Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zulugula co.do.karuzeli to ja mam taką zwykła i tak mnie wkur**** 😅 musE ja zdejmować zakładam tylko jak malemu chcę włączyć. Chacze włosami, nie raz się palnelam w nią a wyjmowanie malego jak jest powieszona to nie to że się nie da ale raz mi się zaczaczylo o niego i mialam problem no i maly dostaje miskami po twarzy 🤣
Zulugula lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Ja bym mimo wszystko na własną rękę poszła. Nie czekałabym, aż któryś lekarz naprowadzi. Tym bardziej skoro sama widzisz, że coś jest nie tak, a matka się rzadko kiedy myli. Przynajmniej będziesz spokojniejsza 🙂
Do końca marca muszę ogarnac:
- okulista Kornelii
- okulista Filipa
- dentysta Filipa
- kardiolog Matyldy
- neurolog Matyldy
- ortopeda Matyldy
- fizjoterapeuta Matyldy
I to wszystko prywatnie 🤦♀️ -
SzalonaOna wrote:Ja chyba zbankrutuje🙉
Do końca marca muszę ogarnac:
- okulista Kornelii
- okulista Filipa
- dentysta Filipa
- kardiolog Matyldy
- neurolog Matyldy
- ortopeda Matyldy
- fizjoterapeuta Matyldy
I to wszystko prywatnie 🤦♀️
To jakaś masakra no i napewno spore koszty ja się cieszę że unas pokrywa to kasa chorych wystarczy isc do lekarza daja skierowanie do specjalistów i z głowy.SzalonaOna lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Ja sie niestety nie ciesze
nie czulam sie gotowa, to niecale 5 mies od cc...
LaBellePerle, Stokrotka027, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:To jakaś masakra no i napewno spore koszty ja się cieszę że unas pokrywa to kasa chorych wystarczy isc do lekarza daja skierowanie do specjalistów i z głowy.
-
nick nieaktualny
-
LaBellePerle wrote:Laski, ale szok... Dziwnie sie czulam od paru dni i dzis siknelam. Mozecie mnie znow wciagnac na ciezarowki....
Będzie ciężko, ale dacie radę. A po tej ciąży po prostu idź od razu po tabletkiprzy kp można jednoskładnikowe
LaBellePerle lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
LaBelle, najważniejsze żebyś była pod opieką lekarza 😘 ja mocno wierzę, że będzie dobrze 😘 gratuluję Wam serdecznie 😘
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Mój mąż jest covid-19 ujemny więc jutro prosto z pracy jedzie do Lipska. Jego kolega jedzie z przyczepka więc się śmiał, że może mi dużo niemieckich proszków przywieźć 😂 Dziś mi wysłali nebulizator więc pewnie jutro z 2 dzieci będę musiała iść do paczkomatu
no nic, dam radę
samotne matki mają ciężkie życie
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai, wooow, ale super te otulacze z Patulove!
Kic, my mamy teoretycznie wizytę szczepienna w ten piątek i myślałam, zeby zaszczepić wlasnie teraz na meningokoki, a z drugiej strony tyle ostatnio tych szczepień, ze nie wiem czy nie przelozyc na za ok miesiac
Ounai lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U nas wieczór dramat, Iga płakała wniebogłosy przez brzuch. Jeszcze byłam sama bo mąż pojechał na trening. Na szczęście mama przyszła i mi podgrzala termoforek. Kupa nadal nie wyszła, to będzie ciężka noc 😭 do tego kp mi idzie coraz gorzej, albo mój organizm nie ogarnia ze Iga potrzebuje więcej, bo z dwóch butelek mm zrobiły się trzy. Powiem Wam że jestem już tym zmęczona
a żeby było jeszcze gorzej to moja siostra jest w 34 tygodniu i jutro ma się pokazać w szpitalu bo dziecko nie przybiera prawidłowo.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dzięki za wsparcie, jesteście kochane. Jest mi wstyd, że tak wpadliśmy, ale jak już przechodzi szok to się człowiek i zaczyna się trochę cieszyć... Już stary mówi do Wiki: Wiktorka, Ciebie markerem dzień po dniu zaznaczaliśmy na patyczkach, bo matka sikała jak szalona to i braciszka trzeba
Lalia, dmg111, Annia, Ounai, KarolinaMaria, kar_oliv, kic83, Inaa89, Martt95, Ania81, Nowastaraczka, Julik, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Motylku, kurcze, ale czemu prywatnie wszystko?
Dzieci powinny mieć krótsze terminy, moze jeszcze posprawdzaj w przychodniach
U mnie w przychodni neurolog i ortopeda dziecięcy maja krótkie terminy
SzalonaOna lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
LaBelle, gdyby nie to że masz troszkę krótką przerwę po CC to Ci trochę zazdroszczę 😅 bo ja z jednej strony chciałabym na trochę wrócić do pracy ale z drugiej chciałabym mała roznice wieku 🤣 i już wiem że mi będzie ciężko podjąć decyzję 🙈
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:LaBelle, gdyby nie to że masz troszkę krótką przerwę po CC to Ci trochę zazdroszczę 😅 bo ja z jednej strony chciałabym na trochę wrócić do pracy ale z drugiej chciałabym mała roznice wieku 🤣 i już wiem że mi będzie ciężko podjąć decyzję 🙈
no właśnie... gdybyja się bardzo boję jak to będzie... przecież moje ciąże to masakra a tu jeszcze po cc...
-
LaBellePerle wrote:no właśnie... gdyby
ja się bardzo boję jak to będzie... przecież moje ciąże to masakra a tu jeszcze po cc...
Wik89, LaBellePerle, Zulugula, Lalia, Martt95, Ania81, Nowastaraczka, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023