Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai,Kic ale dzieciaki robia postepy! Ida jak burza 😍
Cal, u nas jak kupa rzadziej to tez ida takie baki ze sie zastanawiamy JAK z tak malej dupki takie bączury.
Mart, podgladnelam tez fotke, piekny brzusio i wlascicielka 😍
Przyszla dzis nam sukieneczka do chrztu i plaszczyk 😍
SzalonaOna, Tajka, Martt95, Lalia, KarolinaMaria, dmg111, Ounai, Ania81, Zulugula, Nowastaraczka, Angie1985, kar_oliv, kic83, Ladyo, Inaa89, Annia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ok, to wysyłam zaproszenie
Martt95 lubi tę wiadomość
-
I bylam dzis u dentysty. 3 zeby do zrobienia po ciazy. No coz, mam za swoje ze nie poszlam w ciazy (wiem, glupota, ale tak bardzo sie boje dentysty).
I udalo nam sie nakarmic Malwi z butelki, nie byl otak latwo. Lovi jej nie pasuje i miala odruch cofania jak tylko dostala do buzi, zjadla dopiero z avent 150ml mojego mleczka. I tak jakos mi przykro bylo ze je z butli a nie z cycka 🤷🏻♂️ I juz wiem ze ciezko mi bedzie jak to sie skonczy...
Wik89 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
)
Właśnie coś mi się kojarzy ze wstawiałaś jakis czas temu zdjęcie swoje z brzuszkiem ale jeszcze wtwdy byłam bardziej cicha myszka i się nie odzywałam za dużo 😄
No to patrz nawet podobnie się dzisiaj ubrały 😂 -
Chłop już się uspokoił. Swoją drogą ma za swoje. Moja teściowa jest "umierająca" ale tylko jak rozmawia z synkiem, bo jak rozmawia z lekarzem to nabieraagicznie sił. Więc, żeby nie stracić żadnej chwili ze swoi jedynym dzieckiem dzwoni do niego. Od wczoraj dzwoniła do niego o 22:00, 5:00, 7:00, 9:00, 12:00, 14:00, 16:00. Reszty godzin już mi nie podawał 😂😂😂
Angie1985, Ania81 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Ounai te godziny to chyba jej z czasow karmienia Twojego męża zostaly 🤦♀️😂
Ounai, Angie1985, Ladyo, Lalia, Suszarka, kic83, Ania81, Wik89, Lulu83, Zulugula, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Hahaha no chyba 😂 Wiesz, ale takie serio to ja się panicznie boję co to będzie jak przyjdzie namów się nią zająć. Teraz dopiero widać, jakim ona jest ciężkim pacjentem jak zaczyna się źle czuć. Mąż mówi że z nią rozmawiał to miała głos jakby nie miała sił mówić o nagle wszedł lekarz a ona do lekarza już normalnym głosem. Teraz jak mąż z nią rozmawiał i slulyszalam to serio, taki głos miała jak 90-ciolatka. No i te telefony co 2h i to o 5 rano? Wczoraj jak zadzwoniła o 22, to jak skończyłam karmić zerwałam się z łóżka i pobiegłam zapytać męża co z mamą bo już myślałam że jej stan się może jakoś strasznie pogorszył. Tak samo wie przecież, że mamy małe dziecko które budzi się w nocy, że mąż wstaje rano do pracy a i tak potrafi zadzwonić o 5 egoistycznie bo ona chce z nim pogadać. MasakraNowastaraczka wrote:Ounai te godziny to chyba jej z czasow karmienia Twojego męża zostaly 🤦♀️😂
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Enigvaa wrote:
Śliczne, gdzie kupiłaś?O ❤️
Z ❤️ -
Enigvaa to ty wczoraj pisałaś o nowym etapie wtajemniczenia, że dziecko patrzy Ci się głęboko w oczy i zaczyna cisnąć kupę? Dzisiaj też zaliczyłam, tak się tuli do mnie w łóżku rano, patrzy na mnie, ja na niego, sielanka, miód, rodzicielstwo... A ten nagle zaczyna cisnąć. 🤣 I koniec sielanki, trzeba wstawać i tyłek myć.

Lalia współczuję problemów brzuszkowych Aleksa... Ale powinno tego być coraz mniej już, niedługo powinno w ogóle być dobrze. My taką ostatnią fatalną akcję brzuszkowo-kupowo-bączkową zaliczyliśmy w Wigilię (ważny dzień i dlatego pamiętam), a później już był spokój na szczęście. Czyli jak miał 3.5 miesiąca to ten jego przewód pokarmowy się w miarę ogarnął.
Lalia, emdar, Suszarka, Nowastaraczka, Enigvaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Współczuję pobudek 🥺🥺🥺
U nas były od 4 co godzinę ale na szczęście zasypiał więc coś podrzemalam 🥴
Dziękuję Anniu za dobre słowo 😘 naiwnie myślałam że skoro dwa dni pod rząd było dobrze to już tak zostanie 🤦😅
Annia lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek, u nas noc jako tako. Bez szału, ale i bez dramatu strasznego.
Lalia, nie znasz jeszcze jednej z podstawowych zasad macierzyństwa? "Nie przyzwyczajaj się,za 3 dni będzie inaczej(dotyczy absolutnie wszystkiego)" 😉🤣 Ale tak jak pisze Annia, po 3 miesiącach większość problemów brzuszkowych mija.
Annia, jest jeszcze jeden "poziom" robienia kupy, który mnie osobiście rozwalał. Julek potrafił jeść i jednocześnie cisnąć kupsona🤦♀️😁 Dla mnie niepojęte jak można się skupić na obu czynnościach 😂
Enigvaa, piękne ubranka.
Ounai, a jak się czuje teściowa? Nie pytam co ona mówi, bo z tego co piszesz to czuje jakby stała nad grobem(przepraszam za dosadność),ale co mówią lekarze? A Ty jak się czujesz? Spotkanie z koleżanką trochę pomogło?
Annia, Lalia, KarolinaMaria, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar etap kupy podczas jedzenia słoiczka już mamy zaliczony! 🤣🤣🤣 Dobrze, że kupa uformowana już i na mnie nic nie przeciekło. 😅 Emdar a wy już mieliście chrzciny?
Lalia to też jest sukces, że 2 dni było dobrze.
Dzisiaj było słabo, ale jutro może znowu będzie dobrze, jakiś postęp jest. 
Ja przestawiłam Mikołaja na chodzenie spać kolo 22.30, zamiast północy. No i mam efekt, że najpóźniej o 8 zaczynamy dzień... Dzisiaj o 7, a ten już ma drzemkę przy cycu. Dobrze, że poćwiczyłam z nim trochę przed śniadaniem swoim. W ogóle z Panią fizjo on tak ładnie ćwiczył a mi się buntuje leniuch jeden.
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, niestety chrzest dalej przed nami. Pisalam jakiś czas temu,że u nas jest problem z logistyką bo chrzestni są z Torunia, ksiądz który chcę aby ochrzcił Julka z Łodzi, a my z Wawy 🤦♀️No i ciągle zamknięte knajpy nie ułatwiają. Maj -czerwiec planuję to w końcu ogarnąć.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Wlasnie, dziewczyny rozszerzajace diete jak potem jest z 💩? Wyglada jak u doroslych?:d
Musze sie nastawic zebym potem nie spanikowala 😆
Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość