Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale piękne!!!
Ounai lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Matko faktycznie to samo! Zasysanie takie właśnie.. w końcu tylko 2 dni różnicy między chłopakami 😆Domi w ogóle Wy i my teraz jesteśmy w tym kilkutygodniowym skoku.. może po nim będzie znow czas względnego spokoju 😅🙏
Oby oby 😆 jeszcze "tylko" niby około 3 tyg do końca skoku xD niech moc będzie z nami 🙏 bo ciężki to okres oj ciężki 😛
Chociaż ja się nie zdziwie jak minie skok i zaczną nam się jakieś zęby czy coś 🙈🤦🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2021, 13:38
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Jednorożec, a Twoja mama zawsze taka była czy teraz się zmieniła?
Inaa - 100m2, to fajna przestrzeń do życia. A ile macie łazienek?My tez w tym roku tylko Polska na wakacje. Też bym chciała bardzo na Sardynie... i w sumie na Sycylię też., nigdy nie byłam. Ciekawe kiedy podróżowanie wróci do normy... chyba nie szybko...
Emdar, Ounai i mamy starszaków i inne mamy rozszerzające dietę, kiedy wprowadziliście drugi posiłek? Ja na razie daje tylko obiadek, raz zje bardzo chętnie, raz nie chce, ale zastanawiam się kiedy zacząć próbować np że śniadankiem i może obiadek przesunąć na obiadokolacje?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Nawet mi nie mów. My jak oglądaliśmy domy to żeby móc się wprowadzić to też ponad milion trzeba mieć. Masakra. Ale znalazłam 3 fajne działki będziemy się umawiać na oglądanie, bo okazuje się, że studentki które wynajmowały mieszkanie teściowej się wyprowadziły, więc możemy wystawić mieszkanie na sprzedaż. Choć nie wiem, czy mężowi nie będzie żal, bo jednak tam się wychował.
Tu chociaż taka cena za dom, ale i tak niezłe przegięcie cenowe 😬 To w sumie duży plus, bo za sprzedaży mieszkania już będzie fajny zastrzyk gotówki! Ja nawet nie marzę, że wybudujemy się we Wrocławiu bo to nierealnewięc na razie nie mamy planu co dalej, oszczędzamy i zobaczymy za jakiś czas jak nas życie pokieruje
Nowastaraczka, Lalia lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Jednorożec, a Twoja mama zawsze taka była czy teraz się zmieniła?
Inaa - 100m2, to fajna przestrzeń do życia. A ile macie łazienek?My tez w tym roku tylko Polska na wakacje. Też bym chciała bardzo na Sardynie... i w sumie na Sycylię też., nigdy nie byłam. Ciekawe kiedy podróżowanie wróci do normy... chyba nie szybko...
Emdar, Ounai i mamy starszaków i inne mamy rozszerzające dietę, kiedy wprowadziliście drugi posiłek? Ja na razie daje tylko obiadek, raz zje bardzo chętnie, raz nie chce, ale zastanawiam się kiedy zacząć próbować np że śniadankiem i może obiadek przesunąć na obiadokolacje?
Jak się nad tym zastanawiam to myślę że ona zawsze tak miała tylko że tata ją bardzo mocno hamował w postępowaniu czasem kolokwialnie mówiąc opieprzył ją i trochę się ograniczała a teraz taty nie ma a ono robi co chceDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
doomi03 wrote:Oby oby 😆 jeszcze "tylko" niby około 3 tyg do końca skoku xD niech moc będzie z nami 🙏 bo ciężki to okres oj ciężki 😛
Chociaż ja się nie zdziwie jak minie skok i zaczną nam się jakieś zęby czy coś 🙈🤦🏼♀️
Zawsze coś 🤪🤪💙 11.2020
💗 11.2023 -
U nas jednak byla turbo💩 w 2 ratach :d
Wyrwalam sie na chwile po staniki do karmienia wiec jedna trafila sie mezowi 😋. Leo juz druga drzemeczka, chyba nie taki zły ten piątek jak sie zapowiadal 🙈
Czy Wasze bobasy też trą oczka? U nas Leoś robi to dosyc czesto, nie tylko jak jest zmeczony (wtedy tarmosi konkret) i zastanawiam sie czy to miesci sie w normie jako ogarnianie ze ma twarz i moze ja dotykac czy juz przyobserwowac i w razie czego okulista 🙄 -
Od 4:20 do 5:00 lulałam, potem zasnął na 1h15min i tyle tego dobrego, całą noc od 23 budził się co godzinę.
Co do mieszkania to my intensywnie szukamy. Mieliśmy już kupować 145m2, ale ktoś nas uprzedził i wyłożył gotówkę 🤷
Szukamy od 120m2, wczoraj oglądaliśmy 145m2 i 105m2 taras.
Jak coś kupimy to się pochwalę.Zulugula, Suszarka, Wik89, Inaa89, Ounai, Iryska, emdar, Enigvaa, kar_oliv, Nowastaraczka, Lalia, Ladyo, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic super metraż, i to w miarę gdzies w mieście czy obrzeża?
Ja się naoglądałam hgtv podczas karmien i mam mega ochotę na wykończeniowke 😆
My splacilismy już kredyt, powoli będziemy się oglądać za czymś ale to raczej perspektywa kilku lat a nie teraz chyba że trafi się coś extra. Teraz mamy 56m i w 3 ciasno się robikic83 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ula, serdecznie gratuluję ❤️ marzy mi się zostać mamą trzech synów 😁
Lulu, gratulacje 💞 możesz już tulić w ramionach swoje maleństwo 😘
Suszarko uważam że matka natura wie co robi. Cieszę się że u twojej siostry wszystko skończyło się dobrze. 🤗
Suzi, podobno po porodzie okres może wyglądać zupełnie inaczej niż przed ciążą. I to chyba w obie strony tzn może być mega obfity a mogą być tylko plamienia. Będąc na twoim miejscu, odczekałabym ze dwa dni. Jeśli obfitość się nie zmniejszy, to bym poszła do lekarza.
Badanie moczu Olka wyszło idealnie 👍 choć nad ranem z półtorej godziny skakaliśmy nad nim, by ten mocz złapać.
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa z powodu plamien i podwyższonego pH. Obawiam się zapalenia pochwy.
Znowu po raz n-ty mam zastoj w lewej piersi. 😭😭😭 Już mam dość.Suszarka lubi tę wiadomość
-
Kicku wy szukacie na Wilanowie, prawda?
Edyciak cieszę się, że wyniki moczu dobre!
Mikołaj też trze oczka. Czasami jak jest senny, a czasami wg mnie bez powodu. Podobno przy refluksie też dzieci tra oczka. Są okresy, że w ogóle nie trze, a później sobie o tym przypomina i trze. 🤷🏼♀️Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Kicku wy szukacie na Wilanowie, prawda?
Edyciak cieszę się, że wyniki moczu dobre!
Mikołaj też trze oczka. Czasami jak jest senny, a czasami wg mnie bez powodu. Podobno przy refluksie też dzieci tra oczka. Są okresy, że w ogóle nie trze, a później sobie o tym przypomina i trze. 🤷🏼♀️
Annia
Już nie tylko, w Wilanowie tam gdzie Gagatka właśnie już mieliśmy kupować i szukać notariusza ale ktoś nas uprzedził, życie.
Teraz rozważmy kilka dzielnic w Warszawie.
Zulu
obrzeża Warszawy nie wchodzą w grę że względu na dojazdy, rozwożenie dzieci do żłobka i do zerówki, my z mężem pracujemy w innych dzielnicach, szukamy w kilku dzielnicach. Zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję że do końca macierzyńskiego i zaległego wypoczynkowego ogarniemy temat.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Jednorożec, a Twoja mama zawsze taka była czy teraz się zmieniła?
Emdar, Ounai i mamy starszaków i inne mamy rozszerzające dietę, kiedy wprowadziliście drugi posiłek? Ja na razie daje tylko obiadek, raz zje bardzo chętnie, raz nie chce, ale zastanawiam się kiedy zacząć próbować np że śniadankiem i może obiadek przesunąć na obiadokolacje?
Marta się przewróciła z siadu i głowa rozcięta 🤦♀️ na szczęście powierzchniowo -
Jednorożec89 wrote:Wiecie co? mojej matce kur.... odpierda...
Poszłam na zakupy. Spożywka na cały tydzień pytam jej co potrzebuje to jej kupie. Ona mi dała 100 złotych i listę.
Wróciłam dałam jej rzeczy, resztę i rachunek.
Ona do mnie właśnie wpadła i robi rozjeb... bo zostawiłam jej 20 złotych reszty a przecież na rachunku jest 79 i gdzie ta złotówka.
Nie mam siły. Siedzę i wyje z bezsilności.
Rozmawiałam z teściową. Ona mówi jakby była po wylewie co najmniej. Ledwo można ją zrozumieć. Nie wiem czy naprawdę tak źle się czuje, ale przeraża mnie to -
Kic, trochę rozumiem ból poszukiwań jeśli masz zawężony zakres dzielnic. Wiadomo, Opole jest mniejsze i to inna bajka niż stolica, ale też ograniczamy się właściwie do jednego rejonu poszukiwań (bo tu pracujemy, tu mamy znajomych, tu mieszkają moi rodzice itp) i dojazdy po 40 minut w jedną stronę (wiem, że pewnie dla dużego miasta to standard) do pracy i do dziadków nie wchodzą w grę. A szkoda, bo po drugiej stronie Odry budują się fajne rzeczy, ale niestety, nie nasza strona miasta... W Opolu są tylko 3 mosty przez Odrę i w godzinach szczytu WSZYSTKO stoi...
Takie mieszkanie 120-140m2 to już piękna przestrzeń do życia, zwłaszcza jeśli jednopoziomowe. Pochwal się jeśli coś upolujecie.
Ounai, no właśnie Miki nie dostaje do pochrupania, bo jeszcze boję się, że mi się zakrztusi. Ostatnie 2 dni gorzej mi jadł i już się zastanawiam czy jakbym dawała więcej razy to w sumie trochę więcej je. Boże, marzy mi się żeby on zrozumiał, że jedzeniem można się najeść a nie tylko cyckiem. 😂 Kurde może twoja teściowa ma tą "mgłę covidową"? Że podobno nawet zdrowi ludzie "wolniej" myślą przy covidzie i parę miesięcy później...kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023