czesciej w interakcje z synem przy karmieniu 😀 a w nocy juz staram sie nie wybudzac
Kicku, a kiedy robicie meningo, jesli szczepicie?
Dziś właśnie rozmawiałam na ten temat z lekarzem,i sama nie wiem.
Zdania są podzielone, że lepiej zrobić szczepienie przed pójściem do żłobka, żeby nie robić, że są duże powikłania, sama nie wiem.
Wik
A Wy robicie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Laski, ale szok... Dziwnie sie czulam od paru dni i dzis siknelam. Mozecie mnie znow wciagnac na ciezarowki....
Stokrotka027, Annia, Iryska, Martt95, Lalia, Ounai, KarolinaMaria, Wik89, dmg111, Ladyo, Gagatka, Meggi110818, kar_oliv, Tajka, kic83, emdar, Ania81, Nowastaraczka, Fragaria, Julik, doomi03, edyciak. lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:My też , noce stały się piękniejsze 🤭 jeszcze na noc zamiast dade 2 zakładamy pampers 2 i nie ma prawa wyciec.
W ogóle my juz konczymy dade 2 i wchodziny w 3 i pampers 2
U nas ta sama kombinacja pieluchowa 😁✌️Zulugula lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Laski, ale szok... Dziwnie sie czulam od paru dni i dzis siknelam. Mozecie mnie znow wciagnac na ciezarowki....
Wow! Ale niespodzianka 🤭
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo trochę (moim zdaniem) szybko na kolejną ciążę 🙈 -
LaBellePerle!!! Jestem w Mega szoku !! 🥰 Ale życzę Ci nudnej długiej ciąży 😍
Annia - cos ponad 7.5 tak wyszło na wadze dokładnie niewiem ale maz był ponad 7.5 kg cięższy. No ale każdy kto nas widzi pierwsze co to ojej Ale grubasek 🙈🙉🙊Lalia, Annia, Ania81, LaBellePerle lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Ja sie niestety nie ciesze
nie czulam sie gotowa, to niecale 5 mies od cc...
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Czy macie karuzele do lozeczka? U nas by się przydała, bo jak Tomek się budzi to zaraz mu się nudzi i trzeba go wyjac na matę, a takto by jeszcze sobie pokopal w łóżeczku.
Czy taka bez obracanego pałąka bardzo przeszkadza w wyjmowaniu/wkładaniu dziecka ?
Pokażcie proszę swoje karuzele 😘
Mamy jeszcze kolyske, ale w marcu kupuje łóżeczko i wtedy wjeżdża karuzelka