Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzi, każda z nas ma wagę z jaką czuje się najlepiej, fajnie, że wzięłaś dietę, tylko niech to nie będzie dieta 1000 kcal 😁 przy zbilanowanych posiłkach szybko zrzucisz te 4 kg. Ja mam problem z jedzeniem o stałych porach i porcjami. Nie jestem w stanie zjeść 5 posiłków dziennie. Jem późne śniadanie, potem obiadokolacje, w międzyczasie jakiś owoc, słonecznik, mus owocowy, ale nie tak to powinno wyglądać. Mam za długą przerwę nocną.
Co do blizny. Rozumiem, że może Cię wkurzać i jeśli to ma być Twój kompleks to usuń ją, ale może nie teraz. Jesteśmy niecałe 6 tyg po porodzie. Ciało ciągle się regeneruje, widzę po sobie jak zmienia mi się skóra i to pewnie jeszcze potrwa. Z tego co dziewczyny piszą blizna po CC będzie zmieniać się jeszcze długo. Mi blizna po usunięciu głupiego pieprzyka zmieniała się ok 3 miesiace, aż w końcu zbladła. Planujesz schudnąć, ciało też się przez to zmieni. Wydaje mi się, że warto poczekać z chirurgiem min. pół roku. Teraz Ci ją wytnie, a skóra będzie się jeszcze regenerować, obkurczać i ostateczny efekt może Cię nie zadowolić. Daj sobie czas do lata i wtedy podejmiesz decyzję.kic83 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Inaa89 wrote:9 latek, więc juz jest ogarnięty tak sam i wszystko zrobi przy sobie sam. Jemu nie jest smutno wręcz się cieszy ze jest w szpitalu, niewiem skąd ta radość 😅
Najgorsze jest to że nie będę mogła go odwiedzić wogole 😒BOY 2015
GIRL 2020 -
Lalia, dmg111, Wik89, LaBellePerle, Annia, Sylwucha, Gagatka, Zulugula, KarolinaMaria, Ounai, Iryska, kiniusia270, Nikaa92, Ulaa, Ania81, calanthe, Suszarka, Ladyo, Inaa89, kic83, Fragaria, Martt95, kar_oliv, SzalonaOna, Julik lubią tę wiadomość
-
Doomi, jakie piękne zdjęcie 😍😍😍
A Kacperek tak wyrósł!!🥺🥺🥺 Przeslodki chłopiec 💙💙💙doomi03 lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Cześć dziewczyny ☺️
Współczuję Wam tych nocek, ale będzie lepiej! ❤️
U mnie z drugim synkiem też tak było, że budził się często, a potem jak ręką odjął po roczku, akurat jak wracałam do pracy ☺️ taki prezent od synka.
Pojechałam na usg dodatkowe dzisiaj, żeby sprawdzić czy faktycznie nic złego się nie dzieje, bo już nie mam mdłości..
I jest wszystko super! Mały człowiek ma 4,72cm i jest większy o 4 dni niż powinien 😍
[
Piękny mały człowieczek ❤️Ulaa lubi tę wiadomość
-
Doomi cudny!
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ? Nie żebym oczekiwałam jakiegoś super traktowania przez ciążę ale sytuacja z dzisiaj spakowałam młodego bo nie miałam go z kim zostawić i jadę do urzędu po dowód rejestracyjny na auto. Wzięłam sobie numer dowiedziałam się że jest przede mną 15 osób myślę sobie jak już jestem to trudno poczekam. Rozebrałam siebie i dziecko poszłam do korytarzyka dla oczekujących było tam pięć krzesełek oczywiscie wszytkie zajęte i to sami faceci sobie siedzą. Po 45 minutach czekania zrezygnowałam bo młodemu zaczęło się nudzić a i mnie wszytko od stania zaczęło boleć. Przez 45 minut nikt nawet się nie zapytał czy chcę usiąść wiem że ciąża to nie choroba ale ciężko to mi już jestDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Lalia wrote:LaBelle, polubiłam za ciemniejący test ♥️
Mi się nie chce dźwigać wózka z pierwszego piętra, więc ubrałam Olka i wystawiłam na balkon 😅 ale żeby nie było tak łatwo, o nie! To musiałam zbudować tor przeszkód żeby go ululać w wózku 🤣 a że mamy balkon 1mx5m to zostaje mi tylko jazda przód tył, więc ludzie na ulicy musieli mieć niezły widok 😂
Haha niezła improwizacja 🤪 my też balkonujemy jeżdżąc w prZod i w tył xD i tak dzięki temu młody przespał dziś co najmniej 2 godziny na balkonie. Kiedyś w domu próbowałam uśpić w wózku to rozłożyłam sobie ręcznik tak żeby był nierówno i miał pozwijane fałdki i pięknie wózkiem telepalo po tym 😆✌️Lalia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Domi cudowny 🥰🥰🥰🥰🥰🥰.
Jednorożec89 niestety nie ma co liczyć na uprzejmość większość udaje że nas nie widzi. W kolejkach w sklepie to samo. Kasa pierwszeństwa a prawie nikt nie przepuści. Zdarzają się wyjątki oczywiście.doomi03, calanthe lubią tę wiadomość
-
Ale macie pomysły z tym torem przeszkód 😂
U nas na szczescie jest winda a i z parteru nie ma ani jednego schodka na zewnątrz, właśnie wróciliśmy z godzinnego spaceru, ubrałam Tomcia tym razem w pluszowy kombinezon i cienką czapkę , no i przykrycie wózka, chyba ok. Nałykal się słońca a potem kimono i śpi do teraz😴Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Zulugula wrote:Ale macie pomysły z tym torem przeszkód 😂
U nas na szczescie jest winda a i z parteru nie ma ani jednego schodka na zewnątrz, właśnie wróciliśmy z godzinnego spaceru, ubrałam Tomcia tym razem w pluszowy kombinezon i cienką czapkę , no i przykrycie wózka, chyba ok. Nałykal się słońca a potem kimono i śpi do teraz😴
Zazdroszczę Ci tej windy 😥. Na wynajmowanym miałam aż 2 i podblokiem dosłownie piękne tereny do spacerowania, no ale wyszło jak wyszło że musieliśmy wrócić i teraz muszę się z wózkiem tarabanić z 3 piętra, więc sama się nawet nie podejmuje dźwigania jeśli nie jestem do tego wyjątkowo zmuszona i wychodzę i wracam zawsze w takich porach kiedy ktoś jest w domu i mi pomoże znieść i wnieść to ciężkie bydle. Jak tylko mały będzie się przesiadał na spacerówkę to kupuję jakaś lekką, a ten sprzedam. -
Zazdroszczę wam.tych balkonów i wind. U mnie w bloku brak windy, a balkon takiej wielkości że jednego człowieka tylko pomieści 🙄 zawsze jak wracam ze spaceru mały śpi ale niestety po wyjęciu go z gondoli i wniesieniu go na drugie piętro jest całkiem rozbudzony 😏12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Zazdroszczę wam.tych balkonów i wind. U mnie w bloku brak windy, a balkon takiej wielkości że jednego człowieka tylko pomieści 🙄 zawsze jak wracam ze spaceru mały śpi ale niestety po wyjęciu go z gondoli i wniesieniu go na drugie piętro jest całkiem rozbudzony 😏
U nas jak idziemy na spacer w porze aktywności i zaśnie mimo to, to zazwyczaj w windzie się budzi jak winda gada "piętro pierwsze" albo od razu po wjechaniu do klatki 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 15:43
Julik lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Ja zostawiam wózek na parterze w zamykanej wózkowni. Nie mam tam ani jednego schodka. Matylda budzi się zaraz po wyjęciu jej i wniesieniu na 1 piętro 😁 chętnie bym ją dziś powerandowała, ale mam tak brudny wózek po dzisiejszym spacerze, że wolałam go nie brać do domu... umyję go za parę dni jak już śnieg całkiem stopnieje. W ogóle jak sobie radzicie z noszeniem fotelików? Byłam z nią autem dwa razy sama i już mam dość. Chyba będę brać stelaż na przejazd z bloku do auta i z auta do miejsca gdzie się wybieramy. Po wczoraj odpadają mi plecy, a będzie tylko cięższa. Najlepsze, że mamy pixela, który jest najlżejszy na rynku 😳🦄 2021 r.
-
Iryska wrote:Zazdroszczę wam.tych balkonów i wind. U mnie w bloku brak windy, a balkon takiej wielkości że jednego człowieka tylko pomieści 🙄 zawsze jak wracam ze spaceru mały śpi ale niestety po wyjęciu go z gondoli i wniesieniu go na drugie piętro jest całkiem rozbudzony 😏
Ale niedługo będziesz mieć swój ogródek i to Ci wynagrodzi brak windy i mały balkon. Michaś będzie miał gdzie się bawićWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 16:26
Iryska lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Karolina, ja jeszcze nigdy nie byłam nigdzie autem sama, ale w weekend wybieram się do rodziców. Ale że my mieszkamy na 1 piętrze bez windy, to mąż mi stelaż wózka zostawia w "moim" aucie, a ja wynoszę Olka w gondoli i muszę przyznać że chwała niebiosom że muuvo ma taki pałąk do przenoszenia bo nie wiem jakbym go wyniosła 🥴🥴🥴 już się nie mogę doczekać kiedy przesiądziemy się do spacerówki, będę ją zostawiać w bagażniku a z mieszkania wynosić tylko samo dziecko 🙏🙏🙏
W ogóle czekam na ciepelko, bo Olek nie lubi jak mu gorąco i jak kiedyś wjechałam z nim do Biedry w kombinezonie to mi się po 5 min obudził i grymasił 😂 prawdziwy chłop 😂KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Ale niedługo będziesz mieć swój ogródek i to Ci wynagrodzi brak windy i mały balkon. Michaś będzie miał gdzie się bawić
Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️