Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Po wczorajszym szczepieniu niezbyt dobrze, Pola była marudna i płaczliwa. Myślałam, że będzie odsypiać a ta 20 minut snu i 40 płaczu i tak w kółko. Dziś za to odsypia a ja nie wiem czy nie załapałam od niej rotawirusa. Jestem ostatnio osłabiona więc podobno to możliwe... jeszcze tego mi brakowało.
Ogólnie ostatnio czuje się bardzo kiepsko, jutro idę na wszystkie zlecone wyniki- chyba że rota się rozkręci.
Mi włosy lecą garściami, nie mam energii, straszne wahania nastrojów. Dlatego robię pakiet badań... -
Zulugula wrote:Inaa Tymek dzielny 💪
Nasz Tomuś na szczepieniu sobie chillowal uśmiechal, nagle igła w udo bach, najpierw byl wytrzeszcz oczu ze zdziwienia i potem taki ryk , że hejale szybko się uspokoił, na pewno szybciej niż matka 😂 w piątek idziemy na kolejną dawkę. Widzę, że tydzień szczepień na forum
Jakbym czytała o Kacprze 😂 identyczna reakcja xD
My lecimy w przyszłym tygodniu na 2 dawki rota i 6w1. -
Anetko, mam nadzieję że dzisiaj samopoczucie Polci się poprawi 😘😘
U nas też pierwszy set nocny ostatnio super, nawet 5 h, za to później coraz gorzej i pobudki co godzinę lub max dwie i od kilku dni zaczynamy dzień max o 7, suszarka idzie w ruch bo brzuszek męczy i ulga przychodzi dopiero po godzinie lub dwóch jak zrobi kupę po pachy 🤷 -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Anetko, ja też nienajlepiej się czuję. Co Tobie dolega?
Mi włosy lecą garściami, nie mam energii, straszne wahania nastrojów. Dlatego robię pakiet badań...Ania81, Fragaria lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Dziewczyny, a czy suplementujecie kwasy omega 3 i Omega 6? Też się tak czułam jak Wy, zaczęłam brać oprócz tego co mam w witaminach dla karmiących 2 kapsułki tranu hasco i dodatkowo 2000j Wit D (zalecenie pediatry: brać 4000j). I po miesiącu regularnego zazywania zaczęłam się czuć o niebo lepiej.
ale też czuję, że tarczyca mi swiruje... Zobaczę jak wyjdą mi wyniki i na pewno skonsultuje jakieś dobre suplementy...
-
nick nieaktualnyDziewczyny, loguje się na Pue ZUS. Wchodzę w zakładke świadczeniobiorca, Zasiłki i nie ma tam żadnych informacji. Skończyła mi się umowa 27.01, więc jak rozumiem pracodawca powinien przesłać dokumenty do ZUS. Ile ja na to będę czekać? Przecież ja nie mogę w marcu nie dostać kasy, bo jak my zapłacimy mieszkanie chociażby 🤔
-
Hejka. U nas noc taka sobie, bez dramatu. 1.5h, 1.5h, 3h, 1h i 1h. Wiec w sumie nie jest najgorzej.
Emdar baaaardzo się cieszę, że Julek się zreflektował i dał Ci odespać.
Dziewczyny mi włosy po ciąży tez leciały jak oszalałe, teraz już trochę mniej. To podobno normalne i te włosy muszą wypaść. Ja jem dużo witaminy D, a i tak miałam tylko 29,3 (idealnie jak jest w zakresie 30-60). Suplementuje Dha tez.
emdar lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyDziwnie to w Polsce z tym zastrzykiem anty D. Ja mialam podawane w kazdej ciazy i po porodzie.
Wspolczuje szczepien. Niech maluszki najlepiej nie czuja bolu wogole😍.
Moje dziecko nie chce spac odlozone🥴. Boli go pepuszek chyba, ma tam pelno zaschnietej krwi. Juz sama nie wiem co robic🤷♀️.
My zakonczylismy ogarnianie kuchni pi kafelkach. Wlasciwie maz zakonczyl, nawet nie wiedzialam, ze ma takie zdolnosci do sprzatania😂😂😂
https://naforum.zapodaj.net/bf5485d1815e.jpg.html
Martt95, Lalia, Ounai, KarolinaMaria, dmg111, doomi03, Nowastaraczka, emdar, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Dziewczyny, a czy suplementujecie kwasy omega 3 i Omega 6? Też się tak czułam jak Wy, zaczęłam brać oprócz tego co mam w witaminach dla karmiących 2 kapsułki tranu hasco i dodatkowo 2000j Wit D (zalecenie pediatry: brać 4000j). I po miesiącu regularnego zazywania zaczęłam się czuć o niebo lepiej.
Ja cala ciaze i obecnie suplementuje witamine D i kwasy. Tak jak ty czuje rozniceOunai lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Kurcze, nie biorę
ale też czuję, że tarczyca mi swiruje... Zobaczę jak wyjdą mi wyniki i na pewno skonsultuje jakieś dobre suplementy...
Lalia, SzalonaOna, Ania81, kar_oliv lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ania, piękne ściany 😍😍😍😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 14:33
Ania81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia81 wrote:Dziwnie to w Polsce z tym zastrzykiem anty D. Ja mialam podawane w kazdej ciazy i po porodzie.
Wspolczuje szczepien. Niech maluszki najlepiej nie czuja bolu wogole😍.
Moje dziecko nie chce spac odlozone🥴. Boli go pepuszek chyba, ma tam pelno zaschnietej krwi. Juz sama nie wiem co robic🤷♀️.
My zakonczylismy ogarnianie kuchni pi kafelkach. Wlasciwie maz zakonczyl, nawet nie wiedzialam, ze ma takie zdolnosci do sprzatania😂😂😂
https://naforum.zapodaj.net/bf5485d1815e.jpg.htmlAnia81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, loguje się na Pue ZUS. Wchodzę w zakładke świadczeniobiorca, Zasiłki i nie ma tam żadnych informacji. Skończyła mi się umowa 27.01, więc jak rozumiem pracodawca powinien przesłać dokumenty do ZUS. Ile ja na to będę czekać? Przecież ja nie mogę w marcu nie dostać kasy, bo jak my zapłacimy mieszkanie chociażby 🤔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Aniu81 piekna kuchnia 😍
Ounai mi dietetyk wlasnie odrazu przy diecie kazała zażywać kwasy omega. A tez sama z siebie bym nie pomyślała o tym..Ania81 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Tymek po powrocie ze szczepienia, zasnął w aucie. W domu byliśmy o 9, na spiku go rozebrałam, przeniosłam do łóżeczka i spal do 12.30 😯 potem zjadł , troszkę się pobawiliśmy. I o 13.30 znow poszedl spac. I poki co spi. Narazie temp i placzow po szczepienie brak.
Ania81, Wik89 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Ounai dziękuje za recenzje, tez muszę zamówić te środki czystości 🧹
Aniu81 woow przepiękna kuchnia 😍
Mi tak włosy lecą od miesiąca, ze już zakola mi się zrobiły i siostry cisną ze mnie bekę 🤨 na szczęście w ich miejscu już rosną nowe 😊😳
Zapisaliśmy się ze Stanisławem na zajęcia dla niemowlaków na basenie 😍 już nie mogę się doczekać czwartku 😊Enigvaa, Ania81, Lalia, KarolinaMaria, kic83, kar_oliv lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, loguje się na Pue ZUS. Wchodzę w zakładke świadczeniobiorca, Zasiłki i nie ma tam żadnych informacji. Skończyła mi się umowa 27.01, więc jak rozumiem pracodawca powinien przesłać dokumenty do ZUS. Ile ja na to będę czekać? Przecież ja nie mogę w marcu nie dostać kasy, bo jak my zapłacimy mieszkanie chociażby 🤔BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔