Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie1985 wrote:Ounai przykro że teraz przechodzicie tak duży kryzys. Nawet nie potrafię nic rozsądnego ci doradzić. Mąż musi sam zrozumieć czy rodzina jest najważniejsza czy tylko praca i w konsekwencji samotne życie. 😓
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 21:51
Ania81 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Enigvaa wrote:Meggi moja babcia tez do mnie dzwoni mi powiedziec ze za lekko mala ubieramy i na pewno jej zimno 🙈
Ounai przykro mi,ze tak Wam nie po drodze ostatnio. Ja chyba tez bym zastosowala terapie wstrzasowa i moze jak wroci do pustego domu to sie zreflektuje. No ale mowic moge, jak nigdy w takiej sytuacji nie bylam.
Ania, mam nadzieję że puszcza Was zaraz do domu.
Enigvaa, mala to cały tata.Ania81 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Enigvaa, cudnie wyglądacie ❤
Ania81, obyście szybko wyszli ✊
DMG, mój mąż też zarabia znacznie więcej ode mnie; i- tak jak piszesz- to nie ma żadnego znaczenia. Za chwilę idę na wychowawczy,i nie będę dostawać nic, i to też niczego nie zmienia. Partnerstwo to dla nas jeden z fundamentów związku, tak było zresztą od zawsze, dziecko tu nic nie zmieniło (tylko obowiązków przybyło). My też wychodzimy z założenia, że najpierw my,potem Julek,a cała reszta( praca, przyjaciele,hobby,dalsza rodzina) jest potem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 21:58
ZielonaHerbata, Nowastaraczka, dmg111, calanthe, Ania81, kar_oliv, kic83, Karenira lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyBoziu, chyba za mocno się dotlenilam, bo już odlatuje do spania 🤦♀️
Czekam aż mąż wróci z pracy, idę wziąć długa kąpiel i wtedy spać.
Jutro mam w planach ogarnąć mieszkanie na błysk - ciekawe czy mi się uda... 🤔 A później znów spacerek z młoda do przedszkola
A Wy co planujecie na jutro?
P. S. Mojej Kornelii coraz częściej ucieka jedno oczko w bok - nie do środka. A taki zez ma siostra jej taty. Tylko u niej za późno się za to wzięli... 2.03 mamy okulistę, chyba skończy się okularkami... -
nick nieaktualnyEnigvaa - piękne zdjęcia!
Ania81 - mam nadzieję, że szybko wrócicie do domku!
Tajka - ja bym skontrolowała. Ja też mocnych skurczy nie czulam, a skończyło się później jak się skończyło... Lepiej o raz za dużo sprawdzić :*
Herbatka - jak tam? Lepiej troszkę?Ania81 lubi tę wiadomość
-
Laski, polecam spody do pizzy z biedronki. Te pakowane jak tortilla, w opakowaniu niby włoskim. Super skład, bo tylko mąka, woda i drożdże, a tą pizze się robi na patelni w 5 min. Smakuje całkiem spoko 👍
Co do starszych członków rodziny, moja babcia sto razy pytała czy prosiłam lekarza lub położną o zgodę na wyjście na spacer z tak małym dzieckiem 🤦🤦dmg111, Meggi110818 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:No właśnie łatwo się mówi. Ale mój syn już wszystko rozumie. I co miałabym mu powiedzieć? Przy dzieciach to już nie taka prosta sprawa.
Enigvaa, mala to cały tata.
No i to jest najgorsze, ze Tymek to rozumie, na swoj prosty sposob ale rozumie. Tu juz chyba potrzebna pomoc specjalisty, moze w ten sposob zrozumie jesli Twoje slowa odbijaja sie od muru.
Oj tak, czysta kopia tatusia. Moze pozniej troche sie do mnie upodobni 😁🔸28 lat
Dmg, pięknie to napisałaś. Najpierw my, potem dziecko. M.in. dlatego od początku zakładaliśmy, że nie damy się w nocy rozdzielić i mój narzeczony nie pójdzie spać na kanapę... aż pewnej nocy Matylda dawała ostro w kość, on musiał rano wstać do pracy i w końcu sama go poprosiłam, by poszedł tam spać, bo nie potrzebujemy dwójki niewyspanych ludzi. Na drugi dzień powiedział, że zawsze będzie przy nas zasypiał, a jak będzie bardzo źle to dopiero wtedy pójdzie spać do salonu. Może wspólne zasypianie to pierdoła, ale dla nas to ważne, bo ona kiedyś urośnie i nie będzie nas już tak potrzebować, a nasz związek będzie trwał nadal i nie chcemy się od siebie oddalić.
dmg111, emdar, calanthe, Zulugula, Ania81, Inaa89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Wik89 wrote:Dokładnie 😅😬
Nieeee😭😭 my teraz nie mamy skoku ale przez te karmienia nocne co 2h to średnio a co dopiero 😵
Bylam taka zmęczona, przespałam 1,5h i juz nie mogę zasnąć 😭🙄 za 10min król się pewnie obudzi, więc teraz już nawet mi się nie opłaca💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnydmg111 wrote:Moti, ja miałam uciekające oczko, jak miałam 3 latka zaczęłam nosic okulary, wada przeszła jak miałam 15 lat. Jak mi powiedzieli, że nie mam nosić okularów, to musiałam przejść na zerowki, bo moja twarz wyglądała dla mnie dziwnie 😂 Więc nie ma tego złego, wszystko da się naprawić u dzieci 😘
-
nick nieaktualnyEnigva sliczna z was rodzinka, a Malwinka skradla moje serce❤️❤️❤️. Przeslodka jest ❤️❤️❤️.
Ounai oby wszystko miedzy wami sie ulozylo. Bardzo Ci tego zycze.
Tajka ty do szpitala lepiej jedz sprawdzic co sie dzieje. Tak jak Emdar napisala w ciazy lepiej na wszystko dmuchac i sprawdzac.
My w domku. Pepuszek bardzo wolno sie goi, mamy sie nie kapac az przestanie krwawic. Obserwowac czy nie ma zmian i tyle nam poradzili🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Synek czuje lekki dyskomfort z powodu pepuszka. No nic dalsze wiszenie na reach 24h 😍😍😍🥴🥴🥴🥴.
Ounai, Enigvaa, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Ounai, trudna sprawa u Ciebie☹️Ciężko coś Ci doradzić bo to jednak coś poważniejszego się dzieje.. Albo to zostawisz jak jest, czyli będziesz "samotną mamą" , albo coś wymyślisz żeby zmienić męża 😐
Ja kiedyś też tak miałam jak on. Zatraciłam się w pracy. Ale to trwało rok. Potem zrozumiałam że tak się dalej nie da. A mój mąż jak się otrzasnie na miesiąc to potem wraca do starych nawykówBOY 2015
GIRL 2020 -
Ounai, coś mi się wydaje, że miałaś kiedyś podobny problem ze swoim synem. Co można zastosować na zaczerwienionego siusiaka na końcu przy ujściu cewki moczowej?
Mam maść z antybiotykiem, którą miał przepisaną na pępek. Można tym? Czy na początek czymś łagodniejszym?