Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie1985 wrote:W 33+4 ważyła 2300g niby. Kawał kobiety. 😂
Modlę się o szybszy poród niż w terminie lub nie daj Boże po terminie. 😂
Ta ciąża daje mi w kość. Odliczam dni. 😘
W sumie to ja też mam nadzieję że urodze przed terminem bo boje się zeby Asia nie była jednak za duża na vbac. Mam zamiar gwałcić męża jak tylko będzie zielone światełko 🤭😂
Jeszcze o dziwo czuje się dobrze. Ale tez wiem ze zaraz to się skonczy i będzie mi ciężko wejść po schodach 🙉Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
calanthe wrote:Nic takiego mi się nie działo. Może coś wczoraj uszkodzili delikatnie zakładając i stąd to plamienie. Szyjka jest mocno ukrwiona i bardzo delikatna, więc nie trudno o jakiś "uraz". Jeśli jakoś bardzo Cię to niepokoi to skonsultuj. Masz jakieś leki dodatkowo? Luteina może podrażniać
Pisałam do mojego lekarza ale nie odpisuje ani nie odbiera.
Mąż mówi żebysmy jechali do szpitala i że lepiej to sprawdzić .
Mam już dość szpitali ale chyba faktycznie lepiej to sprawdzić i być spokojnym,że być może to nic takiego. -
Martt95 wrote:W sumie to ja też mam nadzieję że urodze przed terminem bo boje się zeby Asia nie była jednak za duża na vbac. Mam zamiar gwałcić męża jak tylko będzie zielone światełko 🤭😂
Jeszcze o dziwo czuje się dobrze. Ale tez wiem ze zaraz to się skonczy i będzie mi ciężko wejść po schodach 🙉
Też myślałam żeby wziąć męża w obroty po 37 tygodniu ale obawiam się że fizycznie nie dam rady. 😂
Ja leżeć nie daje rady a co dopiero sex. Matko to brzmi jak sport ekstremalny, skakanie ze spadochronem. 😂Martt95, Lulu83, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Heloł mamusie, nie nadgonię Was z dziś,przepraszam. U nas intensywny dzień (towarzysko- spacerowy), więc padam ze zmęczenia. Na szczęście Julek też padł,więc idę i ja w kimę co by skorzystać z łaskawości syna(nigdy nie wiadomo ile potrwa😉). Miłego wieczoru!
Lulu, nadal zaciskam kciuki za Was ✊✊ Już naprawdę bardzo blisko!!!kic83, Nowastaraczka, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Polubiłam za sport ekstremalny i skakanie ze spadochronem hahahha 😂😂
Wiem ze mozna czuć się bardzo źle w ciąży i naprawdę współczuję. Moja 1 ciaze właśnie taką mialam. Seks przez całą ciaze byl może wtedy z 2-3 i to tylko na początku. Pozniej juz nie potrafiłam się zmusić nawet jak już mogliśmy. Po pologu czylam się jak dziewica, oboje wtedy nie wiedzieliśmy jak się za siebie zabrać hahaha🙉Angie1985 lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95, KarolinaMaria, Lulu83, Zulugula, Ounai, Suszarka, SzalonaOna, Nowastaraczka, Anet.kaa, Lalia, Wik89, Annia, kic83, Enigvaa, dmg111, Ladyo, Ania81, kar_oliv, Inaa89, Belie lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Tajka ja mam herbatkę z liści malin z 2 czy 3 op. i 1,5 blistra tabletek z wiesiolkiem mogę Ci nadać w paczkomacie, tylko za przesyłkę 12 zł byś zapłaciła, więc nie wiem czy Ci się opłaca
Mogę Ci też parę ciuszków dorzucić dla Mai
Jeśli Ci zalega, to mogę skorzystaćpriv
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Aneta szacun za karmienie w taką pogodę!
ale pierwsze szlaki przetarte, nie było tak źle, tylko szanowna musiała zjeść z 2 cyców bo był wrzask po jednym 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 20:19
Lalia, Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od fizjo. Niestety mogę jeszcze biegać. Co najwyżej szybki marsz. Chciałam mężowi zrobić niespodziankę, podjechałam do sklepu po drodze, a on mi zrobił wielką awanturę, że Marta wyła pół godziny. Stwierdził że wiem przecież że po 1,5h ona tak ma. Zrobił awanturę na pół domu, dziecko nie przebrane, na łóżku pełno zabawek, nawet nie miałam jej jak nakarmić. Musiałam ja najpierw wrzeszczącą przebrać i dopiero. Tyle z miłego wieczoru
-
Ounai, gratulacje dla Martusi 😊 bardzo szybko się rozwija 💪
Nie załapałam się ani na zdj Gutka, ani Marttna pewno śliczne 😊
Lulu, trzymam kciuki, jeszcze chwila ✊✊
Ja też bym chciała szybko urodzić, mam nadzieję, że się uda...już mi też coraz ciężej, chociaż mówią, że brzuch mały
Teściowa chce koniecznie kupić coś dla Mai na narodziny, ale wszystko już chyba ma 🤦♀️ myślimy o niani elektronicznej albo monitorze oddechu, ale chyba bardziej skłaniam się ku niani z kamerka, tylko czy w mieszkaniu 60metrowym jest przydatna ? Polecacie jakąś? Co myślicie o monitorze oddechu ?Ounai, Martt95 lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Tak, mam luteinę dwa razy dziennie. Niestety plamienie nadal się utrzymuje. Wiem,że mam jakąś starą nadżerke więc może ja podraznili? Ale to chyba byłoby tego mniej.
Pisałam do mojego lekarza ale nie odpisuje ani nie odbiera.
Mąż mówi żebysmy jechali do szpitala i że lepiej to sprawdzić .
Mam już dość szpitali ale chyba faktycznie lepiej to sprawdzić i być spokojnym,że być może to nic takiego.trzymam kciuki aby to było zwykłe podrażnienie.
-
A ja mojemu dałam słoikpapryczek ostrych nadziewanych serkiem, bo jest fanem ostrości , a w sumie rzadko je je , bo są drogie
A ja dostałam sukienkę w kwiaty z Lidla (nawet spoko, może po porodzie wejdę jeszcze w S😁) i rafaellozawsze dostaje tulipany, ale jak wróciłam ze szpitala , to cały dom był w tulipanach, chyba z 6 wazonów, 80 sztuk
😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 20:28
Nowastaraczka, Lalia, Martt95, dmg111, Ania81, Ounai, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Tajka, ja mam nianię z aliexpres:
https://a.aliexpress.com/_uHA4dX
Moim zdaniem bardzo przydatna, korzystam praktycznie codziennie. Spisuje się naprawdę świetnie. Dla mnie must have, bo nie muszę sprawdzać co chwila czy się dziecko nie kręci tylko spokojnie robię swoje i rzucam okiem na monitorek.Tajka, Lalia, Martt95 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka pięknie. ❤️
Ounai ja nawet nie wiem co mogę Ci napisać. Chyba tylko że przytulam cię mocno.
Mąż zachowuje się strasznie. Może coś go dręczy i nie umie tego uzewnętrznić i tą frustrację przelewa na was. Co oczywiście jest niewłaściwe.
My też z moim M mieliśmy taki kryzys dobrych kilka lat temu. Byliśmy blisko rozstania. Udało się nam przezwyciężyć.
-
Tajka wrote:
Co do kamerek i niani. My mamy nianie elektryczna a kamerkę IP która teraz jest na szafie i obejmuje pol pokoju (chociaz juz poluje zakupić drugą taka szerokokątną a ta co mamy teraz zamocuje na łóżeczko u drugiej). Jak Ala byla mniejsza to mialam zamocowana na łóżeczku i szczerze powiem nie wyobrażam sobie życia bez tego haha🙉🙈
Nawet jak chodziłam do pracy a corka zostawała z tata to nie raz podglądam co robią 🧐😂
Jak jesteś zainteresowana to odezwij się jakoś na priv mogę Ci podesłać zdjęcie jak wygląda w dzień i w nocy 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 21:49
dmg111 lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021