Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai,Kic ale dzieciaki robia postepy! Ida jak burza 😍
Cal, u nas jak kupa rzadziej to tez ida takie baki ze sie zastanawiamy JAK z tak malej dupki takie bączury.
Mart, podgladnelam tez fotke, piekny brzusio i wlascicielka 😍
Przyszla dzis nam sukieneczka do chrztu i plaszczyk 😍
SzalonaOna, Tajka, Martt95, Lalia, KarolinaMaria, dmg111, Ounai, Ania81, Zulugula, Nowastaraczka, Angie1985, kar_oliv, kic83, Ladyo, Inaa89, Annia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ok, to wysyłam zaproszenieMartt95 lubi tę wiadomość
-
I bylam dzis u dentysty. 3 zeby do zrobienia po ciazy. No coz, mam za swoje ze nie poszlam w ciazy (wiem, glupota, ale tak bardzo sie boje dentysty).
I udalo nam sie nakarmic Malwi z butelki, nie byl otak latwo. Lovi jej nie pasuje i miala odruch cofania jak tylko dostala do buzi, zjadla dopiero z avent 150ml mojego mleczka. I tak jakos mi przykro bylo ze je z butli a nie z cycka 🤷🏻♂️ I juz wiem ze ciezko mi bedzie jak to sie skonczy...Wik89 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
)
Właśnie coś mi się kojarzy ze wstawiałaś jakis czas temu zdjęcie swoje z brzuszkiem ale jeszcze wtwdy byłam bardziej cicha myszka i się nie odzywałam za dużo 😄
No to patrz nawet podobnie się dzisiaj ubrały 😂Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Chłop już się uspokoił. Swoją drogą ma za swoje. Moja teściowa jest "umierająca" ale tylko jak rozmawia z synkiem, bo jak rozmawia z lekarzem to nabieraagicznie sił. Więc, żeby nie stracić żadnej chwili ze swoi jedynym dzieckiem dzwoni do niego. Od wczoraj dzwoniła do niego o 22:00, 5:00, 7:00, 9:00, 12:00, 14:00, 16:00. Reszty godzin już mi nie podawał 😂😂😂
Angie1985, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ounai te godziny to chyba jej z czasow karmienia Twojego męża zostaly 🤦♀️😂
Ounai, Angie1985, Ladyo, Lalia, Suszarka, kic83, Ania81, Wik89, Lulu83, Zulugula, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Ounai te godziny to chyba jej z czasow karmienia Twojego męża zostaly 🤦♀️😂
-
Enigvaa wrote:
Śliczne, gdzie kupiłaś?O ❤️
Z ❤️ -
Enigvaa to ty wczoraj pisałaś o nowym etapie wtajemniczenia, że dziecko patrzy Ci się głęboko w oczy i zaczyna cisnąć kupę? Dzisiaj też zaliczyłam, tak się tuli do mnie w łóżku rano, patrzy na mnie, ja na niego, sielanka, miód, rodzicielstwo... A ten nagle zaczyna cisnąć. 🤣 I koniec sielanki, trzeba wstawać i tyłek myć.
Lalia współczuję problemów brzuszkowych Aleksa... Ale powinno tego być coraz mniej już, niedługo powinno w ogóle być dobrze. My taką ostatnią fatalną akcję brzuszkowo-kupowo-bączkową zaliczyliśmy w Wigilię (ważny dzień i dlatego pamiętam), a później już był spokój na szczęście. Czyli jak miał 3.5 miesiąca to ten jego przewód pokarmowy się w miarę ogarnął.Lalia, emdar, Suszarka, Nowastaraczka, Enigvaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Współczuję pobudek 🥺🥺🥺
U nas były od 4 co godzinę ale na szczęście zasypiał więc coś podrzemalam 🥴
Dziękuję Anniu za dobre słowo 😘 naiwnie myślałam że skoro dwa dni pod rząd było dobrze to już tak zostanie 🤦😅Annia lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek, u nas noc jako tako. Bez szału, ale i bez dramatu strasznego.
Lalia, nie znasz jeszcze jednej z podstawowych zasad macierzyństwa? "Nie przyzwyczajaj się,za 3 dni będzie inaczej(dotyczy absolutnie wszystkiego)" 😉🤣 Ale tak jak pisze Annia, po 3 miesiącach większość problemów brzuszkowych mija.
Annia, jest jeszcze jeden "poziom" robienia kupy, który mnie osobiście rozwalał. Julek potrafił jeść i jednocześnie cisnąć kupsona🤦♀️😁 Dla mnie niepojęte jak można się skupić na obu czynnościach 😂
Enigvaa, piękne ubranka.
Ounai, a jak się czuje teściowa? Nie pytam co ona mówi, bo z tego co piszesz to czuje jakby stała nad grobem(przepraszam za dosadność),ale co mówią lekarze? A Ty jak się czujesz? Spotkanie z koleżanką trochę pomogło?Annia, Lalia, KarolinaMaria, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar etap kupy podczas jedzenia słoiczka już mamy zaliczony! 🤣🤣🤣 Dobrze, że kupa uformowana już i na mnie nic nie przeciekło. 😅 Emdar a wy już mieliście chrzciny?
Lalia to też jest sukces, że 2 dni było dobrze.Dzisiaj było słabo, ale jutro może znowu będzie dobrze, jakiś postęp jest.
Ja przestawiłam Mikołaja na chodzenie spać kolo 22.30, zamiast północy. No i mam efekt, że najpóźniej o 8 zaczynamy dzień... Dzisiaj o 7, a ten już ma drzemkę przy cycu. Dobrze, że poćwiczyłam z nim trochę przed śniadaniem swoim. W ogóle z Panią fizjo on tak ładnie ćwiczył a mi się buntuje leniuch jeden.Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, niestety chrzest dalej przed nami. Pisalam jakiś czas temu,że u nas jest problem z logistyką bo chrzestni są z Torunia, ksiądz który chcę aby ochrzcił Julka z Łodzi, a my z Wawy 🤦♀️No i ciągle zamknięte knajpy nie ułatwiają. Maj -czerwiec planuję to w końcu ogarnąć.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Wlasnie, dziewczyny rozszerzajace diete jak potem jest z 💩? Wyglada jak u doroslych?:d
Musze sie nastawic zebym potem nie spanikowala 😆Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość