Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Dziewczyny a dlaczego nie można spać na prawym boku? Mi właśnie tak się śpi najlepiej...
dmg111, Anet.kaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Stokrotka027 wrote:Ja bym ,chciala mieć teraz synka mówię sobie w myślach że może tym razem się uda i że to czuje🤭😊 Ale fakt zdrowie najważniejsze i drugą córkę będę kochać tak samo mocno. W 1 ciąży też mówiłam że będzie syn a tu pipka była i teraz za nic w świecie nie zamieniła bym tej diablicy na syna 🤣 ❤
Teraz każdy gada może będzie syn a ja od samego początku mówię skoro każdy liczy na to że będzie syn i ja tez to napewno będzie druga dziewucha 😅 Mam nadzieję że dowiem się czegoś a prenatalnych to bd już 13 + więc może bd coś widać lepiej 🤭🙏
Nawet w owulacje celowalam , na ślepo haha ale celowalam i tylko jeden 🐝 bez zabezpieczenia był i tydzień przerwy przed .. kto wie kto wie tylko chyba ten Pan u góry 😇😇😇
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Lalia wrote:Anetka, jaki Ty masz tyleczek 😍😍😍
A brzuszek Ci się już kragli 😉
Właśnie chciałam skomplementować figurę Anetko, ale nie widzę już foto.
Wyglądasz super, zaookragla się pięknie brzuszek 🤰dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ewa88 wrote:Dziewczyny a dlaczego nie można spać na prawym boku? Mi właśnie tak się śpi najlepiej...
https://mamaginekolog.pl/pozycja-do-spania-w-ciazy-czy-ma-znaczenie -
Koteczka82 wrote:Dziękuję Ounai 😘
Już przed tą ciążą obiecałam mężowi że to będzie ostatnia próba, nie dlatego że on nie chce dziecka, ale dlatego że on nie chce po raz kolejny patrzeć jak cierpię przy stracie. Nie chce martwić się o mnie czy wszystko będzie dobrze fizycznie i czy dam radę kolejny raz się pozbierać psychicznie.
Na wpadkę raczej nie liczę bo raczej zacznę brać tabletki anty.
Ja na początku spałam raz na jednym raz na drugim boku. Dość długo też spałam na brzuchu. Teraz nie mogę już spać ani na brzuchu bo oczywiście jest za duży, ani na plecach ani na prawym boku bo nie mogę oddychać po 5 min - te dwie pozycje powodują duszności.
Kic poryczałam się.
kic83, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Koteczko, decyzja należy oczywiście do Was, ale ja nadal trzymam kciuki. Nie musicie podejmować ostatecznych decyzji teraz. Mam nadzieję że za jakiś czas znów będziesz kupowała test ciążowy 😊
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Dzięki dziewczyny, na razie jest całkiem ok, ale od tego leżenia teraz dostanę płaskodupia razem z odlezynami
Pokażcie swoje brzuszki, pliiiiissss ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 19:08
-
Anet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny, na razie jest całkiem ok, ale od tego leżenia teraz dostanę płaskodupia razem z odlezynami
Pokażcie swoje brzuszki, pliiiiissss ❤kic83 lubi tę wiadomość
-
o0lola0o wrote:Wizyta jutro wiec bym akurat podskoczyła tak tak; unisex
Wiecie, ja nie cierpię zabobonów. Ale tyle osob o tym trąbi nad uchem, ze człowiek zaczyna myślec 😓
Ej tak mnie nakręcacie, żeby chyba jutro biorę się ostro za porządki u syna, robię miejsce w szafie i biorę się za segregację ubranekLalia, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Aniu dziękuję 😘
I wszystkim wam dziewczyny dziękuję za wsparcie i miłe słowa.😘
Nie wiem jak to się wszystko dalej ułoży ale wiem że mój mąż już się nie zgodzi żeby świadomie spróbować a ja nie chcę na siłę go przekonywać.
Ja mogłabym się starać już na nowo, mimo bólu i strachu ale nie jestem sama i decyzja nie jest tylko moja.
Ounai mnie robi się przykro tylko wtedy kiedy dociera do mnie że mojego maleństwa już nie ma...😢 Ale mimo bólu codziennie zaglądam do was bo zżyłam się z wami przez ten czas który tu jestem i bardzo kibicuję każdej z was, cieszę się z dobrych wieści, staram się wspierać was w trudnych chwilach i dzielić radą 😉Iryska, Annia, Ounai, kic83, Julik, Stokrotka027, Wik89 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Kic, starałam się kupować mega unisex : białe, szare, beżowe, kremowe, tak żeby w razie czego można było dołożyć różowe body lub legginsy w kwiatki i będzie grało 😁 albo body w dinozaury i dresiki w auta 😁
kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny, na razie jest całkiem ok, ale od tego leżenia teraz dostanę płaskodupia razem z odlezynami
Pokażcie swoje brzuszki, pliiiiissss ❤
Ja mogę w poniedziałek, bo za zaczynam wtedy nowy tydzieńCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Anetka, Iryska, ale wy jesteście szczuplutkie! Piękne brzuszki
Ja trochę się waham, ale jeszcze zdjęcia żadnego nie zrobiłam... Wszystko przez to, że w drugiej ciąży zaczęłam fotografować się co tydzień. Po prenatalnych myślę że już odetchnę, ale póki co granica 12 tc siedzi mi w głowie... Może zrobię foto w sobotę (zacznę 13tc), albo po prenatalnych.Stokrotka027 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙