Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam detektor 😁 czekam aż dotrze do paczkomatu. Już się nie mogę doczekać, mam nadzieję że będę umiała zlokalizowac małą gadzinkę 😊
SzalonaOna, Lalia, dmg111, Sylwucha, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:I najlepiej nie w świetle dziennym tylko lepiej w lekkim cieniu, bo wtedy lepiej aparaty lapia te cienie xD a w świetle dziennym tak przejaśniaja ze faktycznie na zdjęciach nie widać
Ja tylko tak lapalam te swoje pierwsze cienie na zdjęciach , ktore zreszta tylko ja widziałam 😂
Co za emocje, jakby to co najmniej mój test był.doomi03 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Podłączam się do pytania.
Medela Purelan Lanolina 100 maść na brodawki, najlepsza.
Co prawda nie jest tania, ale skuteczna.doomi03, Ounai, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulu wspolczuje czekania na wyniki, ale wiesz, u mnie tez kilka dni czekalam, bo najlepiej jak to ten lekarz ktory wykonywal usg spojrzy na wyniki z krwi i zrobi korekte ryzyk. Dlatego warto poczekac😘
Ja jeszcze nie chce l4 wiec dostalam wczoraj na wizycie zaswiadczenie ciazowe z dopiskiem rekomendowana praca zdalna i brak wyjazdow poza Warszawę, dla mnie to super opcja na teraz, w poniedzialek poinformuję o tym pracodawcę i bede spokojna do kolejnej wizyty
Ale fakt, moze za miesiac wezme juz l4
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Ojej dokładnie to samo chciałam powiedzieć, ale już nie chcę tak męczyć Evelle28, żeby kolejne zdjęcie dodawała 😂
Co za emocje, jakby to co najmniej mój test był.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Dzień dobry ☺️
Wczoraj wyjechaliśmy o 20.30 z domku i o 3 nad ranem byliśmy w Kościelisku 😍
Chłopcy zrobili teleport i zasnęli na Kaszubach a obudzili się w górach 😄 niespodzianka udana, miny dzieci bezcenne 😅
Dzisiaj pogoda barowa.. Więc siedzimy w domku i odpoczywamy po podróży.
Wrzucę narazie 2 zdjęcia, jak będziemy spacerować więcej to i więcej wrzucę 🥰
https://naforum.zapodaj.net/bb094345fecc.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/58230a628c95.jpg.htmldmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:Dziewczyny, panika się nie kończy. Wczoraj się podcierałam po sikaniu a tam różowo, włożyłam palec do szyjki - różowy śluz, wybiegłam jak poparzona z pracy, telefon do mojego doktora i mnie uspokoił, że na 95% nic się nie dzieje - nadżerka, albo jakieś naczynko pękło. Leżałam i obserwowałam i jakby pojawiła się krew czy mocniej zabarwiony śluz to miałam do niego wbić do szpitala. Okazało się, że nic więcej się nie pojawiło, później tylko taki brązowy śluz ze mnie schodził, więc faktycznie przeszło Ale co się strachu najadłam, to moje. Dzisiaj wbijam do mamy po stetoskop i będę szukała dzidzi - od 17/18 tygodnia już słychać
-
nick nieaktualny
-
Lola, piękne zdjęcie kropka 😍
Lucky, gratuluję bijącego serduszka 💚
Dmg, doomi03 ja mam balsam z Bielendy Sexi Mama do biustu i mi wystarcza 👍 dość szybko się wchłania, zapach nie jest intensywny 😉
Ja dzisiaj padam na twarz 😑 byłam w pracy uzupełnić dokumentację, powiedziałam też Pani Dyrektor o ciąży, więc moi pracodawcy już wiedzą 😉 poprosiłam ich o dyskrecję, bo nie powiedzieliśmy jeszcze rodzinie, a dużo osób z pracy mieszka w mojej rodzinnej miejscowości i mogłoby się to rozejść 🤷♀️ moi dziadkowie mają za 2 tygodnie 60 rocznicę ślubu 😁 chcemy im wtedy powiedzieć że w końcu kolejny prawnuk/czka w drodze 😍Ounai, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam wyniki badań ✊✊✊
Glukoza 86 👌
TSH 1,17 👍
Morfologia i mocz super 💪
Różyczkę byłam szczepiona a cytomegalie przechorowałam ✌️
Tylko toksomplazmoza wyszła ujemna więc pewnie będę musiała badać całą ciążę 😑doomi03, Iryska, dmg111, Annia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wiem po co to zrobilam. Dziś robiłam badanie krwi, które zlecił leakrz i do tego zbadałam sobie betę ostatnio badalam 9 maja i miałam 18336 dziś mam 63958. Niby później nie powinno się badać już, ale mam trochę za mały przyrost jak patrzę na kalkulatorze. Jestem załamana, umówiłam się jutro do dobrego lekarza u mnie w mieście bo do środy nie wytrzymam
Nie plamie, nie boli mnie brzuch
POMOCYWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 17:12
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Dziewczyny, nie wiem po co to zrobilam. Dziś robiłam badanie krwi, które zlecił leakrz i do tego zbadałam sobie betę ostatnio badalam 9 maja i miałam 18336 dziś mam 63958. Niby później nie powinno się badać już, ale mam trochę za mały przyrost jak patrzę na kalkulatorze. Jestem załamana, umówiłam się jutro do dobrego lekarza u mnie w mieście bo do środy nie wytrzymam
Nie plamie, nie boli mnie brzuch
POMOCY
Na pewnym etapie beta zwalnia i już nie przyrasta tak jak na początku. SpokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 17:58
Iryska lubi tę wiadomość