Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Żadna z Was nie szukała podobnych pojemników na ali? 😁😁 zbankrutowac tu idzie z Wami, najpierw wyprawka teraz jakies śmoje boje 🙈
Annia, właśnie rozglądamy się za jakąś kawalerka do wynajęcia bo kurcze, być może będzie trzeba ją ściągnąć tu na jakiś czas. Ogólnie jestem przerażona. Wiedziałam że kiedyś będę musiała się nią zająć, ale nie myślałam że już tak szybko może się to staćA jeśli będzie kiepsko to cóż, kupimy bo nie będzie wyjścia. Marta podgryza te chrupki i biszkopcik i tak z kilka potrafi zjeść, ale dla niej to taka przekąska. Nadal regularnie zgłasza się do cyca. Nie martw się, to właśnie tak wygląda. Do roku podstawą jest jednak mleko.
Annia lubi tę wiadomość
-
Proszę nie cytować. Usunę.
Oczekiwania vs. rzeczywistość 🤷
Czemu te baterie lądują się 10 min a wyczerpują dopiero po 4h? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2021, 19:36
Ounai, Wik89, KarolinaMaria, Ladyo, kar_oliv, Annia, calanthe, Meggi110818, Martt95, Ania81, kic83, Enigvaa, Zulugula, Nowastaraczka, emdar, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
Lalia, rozkosznie
Dziewczyny, moj syn wybudza sie z drzemki po spacerze z płaczem, tak w 80 procentach przypadków. Dopiero potem, po chwili noszenia na rekach i śpiewów, powoli dobudza sie, otwiera oczy, zaczyna "kontaktować" i jak już zrozumie, gdzie jest to jest ok. Czy można na to cos poradzić?
Lalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Lalia, rozkosznie
Dziewczyny, moj syn wybudza sie z drzemki po spacerze z płaczem, tak w 80 procentach przypadków. Dopiero potem, po chwili noszenia na rekach i śpiewów, powoli dobudza sie, otwiera oczy, zaczyna "kontaktować" i jak już zrozumie, gdzie jest to jest ok. Czy można na to cos poradzić?
Wik, oczywiście nie muszę pisać że między jednym zdjęciem a drugim minęło kilka minut 😂
A wybudza Ci się jak wchodzicie do domu?? Może mu gorąco?? Ja Olkowi muszę czapkę ściągać i rozsuwać kombinezon po wejściu do klatki, bo inaczej wszyscy wiedzą że wróciliśmy 🤣 -
No on po prostu spi w wozku i jak wracam do domu, a on dalej drzemie, to tylko sciagam kocyk, rozpinam troche kombinezon/bluze, no ale nie rozbieram go, czapki nie zdejmuje (ma cienka). Hmm to jest trop, moze musze go bardziej rozbierac nawet jesli spiII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lalia wrote:Wik, oczywiście nie muszę pisać że między jednym zdjęciem a drugim minęło kilka minut 😂
A wybudza Ci się jak wchodzicie do domu?? Może mu gorąco?? Ja Olkowi muszę czapkę ściągać i rozsuwać kombinezon po wejściu do klatki, bo inaczej wszyscy wiedzą że wróciliśmy 🤣
A moja odwrotnie. Jak tylko nałożę jej kombinezonu i nakładam czapkę to usypia, chyba lubi być "upatulona".Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Mamuśki, kiedy Wasze maluszki w brzuszku najbardziej przybierały na wadze ? Bo chyba jakoś od 30 tygodnia dziecko mocno rośnie i już tak zostaje do porodu?
Ja coś czuję,że szykuje nam się kluseczka,teraz waży 2030 🤭🤭trochę się boje,że dojdzie do 4kg i będę miała wskazanie do CC. Ale zobaczymy, bo póki co to raczej wrozenie z fusów i nie można przewidzieć wagi końcowej maluszka+ jeszcze błąd pomiaru USG. -
ZielonaHerbata wrote:Ounai-moze z Twoją teściowa nie jest tak źle. Może się po prostu tak zgrywa aby przyciągnąć do siebie Wasza uwagę?
Ale to niewątpliwie zmienia faktu że jest słaba i ciężko stwierdzić czy wróci do normalnych sił. Jeśli nie, to kupimy jej tutaj mieszkanie a w Rzeszowie sprzedamy swoje i jej. -
ZielonaHerbata wrote:Mamuśki, kiedy Wasze maluszki w brzuszku najbardziej przybierały na wadze ? Bo chyba jakoś od 30 tygodnia dziecko mocno rośnie i już tak zostaje do porodu?
Ja coś czuję,że szykuje nam się kluseczka,teraz waży 2030 🤭🤭trochę się boje,że dojdzie do 4kg i będę miała wskazanie do CC. Ale zobaczymy, bo póki co to raczej wrozenie z fusów i nie można przewidzieć wagi końcowej maluszka+ jeszcze błąd pomiaru USG. -
Chyba coś wisi w powietrzu bo od dwóch dni nie poznaje mojego dziecka😭 Już teraz wiem co to znaczy mieć marudne dziecko 😅 wcześniej to był taki aniołek, praktycznie nie płakał, mało marudził a teraz ma zmienne nastroje co sekundę 🙄 albo to początek tego kilkutygodniowego skoku albo testuje starych 😅 Dzisiaj mieliśmy jeszcze wizytę fizjo i czeka nas mała rehabilitacja. Mówiła że raz w tygodniu wystarczy, bo nie ma tragedii ale trzeba skorygować trochę rzeczy, resztę dni będziemy ćwiczyć sami. Mnie zaniepokoiło że zaczął się obracać z brzucha na plecy, a to jednak za szybko i faktycznie wygina głowę za mocno do tyłu i dlatego się jak by przewraca, ale nie jest to prawidłowy obrót.
-
Angie1985 wrote:Herbatko z tą wagą to nigdy nie wiadomo. Moja modelka ważyła w 33+4 2300 g niby. Też jestem przerażona że będzie ważyła tonę. 😂
Dałączam się. Mój we wtorek ponoć miał 2 kilo. Przy takim tempie szacowane jest ok 4 czyli wskazanie do bezwzględnego cc w moim przypadkuDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Angie1985 wrote:Herbatko z tą wagą to nigdy nie wiadomo. Moja modelka ważyła w 33+4 2300 g niby. Też jestem przerażona że będzie ważyła tonę. 😂
Skoro tak mówicie to tez napisze ze moja zawsze jest o kilka dni do przodu. Aż jestem ciekawa ile będzie miała twraz 😂Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021