Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh, same zle wiesci, wyglada to na niezły chujedziałek.
Oby jednak wszystko się odmieniło i wśród tych negatywów pojawiły się nam jakieś miłe rzeczy. 🤞🤞
Karolina,Ounai,Domi przytulam 😔
-
Ladyo, KarolinaMaria, Martt95, Nowastaraczka, SzalonaOna, kar_oliv, Inaa89, kic83, Zulugula, emdar, Enigvaa, Wik89, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Oj zły *chujedziałek*
Spalam dzisiaj może w sumie z 3-4h. Kaszel córki sje pogorszył. Do tego jest to kaszel wymiotny 😳 po tej nocy mam mnóstwo prania. Corka wymęczona, tylko na rękach odpoczywa sama nie chce leżeć. A ja probuje od 7 dodzwonić się do przychodni... znając życie przyjdzie jechać prywatnie ale dopiero od 17 przyjmuje lekarz 🤦🏽♀️
Dopoero 8 a ja już nie wiem jak to przetrwam 🙈Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualny
-
Doomi, trzymam kciuki za kuzynkę. Jak duże są szanse na donoszenie tego malucha?😫
Lalia, właśnie tak leżymy 😂
U mnie nocka średnia. Dużo pobudek i przerwa między 2 a...4.30. Jestem nieprzytomna. Często zasypiam przy małej w pozycji z mema Lalii i potem budzę się połamana. Bolą mnie biodra i plecy. Ostatnie dni jestem jakaś zmęczona. Może to przesilenie wiosenne. Też czujecie sie takie wypompowane? Dziś mamy wizytę u fizjo, jedziemy same, więc znów wyprawa życia 🤪'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Oj zły *chujedziałek*
Spalam dzisiaj może w sumie z 3-4h. Kaszel córki sje pogorszył. Do tego jest to kaszel wymiotny 😳 po tej nocy mam mnóstwo prania. Corka wymęczona, tylko na rękach odpoczywa sama nie chce leżeć. A ja probuje od 7 dodzwonić się do przychodni... znając życie przyjdzie jechać prywatnie ale dopiero od 17 przyjmuje lekarz 🤦🏽♀️
Dopoero 8 a ja już nie wiem jak to przetrwam 🙈 -
Dzień dobry
U nas dzień się zaczął o 6 ale mąż młodego i młodą przejął i do 8 pospałam.
Nasze karmienia ostatnio komicznie wyglądają, syn odkrył palce u stóp, ciumka cycka i się kołysze i się nimi bawi 😂
Doomi
Trzymam kciuki za kuzynkę!noLalia, Nowastaraczka, doomi03, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
KarolinaMaria wrote:Doomi, trzymam kciuki za kuzynkę. Jak duże są szanse na donoszenie tego malucha?😫
Lalia, właśnie tak leżymy 😂
U mnie nocka średnia. Dużo pobudek i przerwa między 2 a...4.30. Jestem nieprzytomna. Często zasypiam przy małej w pozycji z mema Lalii i potem budzę się połamana. Bolą mnie biodra i plecy. Ostatnie dni jestem jakaś zmęczona. Może to przesilenie wiosenne. Też czujecie sie takie wypompowane? Dziś mamy wizytę u fizjo, jedziemy same, więc znów wyprawa życia 🤪
Karolina a bierzesz witaminki jakieś i kwasy omega?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dziewczyny, może to głupie pytanie, ale jak odróżnić wpychanie do buzi rączek i paluszków takie rozwojowe od takiego z powodu zębów??
Wcześniej Olek wpychał całą piąstkę i ją sobie ssał, a dzisiaj pcha paluszek wskazujący i kciuka i grzebie sobie w buzi i jęczy przy tym, a jak mu wymieniam na gryzak lub grzyba mombella to wkurza się jeszcze bardziej, tak jakby sobie nie mógł docisnąć tam gdzie mu się podoba 🤨 -
Lalia wrote:Dziewczyny, może to głupie pytanie, ale jak odróżnić wpychanie do buzi rączek i paluszków takie rozwojowe od takiego z powodu zębów??
Wcześniej Olek wpychał całą piąstkę i ją sobie ssał, a dzisiaj pcha paluszek wskazujący i kciuka i grzebie sobie w buzi i jęczy przy tym, a jak mu wymieniam na gryzak lub grzyba mombella to wkurza się jeszcze bardziej, tak jakby sobie nie mógł docisnąć tam gdzie mu się podoba 🤨
Też się chętnie dowiem. Moja wpycha też te palce czasem nawet do momentu w którym pojawia się odruch wymiotny 😂 ale czytalam, że to prawidłowe zachowanie bo odczula sobie tą okolicę by potem móc jeść stałe rzeczy. I z grzybem jest u mnie identycznie. Jednak paluszki są dłuższe 😁 i bardziej am.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2021, 09:07
Lalia lubi tę wiadomość
-
Boziu co za dzień.☹️
Domi będę się modlić za to dzielne maleństwo.
Tajka, Herbatko trzymajcie się.
Ina ogromnie współczuję tych okropnych ekscesów z mamą. To straszne i normalne zachowanie to nie jest. Coś się złego w głowie zadziało. 😓
Ja też od wczoraj kiepsko. Dołożę swój żal post. Od wczoraj w nocy strasznie boli mnie lewa pierś tak jakbym miała zapalenie przy karmieniu i zastój. Urosła dużo większa od drugiej i boli od pachy do sutka tak że jak wczoraj zdjęłam stanik to z bólu prawie się rozpłakałam. Dzisiaj będę dzwonić do poloznej może mnie wciśnie do lekarza.doomi03 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, może to głupie pytanie, ale jak odróżnić wpychanie do buzi rączek i paluszków takie rozwojowe od takiego z powodu zębów??
Wcześniej Olek wpychał całą piąstkę i ją sobie ssał, a dzisiaj pcha paluszek wskazujący i kciuka i grzebie sobie w buzi i jęczy przy tym, a jak mu wymieniam na gryzak lub grzyba mombella to wkurza się jeszcze bardziej, tak jakby sobie nie mógł docisnąć tam gdzie mu się podoba 🤨
Laila
Jeśli do tego pojawiłby się wzmożony ślinotok, wszytko Olek składałby do buzi, a nie odrzucał, buzia zrobiłaby się pąsowa, do tego w buzi byś zauważyła że jest czerwono rozpulchnione dziąsła, miałby groszy apetyt, zauważyłabys też zmiany w kupce, byłby marudny, miałby podwyższona temperature, mógłby nawet dostać kataru to to ząbkowanie 😂
Wiem, brzmi tragicznie.
Na pocieszenie są dzieci które przechodzą bezobjawowo jak moja córka, chociaż się śmiejemy że jej zęby szły trzy lata i u niej objawem bylo niespanie 😂Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność