Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania81,
Mi odpadła pępowina też w 3 dobie i do 18 roku życia krwawił mi pępek. Rodzice zjeździli ze mną pół województwa, bo żaden lekarz nie wiedział, czy to problem chorobowy czy nie. Teraz już wiem, że to była kwestia higieny pępka a nie tego, że odpadł zbyt wcześnie. Bo mam ziarniniaka i to on krwawił. -
Dziewczyny, moja babcia zadzwoniła do mojej mamy i powiedziała żebym absolutnie nie przyjeżdżała do moich rodziców, bo jakiejś tam znajomej wnuki mają ospę. Moja mama na to że przecież nikt nie miał z nimi kontaktu i to drugi koniec wsi, a moja babcia: "ALE WSZYSTKO JEST W POWIETRZU!" 🤣🤣🤣
Enigvaa, kar_oliv, emdar, Wik89, Nowastaraczka, kiniusia270, Ounai, Ladyo, dmg111, KarolinaMaria, Julik, Martt95, Ania81, Suszarka lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Enigva ślicznie razem wyglądacie, Malwinka cudna, w ogóle bardzo podoba mi się te imię 😍 a tatuś jaki dumny na tym zdjęciu 😁😁😁😁
Jakby mogl to by ja do pracy bral nawet 😂 przepadl calkowicie 🙈kar_oliv, emdar, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
No dzień dobry; co taka cisza? Czyżby wczorajsze słońce tak skutecznie zadziałało na maluchy i grzecznie wszystkie śpią 😉? Julek nie śpi od 5:00😪, ale za to trzecią noc pod rząd obudził się tylko trzy razy!!! Więc nawet ta 5 mi nie straszna:) miłego dnia wszystkim:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 08:29
Lalia, Nowastaraczka, kic83, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
U nas dobra noc 👍 Olek zasnął o 22:15, pobudka o 3:15 na przebranie i karmienie, a potem pobudka o 6:10 i dzień zaczęliśmy o 7:20- standardowo cisnąć 💩😅
Mamuśki (raczej tych śpiących maluchów), czy u Was też ten pierwszy set nocny jest zdecydowanie najdłuższy a kolejne są coraz krótsze??kic83, emdar, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Enigva, mam przepiękną synową 😍😍😍 a jakich mój syn ma atrakcyjnych teściów!! 🤩🤩🤩
Enigvaa lubi tę wiadomość
-
Tajka- ja bym jechała do szpitala albo zadzownila do swojego gina,czy może Cię przyjąć między pacjentami albo może ma jakiś wolny termin na już a jak nie to szukała kogoś innego z dobrymi opiniami na jednorazowa wizytę.
Ja miałam różne "dolegliwości" i wszytsko od razu kontrolowałam albo zapisywałam się do gina pomiędzy umowionymi wizytami, albo on mnie przyjmował między pacjentami, albo jechałam do szpitala.
Mimo częstych kontroli i naprawdę dobrej opieki ,to u mnie wyszło jak wyszło.
Czasami chyba nikt nie jest w stanie przewidzieć pewnych rzeczy.
Ale chociaż wiem ,że robiłam wszystko co mogłam, wiem że niczego nie zaniedbałam a na ten przedwczesny poród chyba nikt nie miał wpływu. -
Mój marudek wczoraj poszedł spać po 17 i wstał o 6, karmienie było koło 3 ale ja na spiocha karmie to sama zapominam potem o której ;p
Jak tak bedzie spał to przetrwam jęczące dni 😂🤪Lalia, Zulugula, kic83 lubią tę wiadomość
-
edyciak. wrote:Ounai, coś mi się wydaje, że miałaś kiedyś podobny problem ze swoim synem. Co można zastosować na zaczerwienionego siusiaka na końcu przy ujściu cewki moczowej?
Mam maść z antybiotykiem, którą miał przepisaną na pępek. Można tym? Czy na początek czymś łagodniejszym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 08:37
edyciak. lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Kurde, dziś ma być 17 stopni 🥰😊. Jak ubrać dziecko to wiem; ale w co samej się zestroić na spacer? Moja szafa nie przygotowana na wiosnę w lutym 😮🤦♀️
Lalia, Nowastaraczka, dmg111, kar_oliv, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Zainspirowana waszymi wpisami, wczoraj zamówiłam dobry tran 💪 wcześniej suplementowalam ale jak spojrzałam na skład to "olej z ryb"
A poza tym to mamy mały sukces - Adaś wczoraj pierwszy raz sam przekręcił się na brzuszek 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 08:51
Nowastaraczka, Iryska, Ounai, Lalia, emdar, dmg111, Ania81, Suszarka, kar_oliv, kic83 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Lalia wrote:U nas dobra noc 👍 Olek zasnął o 22:15, pobudka o 3:15 na przebranie i karmienie, a potem pobudka o 6:10 i dzień zaczęliśmy o 7:20- standardowo cisnąć 💩😅
Mamuśki (raczej tych śpiących maluchów), czy u Was też ten pierwszy set nocny jest zdecydowanie najdłuższy a kolejne są coraz krótsze??
U nas wygląda to tak:
3,5 h snu - karmienie- 2,5 h snu - karmienie - 2 h snu
Mogą być przesunięcia do 15 minut i obojętnie, o której godzinie pójdzie spać, tak zazwyczaj to wygląda. A najczęściej spać chodzimy o 22.30. 🙂Lalia lubi tę wiadomość
-
Emdar, cieszę się z powodu Twoich dobrych nocek😘 Ja też nie mam ubrań na wiosnę, póki co chodzę w rozpiętej kurtce zimowej bez czapy i szalika. Taka pogoda może być zdradliwa.
Nowastaraczka, Twój synek chodzi spać po 17?? Ojej, my to wczoraj o tej porze ze spaceru wypakowywaliśmy się 😀
Lalia, u nas noc zaczyna się 21-22, karmienie ok 5, śpi do ok. 9. Oczywiście w tym długim secie jest kilka przebudzeń 🤪
emdar, Lalia, Nowastaraczka, Ania81, kar_oliv lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Fragaria wrote:Tran Hasco, a dla starszego Syna w płynie z firmy Mollers
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Ja tran piję ten sam co daję Julkowi, Mollers "Mój pierwszy tran norweski". Wstrętne to strasznie, a Julek tylko się oblizuje 🤦♀️
Nowastaraczka, Julik, Ania81, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙