Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, polubiłam za zakupy dla Ciebie:) Ja mam postanowienie ze dopóki nie schudnę chociaż do 70 kg (nadal 75 😪) to nic sobie nie kupuję. Muszę po prostu garderobę przeorganizować swoją, bo mam w czym chodzić tylko leży to w części nieużywanej. Za to jak będę ważyć tyle ile chcę ( 67 kg) to wymieniam wszystkie łaszki 😊😊😊Już zapowiedziałam staremu żeby szykował budżet,na co on" o to, jeszcze trochę czasu minie"🤣🤣🤣🤣. Zna mnie lepiej niż ktokolwiek inny😉
Wik89, Ania81, Ania81, KarolinaMaria, Karenira lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Ounai, wow, ale zlecialo! Pokaz Martusie 😀
Zulu, moim zdaniem rozmiarowka standardowa, podobna do cool clubWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 11:34
Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Fragaria, pleców na brzuch się obraca?? O rany 😱
Pierwszy obrót jest z brzucha na plecy. Ale wiesz, nie każde dziecko musi się sztywno tych ram trzymać. Choć ja bym pewnie ze swoim poszła do fizjoterapeuty, żeby to sprawdzić.
Właśnie zaraz idziemy... -
edyciak. wrote:Fragaria, pleców na brzuch się obraca?? O rany 😱
Pierwszy obrót jest z brzucha na plecy. Ale wiesz, nie każde dziecko musi się sztywno tych ram trzymać. Choć ja bym pewnie ze swoim poszła do fizjoterapeuty, żeby to sprawdzić.
Właśnie zaraz idziemy...
Fragaria, zobacz na necie filmiki jak wygląda prawidłowy obrót na brzuch. Górna noga zgięta ma być i tułów nie odgięty do tyłu.Lalia, Fragaria lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Edyciak, prawidlowo fizjologicznie jest najpierw z plecow na brzuszek
Moj sie czasem obraca z brzuszka na plecy, ale nie jest to w pelni kontrolowane, a ma raczej zwiazek ze wzmozonym napieciem miesniowymWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 11:37
Iryska lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyOunai rany Marutsia juz pol roczku❤️❤️❤️❤️❤️. Gratulacje, wszystkiego najlepszego dla malenkiej.
Edyciak ja mam nadzieje, ze mojemu malemu przejdzie to krwawienie. To ze odpadl kikut u nas szybko to norma. Jemu to zaczelo nagle krwawic we wtorek. Teraz czekamy jak bedzie dalej.
Piekne dzieciaczki mamy tutaj😍😍😍😍.
U nas dzis noc taka sobie, chyba synek przezywal szpital🥴🥴🥴🥴🥴. Zulu moj to standardowy cycozwis. Nawet jak najedzony to o cycku marzy😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Wczoraj maz tesknym glosem do syna mowi "pij ile mozesz, bo mam nadzieje ze za jakis czas sie ze mna podzielisz" 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂😂.
Niech se marzy, nie bede mu tego odbierac😂😂😂😂Ounai lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pierwszy raz w życiu mam jakieś szczypanie, czy to może bardziej swedzenie 😯to dla mnie nowość bo nigdy nie miałam żadnych problemów, bakterii itp. a tu 3 dzień w szpitalu i coś się zaczyna dziać.
Lekarka powiedziała,że mąż ma mi kupić i dostarczyć Clotrimazolum-glibulki lub maśc.
Któraś z Was stosowała, zatsnaiwam się co będzie lepsze czy maść,czy globulki ? Lekarka w sumie nic nie doradziła a ja nie mam doświadczenia z takimi specyfikami
Swoją drogą, to nawet mnie nie zbadali żeby sprawdzić,czy coś faktycznie jest na rzeczy. -
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, pierwszy raz w życiu mam jakieś szczypanie, czy to może bardziej swedzenie 😯to dla mnie nowość bo nigdy nie miałam żadnych problemów, bakterii itp. a tu 3 dzień w szpitalu i coś się zaczyna dziać.
Lekarka powiedziała,że mąż ma mi kupić i dostarczyć Clotrimazolum-glibulki lub maśc.
Któraś z Was stosowała, zatsnaiwam się co będzie lepsze czy maść,czy globulki ? Lekarka w sumie nic nie doradziła a ja nie mam doświadczenia z takimi specyfikami
Swoją drogą, to nawet mnie nie zbadali żeby sprawdzić,czy coś faktycznie jest na rzeczy. -
ZielonaHerbata wrote:No właśnie też mi się tak wydaje. Bo tym kremem, to zupełnie nie wiem.jak to smarować. Ale już powiedziałam ,że ma mi kupić i to i to i zobaczymy co wybiorę.
Globulki pakujesz do środka , a kremem smarujesz na zewnątrz, wargi sromowe i wokół wejścia do pochwy💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Nowastarczka nawet mi nie mów , że Leos tyle spał 🤯 a ktoś tu narzekal wczoraj na skok rozwojowy 🤭
Bo on mędzi cały dzień i nic mu nie pasi to potem sam jest juz soba zmeczony😂kic83, Wik89 lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Zulu, polubiłam za zakupy dla Ciebie:) Ja mam postanowienie ze dopóki nie schudnę chociaż do 70 kg (nadal 75 😪) to nic sobie nie kupuję. Muszę po prostu garderobę przeorganizować swoją, bo mam w czym chodzić tylko leży to w części nieużywanej. Za to jak będę ważyć tyle ile chcę ( 67 kg) to wymieniam wszystkie łaszki 😊😊😊Już zapowiedziałam staremu żeby szykował budżet,na co on" o to, jeszcze trochę czasu minie"🤣🤣🤣🤣. Zna mnie lepiej niż ktokolwiek inny😉
emdar, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
edyciak. wrote:Fragaria, pleców na brzuch się obraca?? O rany 😱
Właśnie zaraz idziemy...BOY 2015
GIRL 2020 -
Tak się ratujemy na spacerach. A fotkę później jakaś wrzucę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 00:09
Nowastaraczka, Zulugula, Lalia, Martt95, kiniusia270, kar_oliv, Julik, emdar, dmg111, kic83, Ladyo, Ania81, Meggi110818, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020