Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar, gratulacje udanej nocki 😘 oby tak dalej!
Anetko jak tam Polcia dzisiaj?
Lalia, kciuki za szczepienie! My idziemy za tydzień i już o tym myślę non stop 🙈
U nas chyba najgorsza noc ever, doliczyłam się 6 pobudek 🤯 a później rano brakło mi mleka w cyckach, nie miałam zagotowanej wody ani czystych butelek. Zanim to wszystko zorganizowałam to Iga krzyczała, a ja się prawie pobeczałam, bo gdybym miała mleko w piersiach to by nie musiała przeze mnie czekać na jedzenie i płakać z głodu🤦emdar lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 18:31
Ladyo, Angie1985, Iryska, Suszarka, kiniusia270, Nowastaraczka, emdar, suzi1994, Ania81, doomi03, Lalia, KarolinaMaria, Ounai, Inaa89, Martt95, Wik89, kic83, SzalonaOna, Nikaa92, calanthe, kar_oliv, Julik, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Aniu81 piękna kuchnia.
Ounai super że piszesz o tych kwasach po ciąży też muszę zacząć dodatkowo łykać bo słaba jestem jak barszcz.
Motylku ty koniecznie musisz o siebie zadbać przecież Ty masz na głowie 4 dzieci w tym trójkę maluchów. Ja normalnie nie wiem jak wy z Iną i Ania81 ogarniacie takie gromadki. Wonder Woman normalnie.
Ania81, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Dziwnie to w Polsce z tym zastrzykiem anty D. Ja mialam podawane w kazdej ciazy i po porodzie.
Wspolczuje szczepien. Niech maluszki najlepiej nie czuja bolu wogole😍.
Moje dziecko nie chce spac odlozone🥴. Boli go pepuszek chyba, ma tam pelno zaschnietej krwi. Juz sama nie wiem co robic🤷♀️.
My zakonczylismy ogarnianie kuchni pi kafelkach. Wlasciwie maz zakonczyl, nawet nie wiedzialam, ze ma takie zdolnosci do sprzatania😂😂😂
https://naforum.zapodaj.net/bf5485d1815e.jpg.html
Piękna kuchniaAnia81 lubi tę wiadomość
-
kiniusia270 wrote:Ounai dziękuje za recenzje, tez muszę zamówić te środki czystości 🧹
Aniu81 woow przepiękna kuchnia 😍
Mi tak włosy lecą od miesiąca, ze już zakola mi się zrobiły i siostry cisną ze mnie bekę 🤨 na szczęście w ich miejscu już rosną nowe 😊😳
Zapisaliśmy się ze Stanisławem na zajęcia dla niemowlaków na basenie 😍 już nie mogę się doczekać czwartku 😊
Daj znać po basenie jak było, bo my tez się przymierzamy💙
💗 -
Hej,
Nie odzywam się, bo nie mam nic ciekawego do opowiadania.. mamy gorszy okres. Zaczynam fiksować, siedząc w domu i chyba na sobotę umowie sobie pacjentów.. w tę sobotę miałam wychodne, mąż kazał mi pojechać choćby po paczkę zapałek. 🤦 I się zachłysnelam tą wolnością kilkugodzinną..
Mały gorzej ssie znowu, pojutrze mamy wizytę u fizjo polecanej przez logopedke. Jak to nie pomoże, to podetniemy mu to wędzidełko. Zauważyłam coś nietypowego na dziąsłach. Czy wasze dzieci też mają takie coś białe w miejscu, gdzie będą kły? Tak jakby przebarwienie dziąsła lub kość prześwitywała, na pewno nie jest to żaden nalot. -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Tak pracodawca musi przesłać do ZUS z-3, ale Ty również tak mi się wydaje musisz w Zusie zlozyc jakiś dokument o wypłatę zasiłku. Zadz na infolinię i dopytaj. Bynajmniej ja musialam. Druga sprawa zus nadal ma opóźnienia. Ja urodzilam 17 grudnia. I pierwszy macierzyński zus wypłacił mi wczoraj. Decyzje otrzymałam po 2 miesiącach.
dziś dzwoniłam do kadr i oni wysłali wszystkie dokumenty 12.02. (jakiś z3, akt urodzenia i wniosek o macierzyński). Podobno nic nie muszę składać 🤔 a kiedy pojawił się na stronce zapis że w ogóle rozpatrują Twój macierzyński?
-
edyciak. wrote:Hej,
Nie odzywam się, bo nie mam nic ciekawego do opowiadania.. mamy gorszy okres. Zaczynam fiksować, siedząc w domu i chyba na sobotę umowie sobie pacjentów.. w tę sobotę miałam wychodne, mąż kazał mi pojechać choćby po paczkę zapałek. 🤦 I się zachłysnelam tą wolnością kilkugodzinną..
Mały gorzej ssie znowu, pojutrze mamy wizytę u fizjo polecanej przez logopedke. Jak to nie pomoże, to podetniemy mu to wędzidełko. Zauważyłam coś nietypowego na dziąsłach. Czy wasze dzieci też mają takie coś białe w miejscu, gdzie będą kły? Tak jakby przebarwienie dziąsła lub kość prześwitywała, na pewno nie jest to żaden nalot.
U nas wyszło wędzidełko 4 typu, takie ukryte, przez tydzień masaż 4x dziennie l, jak nie będzie różnicy to umówieni jesteśmy już na podcinanie.
Może pleśniawka?O ❤️
Z ❤️ -
SzalonaOna wrote:Kurde
dziś dzwoniłam do kadr i oni wysłali wszystkie dokumenty 12.02. (jakiś z3, akt urodzenia i wniosek o macierzyński). Podobno nic nie muszę składać 🤔 a kiedy pojawił się na stronce zapis że w ogóle rozpatrują Twój macierzyński?
Kopie aktu urodzenia ? Bo mi kazali sobie wysłać oryginał i do teraz nie odesłali mi go ..
Dmg słodka malutka
U nas dziś śmieszne minki rano złapałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 17:30
dmg111, kiniusia270, Ania81, doomi03, emdar, Enigvaa, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Edyciak, to co piszesz na dziasłach to mogą być tzw. perły Epsteina.
https://dentysta.eu/guzki-bohna-perly-epsteina
Jak czujesz,że wyjście do ludzi Ci pomoże, to koniecznie wyjdź z domu:)
Ounai ma rację, suplementacja kwasami po ciąży to ważna sprawa.
Ania81, kuchnia cudowna.
Dmg111,Julka słodziakowa 🥰
Motyl, potwierdzam to co piszą dziewczyny. ZUS ma opóźnienia rzędu kilku miesięcy 😒 Mi macierzynski wypłaca pracodawca, ale wiem od koleżanek którym płaci ZUS że jest słabo z terminami.
Suszarka, polubiłam za gratulacje rzecz jasna, nie za Waszą słabą nockę. Będzie lepiej, zobaczysz. Mówię to ja, matka która na naprawdę lepszą noc czekała rok!!! Ściskamdmg111, Ania81, Suszarka, SzalonaOna lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja złożyłam wniosek o macierzyński w grudniu a pierwsze wypłaty macierzyńskiego dostałam w połowie stycznia za listopad i grudzień i pod koniec stycznia styczniowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 20:03
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:U nas wyszło wędzidełko 4 typu, takie ukryte, przez tydzień masaż 4x dziennie l, jak nie będzie różnicy to umówieni jesteśmy już na podcinanie.
Może pleśniawka?
Nie, to żaden nalot właśnie. Może tak wyglądają dziąsła u niemowląt, tylko wcześniej nie zwróciłam uwagi... Choć od urodzenia codziennie myje mu "zęby". -
emdar wrote:Edyciak, to co piszesz na dziasłach to mogą być tzw. perły Epsteina.
https://dentysta.eu/guzki-bohna-perly-epsteina
Jak czujesz,że wyjście do ludzi Ci pomoże, to koniecznie wyjdź z domu:)
Ounai ma rację, suplementacja kwasami po ciąży to ważna sprawa.
Ania81, kuchnia cudowna.
Dmg111,Julka słodziakowa 🥰
Motyl, potwierdzam to co piszą dziewczyny. ZUS ma opóźnienia rzędu kilku miesięcy 😒 Mi macierzynski wypłaca pracodawca, ale wiem od koleżanek którym płaci ZUS że jest słabo z terminami.
Suszarka, polubiłam za gratulacje rzecz jasna, nie za Waszą słabą nockę. Będzie lepiej, zobaczysz. Mówię to ja, matka która na naprawdę lepszą noc czekała rok!!! Ściskam -
nick nieaktualny
-
My po szczepieniu, mieliśmy 6w1 to które można wydłużać do 3 r.ż. i pneumokoki 10. Rotawirusa brakło w naszej przychodni, ale wpisali nas na listę i jak będzie dostępna to będą dzwonić, między czasie my mamy polować w aptekach 🤷 Olek płakał przy wkluciach, pediatra kazała dać cyca i się szybko uspokoił. Teraz się już karmimy w domu i szykujemy na drzemkę 😊
Ania81, Inaa89, Wik89, dmg111, Zulugula, Nowastaraczka, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny